Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

lacoste klasik
burberry klasik
oriflame divine
elizabeth arden-green tea

Lacoste pure femme! İnanin bu kokuyu deneyince hiç pişman olmayacaksiniz. Bir parfum ancak bu kadar sofistike olabilirdi.

burberry -touch kışın lacoste-touch of pink yazın kullandığım parfümler ve çok memnunum

burberys weekend ve channel chance bunlar harika yolda durdurup soranlarda oluyor . orta yaş içinde parfüm önerim lancome magnetic bu kokuyu birinde duymuştum ve çok beğenmiştim .

burberys weekend ve channel chance bunlar harika yolda durdurup soranlarda oluyor . orta yaş içinde parfüm önerim lancome magnetic bu kokuyu birinde duymuştum ve çok beğenmiştim .

yanlış yazmışım arkadaşlar

Lancome Magnifique olucak o :)

yanlış yazmışım arkadaşlar

Lancome Magnifique olucak o :)

ben burberry weekend kullanıyorum, evet kalıcı ve sorulan bir parfüm..ama bence bu parfümün sorulması güzelliği ile alakalı diil,insanlar koku alınca adını öğrenmek için merak ediyorlar..tek özelliği bence kalıcı olması yoksa sıradan bir parfüm gibi geliyor bana..

Benim kullanmadığım fakat almayı düşündüğüm bir parfüm. Dayımın tavsiyesiydi çok methetti Atatürk havalimanındaki hostes arkdşı kullanıyormuş ''Madonna Truth Or Dare'' . Fakat kokusunu ben bilmiyorum genelde internet üzerinden satışı gerçekleşiyor parfümün.

Carolina Herrera 212
Dior Addict 2 (Pembe şişe)
Avon Surrender

valla 212 çok kalıcı ve benim çok hoşuma gidiyor; eşimin de
Dior Addict 2 çok dikkat çekici, çok hafif bir çiçek kokusu... Özellikle bayanların dikkatini çekiyor (Sadece bayanlar soruyor zaten:))
Avon Surrender da odunsu bir koku, kış için ideal.

Bu üç parfümü kullanırım dönüşümlü olarak, tenim parfüm tutmaz niyeyse, ama bu parfümler hem kalıcı, hem de çok beğeniliyor diğer insanlar tarafından.

chloe chloe ve narciso rodriguez (essence olanı war bide o da muhteşem)

donna karan (doğru mu yazdım ki kihkih)be delicious

Son düzenleme:
Tomford(Blackorchid) bvlgari jasmin noir bunları tek geçerim...

tom ford blackorchid nasıl bir parfüm acaba çok merak ediyorum seksi bir kokumu şimdiye kadar alırdım aslında ama beni düşündüren içinde tütsü olması sanki tütsülü parfümler çok aşırı ağır ...

ayrıca herkese nina ricci ricci ricci yi de tavsiye ederim yeni denedim ve harikaaaaaa tam istediğim gibi

benim lancome tresor ve tresor in love

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…