Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

jennifeer lopez i çok beğendim geçen doldurma aldım ama indirimde bulursam orjinalini alacağım
gül kokusu böyle kremsi şekilde bence tende güzel bir koku eş için..

Oriflame VOLARE Parfüm... Her kullandığımda mutlaka sorarlar,parfümünüz nedir diye... Beğenerek kullanıyorum. :80: $15221_2.png

oriflame grace,oriflame volare ve channel chance.herkesin genel olarak bildiği kokular ama tenden tene farklılık gösterdiği için bende farklı kokuyor ki soruyolar :)

Escada Incredible me ve Ninna Ricciden Love in Paris herkesi sorduruyor:)

6 yıldır kullandığım chanel chance.. Nereye gitsem mutlaka sorulur.. :-)

cacharel amor amor (=

bu kokunun mor şişesi...etkileyici ve soranı çok oluyor..

şuan kullandığım ck in2u ...bu da müthiş bir koku..

en çokta jean paul clasic ...sıktığında metrelerce öteden insanları cezbediyor...

ve bvulgari clasic...bu çok konsantre bir koku, az sıkmak gereriyor çok çok etkili...yanından geçtiğin insanların derin bir nefes çektiğini duyuyorsun :)

cool water...soran çok olmuştu.

bu beşi kullandığım kokular hangisinden vazgeçemezsiniz derseniz kesinlikle jean paul derim.

wera vang - princess tek geçerim,masada otururken gelip soran, otobüste giderken soran ne isterseniz var :) üçüş üçüş tam bir yaz kokusu. amerikadan almıştım türkiyede bulamazsam diye gıdım gıdım kullanıyorum :)

en fazla ange ou demon ondan sonra addict,addict i daha çok kadınlar sorarken ange ou demonu erkekler soruyor.

Guess'in Gold diye bi parfümü vardı, herkes sorardı. Artık bulamıyorum maalesef :KK43: Bulan, bilen var mı?

X