Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Yıllar sonra parfüm arayışıma son vermiş bulunuyorum

Bir koku delisi olarak evdeki 6 şişe parfüm bana bakarken bu kokuya aşık oldum resmen

Çok bilinen bi koku değil

Bu benim için artı

Aynı zamanda kalıcı

Sıkınca insanın genzini yakan iğrenç bi esans yok

Kokusu alıp götürüyor beni

Thierry Mugler Alıen

Bitecek diye sıkmaya korkuyorum

Allah'ımmmmm bu ne güzel şey beyleeee

hacıı yağı kullanıyorum nedense hiç parfüm kokumu soran olmadı çok çarpıcı kokulardan hoşlanmıyorum ama elseve arginin direnç yeşi şişe şampuan kullandım herkez farklı bi koku geliyor demişti çok şaşırmıştım..eşimde sürekli saçlarımı koklardı..koku gidincede git bi banyo yap kokusu gitmiş diyo miletin parpümü benimde saçlarımın kokusu farkediliyo

tamam canım çok sağol :)

rica ederim :)

bir de Avon'un bir parfümü var ama malum Avon'da giden gelmiyor.
Urban Flover Tokyo harika.
Çok istemiştim tekrar bulmayı aradım taradım yok. sonra erkek arkadaşım Amerika'dan getirdi ama yanlış parfümü getirmiş :) o da Avon Urban Flover ama Tokyo değil New York :) eğer çiçeksi ve taze kokuları seviyorsanız tokyo, lavanta kokusunu seviyorsanız New York tavsiye ederim :)

Collezione Carnavale Pembe de hafif sabunsu ve taze çiçek kokuları içeriyor.

eski ve klasik bir koku olarak 'burberry weekend' vazgecemiyorum kac senedirr soranda cok oluyo

Evet canım fresh çiçeksi kokuları seviyorum , ağır kokular bana göre değil. Pembe olanını da deniyeceğim :))

Kenzo flower
orijinal olmalı parfüm yoksa cildimde alarji yapıyor hafif bir temasta bile

Kendim tesadüfen bu parfümü buldum ama artik baska bir parfümü kullanmak aklima bile gelmiyor :) yurt disinda yasiyorum 6 ay istanbulda kalmistim ve gercekten insanlar pesimden gelip hangi parfümü kullandigimi sormuslardi :)
size gercekten önerdigim parfüm:

Viktor and Rolf- Flowerbomb extreme
inanilmaz güzel bir koku :) (erkeklerde cok begeniyor :))

Son düzenleme:
Bu sabah Escade-Sexy Grafity sıktım. Kuzenimin kokusuydu. Kendi parfümünü tanımadı ve adını sordu çok güzelmiş diye. Bilindik bir parfüm ben kullanmıyorum ama hoş bir kokusu var.

Kızlar calvin klein europia parfümünün açığını kullanan oldu mu o da güzel mi acaba?

Chanel Chance'ın açıktan olanını kullanıyorum kışın. Herkes soruyordu.
Şimdi david beckham - intimately aldım. çok güzel ama hemen uçuyor.
kimse soramıyor yani.

ben amwayin parfümünü kullanıyorum yıllardır..çok kalıcı ve güzel kokuları tavsiye ederim..

ben oriflame enigma yı kullandığımdan beri herkes parfümümü soruyor. Önceden söylüyordum. Ama artık söylemiyorum. bütün arkadaş eş dost aynı kokmayalım dimi ama

Chanel Chance'ın açıktan olanını kullanıyorum kışın. Herkes soruyordu.
Şimdi david beckham - intimately aldım. çok güzel ama hemen uçuyor.
kimse soramıyor yani.
aynı parfüm bende de var kokusu çok güzel bir de kalıcı olsaydı ömür boyu kullanırdım herhalde ama ne yazık ki kalıcılık sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…