Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Vazgeçilmezim..

cerutti 1881 , gayet güzel bir koku tavsiye ederim

30 yasındayım! 12 yıldır aynı parfumu kullanıyorum! her seferinde nıyetlenıp başka parfumler aldım. wish gibi chance gibi angel gibi ama hiç birini kullanamadım yine dönüş coco! parfumuyşe ün yapmış kadınlardanım! :) sormayan yok! özellikle erkekler! işyerinde magazalarda vb şey pardon yanlış anlamazsanız eşime sevgilime alıcamda parfumunuzun adı nedir acaba :) ha bu arada teninize gitmeside önemli her parfum herkeste aynı durmuyor

cerutti 1881 , gayet güzel bir koku tavsiye ederim

cerruti 1881 nasıl bir koku çok merak ediyorum watsonda arada bir satılıyor orda gördüm ama testırı olmadığı için deneyemedim şişe itibariyle kokusu avon incandessenceye benzermiş gibi geliyor bana, kokusu hakkında bilgi verirsen çok sevinirim en azından sen hangi parfüme benzetiyorsun ve kalıcılığı nasıl?

ben parfüm aşığı olduğum için çok var hem doldurma hem orjinal olarak.önerecek olduklarım İddle,Hypnose,Black XS,Body Shop markasından Yasemin kokusu

d&g light blue tekrar ve tekrar yazacağım
bugün olan olayı anlatayım :)

3 gün önce arkadaşıma yollamak için bir bluzu yatağımın üstüne koymuştum,o sırada acelemde vardı,hemen parfümümü sıktım sonrasında bluzu bir poşete koydum ve çıkıp kargoya verdim,bugün eline geçmiş arkadaşımın ve attığı mesajda bana kokunun ne olduğunu soruyordu.. eşiyle bayılmışlar resmen
açtık paketini öyle güzel bir koku yayıldı ki diyor,hemen bugün gidip alacaklarmış hatta

armani aqua di gio

Kızlar ben buğday tenliyim ve tenime uygun parfüm bulamıyordum birde avondan falan değil en kaliteli parfümleri kullanmama rağmen kokusu 1 saat sonra uçup gidiyor ,
Bir senedir alien kullanıyorum ve manyak bir kokusu var kızlar başta ağır gelebilir ama kesinlikle çok kalıcı ve bu kokuyu girdiğim ortamlarda sormayan yok şiddetle tavsiye ederim,... t.acar, sephora yada boynerlerde bulabilirsiniz:)

ben dolum kullanıyorum ama d&p değil arkadaşlar bu ondan çok daha iyi ve kalıcı . Orjinale çok ama çok yakın kokuları belki görmüşsünüzdür bargello adı neredeyse heryerde var artık şubeleri , favori kokumda herkesin sorduğu Chanel Chance

canım orjınalı gıbımı kokuyor?:26:

canım orjınalı gıbımı kokuyor?:26:

diyorum ya neredeyse aynı orjinalle canım beğenirsin gidip dene istersen denk gelince bir yerde

shiseido zen, burberry brit, lacoste poure femme, lady million mutlaka deneyin bayanlar

tabikide candy özellikle eşim cok seviyo o kokuyu :) doldurma kullanıyodum ama kesin orjinalını arastırıcam ..gerci doldurma olduğu halde kac gün gitmiyo kokusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…