Bu rimel kesinlikle harikaaaa !!!Eki Görüntüle 1945997 kesinlikle bu rimel "loreal butterfly effect"benim için mucizedir,kirpiklerim yok gibidir neredeyse ama bunu sürünce kaşlarıma değiyorr resmen mucize...
Kesinlikle berbat. Bir saat sonra tüm göz altınıza dökülür. Pıtır pıtır dökülür. Sinir bozucu.Eki Görüntüle 1945997 kesinlikle bu rimel "loreal butterfly effect"benim için mucizedir,kirpiklerim yok gibidir neredeyse ama bunu sürünce kaşlarıma değiyorr resmen mucize...
Saçlarım çok ince telliydi birde kapalı olduğum için sürekli toplu ve kapalı olmase nedeniyle daha da sinmişti. Forever first sprey kullanıyorum sabah akşam sıkıp tarıyorum Çnkü masaj yapmakla uğraşamıyorum .ama kızlar inanın ki saç tellerim kalınlaştı ve iki ay sonunda başımda 8-9cm saçlar var yeni çıkan öneririm kesinlikle. Çnkü ince ve az saç nedir biliyorumKizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Methini çok duydum fiyatı biraz tuzlu sanırımSimdiye kadar en mükemmel kulandigim fondeten süper ötesi :))))
Evt tuzlu ben yurdisindan aliyorum tr de de tuzlu bildigim kadariyla.
Yüzünüde hic birsey yokmus gibi bi hiss var
Evt cok akiskan bir kac damla yetiyor cok.sulu oldugu halde cok güzel kapatiyor ama süngerle sürmüyorum sünger hepsini emdi sürerken ..Youtubede vloggerler çok övüyor bu fondoteni 250 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım bende denicem oldukça akışkan su gibi bi yapısı varmış o yüzden yok gibi duruyordur hafif yapılı :)
Bana yazabilirmisinz adini rica etsemSaçlarım çok ince telliydi birde kapalı olduğum için sürekli toplu ve kapalı olmase nedeniyle daha da sinmişti. Forever first sprey kullanıyorum sabah akşam sıkıp tarıyorum Çnkü masaj yapmakla uğraşamıyorum .ama kızlar inanın ki saç tellerim kalınlaştı ve iki ay sonunda başımda 8-9cm saçlar var yeni çıkan öneririm kesinlikle. Çnkü ince ve az saç nedir biliyorum
Ekstra bilgi isteyenler özelden yazabilir.aldığım site ismini yazamıyorum yasak sanırım.isteyene atarım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?