Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Avon'dan "Wish of Love" ve "Wish of Happines" çok özel parfümler.
Ben 4 yıldır hayranıyım ve koklayanlar da hayran kalıyorlar gerçekten.
Kendini farkettiren çok hoş bir koku, ağır da değil.:KK31::KK16:

ben dolum kullanıyorum ama d&p değil arkadaşlar bu ondan çok daha iyi ve kalıcı . Orjinale çok ama çok yakın kokuları belki görmüşsünüzdür bargello adı neredeyse heryerde var artık şubeleri , favori kokumda herkesin sorduğu Chanel Chance :KK34:

katiliyorum sizeeeee, bende gecen yil kasimda istanbuldaydim. beyoglundaki "bargello" dan aldim.
tek kelime ile muhtesem. Arkadasim bendeki parfümü görünce orjinalini aldi, ve ben bir fark göremiyorum.
Cokta kalici kokusu.
Burberry london favorim su aralar...

Marc Jacobs... hanimeli ve melissa kokar..Turkiyede yok malesef :KK43: Dubai den almistim...En cok sorulan parfumum escada nin sexy graffity si.seftali kokuyor....birde bu ara favorim MICHAEL KORS...inanilllmazzz !!!!!

Chanel Chance Eau tendre ve Estee Lauder Pleasure, ağır olmayan fresh parfümler . Gün içinde terlediğinizde bile kötü kokmaya başlamıyorsunuz. :)

benımde amor amor'un mor şisede olan parfümünü cok soruyorlar birde calvin klein forbidden euphoria yı cok soruyorlar...ikiside favorimm ha bırde armani code onuda soruyorlar fakat benım favorim alvin klein forbidden euphoria

lancome'un la vie est belle kesinlikle. resmen koku üzerinize yapışıyor çıkmıyor :)

emporio armani diamonds kullandığım zamanlar herkes sorardı çok beğenilmişti.

X