Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Açık parfümde leon'u beğeniyorum kızlar:)
Ama ben Pur Blanca (böyle mi yazılıyordu) kullanıyorum, ve bu kokuya bayılıyorum! Herkeste çok güzel kokuyorsun der bu parfümü sıkınca.
Avonun kozmetik ürünlerinden nefre ederim ama parfümleri iyidir. Celebre'de çok iyi ve hafif :))
(K)

Ben OriflAME'İN PARFÜMLERİNİ KULLANIYORUM.MUSE-VOLARE harika mesela...

Beyaz tenlilere önereceğiniz parfüm var mı kızlar?
Benim tenimde candy'den başka parfüm durmuyor hemen uçuyor.:26:

kışın bulgari jasmin noir,yazın ise light blue.ikisini de çok soran oluyor.

avon pur blanca,donna karan green apple,beyonce heat :) bunları ne zman sıksam illa soran olur

yaz : Victor Rolf Flowerbomb
kış : christian dior hypnotic poison
---Bende bi ara açık parfüm almıştım onu soruyorum white chocolate (c6) hiç bi yerde bulamadım orjinal beyaz çikolata kokusu olan bi parfüm :|

Beyaz tenlilere önereceğiniz parfüm var mı kızlar?
Benim tenimde candy'den başka parfüm durmuyor hemen uçuyor.:26:

Hmmm, mesele kalıcılıksa guerlain insolence 'i tavsiye edebilirim , bana biraz baygın geldi tenime çok yakıştıramadım ancak kimileri çok beğeniyor , genellikle ya çok beğenilip ya da hiç beğenilmeyen kokulardan , bir test et istersen eğer tenin de iyi durursa kalıcığından çok memnun kalacaksın , beyaz tenli olduğundan iyi olabileceğinden ümitliyim..

amor sexy candy .. bunları sıkınca aldığım yere kadar tarif etmek zorunda kalıyorum

Oriflame Volare parfüm ve deosunu birlikte kullandığımda çok daha kalıcı...

Christian Dior - Hypnotic Poison birçok kişi sordu ve artık benimle özdeşleşmiş bir parfüm.

cacharel noa mis gibi yaz kokusu; çiçek ve pudra tene yakışması çok önemli tabiki ,beyaz tene çok güzel yakışıyor.

beyaz hatta bembeyaz tenliyim
kışın; avon far away
yazın; dkny be delicious / burberry classic

arkadaşlar farkettiğim birşey var, bazıları sadece kendi beğendikleri parfümü yazıyor :26:
başlığa dikkat edelim bence
hatta kim tarafından sorulmuş edilmiş ekleyelim böyle bilgileri ki , beğenilmek amacıyla parfüm arayanlar başlığa girdiklerinde gerçekten yararlı olsun değil ama

d&g light blue : her iki cinsten de çokça soranı oldu bana :)
love,chole florale : hep bayanlar soruyor bunu bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…