- 29 Mayıs 2013
- 25
- 0
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.201
BellaMola | Nina Ricci - Premier Jour
kesinlikle bugünlerde mükemmel övgüler alıyorum
britney spears midnight fantasy kullanıyorum boyle seker meyve ve turuncgil agırlıklı bi koku ya insanın bi kokusu olur kokladıkca mutlu olur yaa hic baymaz basından asagı dokse sıkılmaz iste oyle seviyorum bu kokuyu. gecen universitedeyim bölüm başkanımızın odasına gittik belge icin yanimda bi arkadş daha vardı. adam bu koku kmden gelio dedi ben de ben sıkmıştm parfüm dedim hımm güzelmiş dedi =) tesekkur ederim dedim bende. bide sevglimle buluşmştuk ceketini falan tutmuştum ayrılınca dedi kokun sinmiş yaa giymicem bu ceketi fln dedi =) arada bazı genc kızlardan da alıorum bu kokuyu. sanırım vazgecemicem ama yeni ve denenmemiş kokulara devammm :))
ben de merak ediyodum bu kokuyu .daha önceki antonio banderas parfümlerinden oldukça memnun kalmıştım.fiyat-performans açısından gayet iyiler.şimdi senin yorumunu okuyunca heveslendim.alıcam galiba
şekerli koku hiç kullanmadım ama merak ettim bu parfümü
her golden secret alalı 1 ay falan oldu
inanılmaz beğendim
etrafımdaki insanlarda çok beğendi ki
arkadasım ve kardeşim aldı bile kendine
eşim daha değiştirme bunu kullan artık diyor
orjinal bir parfüme görede fiyatı çoook iyi 60 tl ye aldım
internette bazı sitelerde 40 a kadar bulunabiliyor
Eki Görüntüle 829032
notalarıda şu şekilde
Gizemli yoğun ve eğlenceli Antonio Banderas Her Golden Secret , büyüleyici cazibesine karşı çevresindekileri etkisinde bırakarak tüm dikkatleri üzerine çeker.
Otantik güzelliği ile seksi ve güçlü bir kişiliğe sahip bir kadın kokusu..Bergamot, mandalina, elma ve şeftali ilk notalarını oluşturur, lezzetli güçlü ve baştan çıkarıcı meyveli notalar ile geliştirir. Kalp gardenya ve portakal çiçeği birliği tonka, vanilya ve misk ile birlikte, paçuli ve sedir odunsu notların bir kaide üzerinde, siyah frenk üzümü lezzet damlaları ile yenilenir.
Şişe aynı Antonio Banderas Her Secret biçiminde lüks bir dokunuş ile tasarlanmıştır. Koku kadınlık ve sofistike vurgular ve bir altın renkli büyük bir kap ile eşleştirilmiş. Altın renkli anahtar gizemli ve sonsuzluk gizli kilidini açmak için şişenin boynunda asılıdır.
var. ben douglastan almıştım..bildiğimkadarıyla çok eski bi koku.hala satışı var mı? nerden aldınız acaba?
estee lauder private collection
tam bir klasik.
ama üçleme değil. eski olanı. esteenin sadece kendi ve arkadaşları için çıkarıp ki grace kellyde var bunların arasında,
çok istek alınca satışa çıkardığı parfüm.
ne zaman sürsem parfümün ne diye sorulan ,bana ilkbaharı hatırlatan parfüm.
ilk 16 yaşında aldığım parfümüm ve halende vazgeçilmezim.