Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Flormar'ın ve Golden Rose'un allıklarını(tereccota) mağazalarından beğenerek almıştım.merak etmiştim nasıl çıkacak diye.ama eline sürmeyle yüzüne sürme arasında dağlar kadar fark varmış.kesinlikle magazadaki rengi vermediler.renk hiç çıkmadı.bende çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Eki Görüntüle 1945997 kesinlikle bu rimel "loreal butterfly effect"benim için mucizedir,kirpiklerim yok gibidir neredeyse ama bunu sürünce kaşlarıma değiyorr resmen mucize...
Bu rimel kesinlikle harikaaaa !!!
Bende konu basligini gorur gormez bunu yazmak icin girmiştim
Kızlar bu rimelim bitmisti bende flormardan aldigim baska bir rimele Max. Rimelin fırcasinı batırdım ve kullandım. Inanın fırçası çok güzellll :)

bi diğer mucize budur kesinlikle...benim gibi üşengeçseniz her an ruj tazelemek yoruyorsa bunu alın sabah bi sürün abartmıyorum ertesi sabaha kdr duruyor,su içerken bişey yerken asla bulaşmıyor...Allah razı olsun loreal

Bu fotoğrafını bulabıldım tereddüt yaşayarak ınstagram uzerınden ulaşıp aldığım parfum pia muhteşem kalıcı uygun fıyatı var şaşırtıcı şekılde ıkılı ambalajlar çok avantajlı mutlaka deneyın derım ben sure olan kokusunu almıştım

Merhaba KK' nin bakimlilari,

aman aman cok sey kullanmam, belli basli urunlerim vardir.
O birkacini da donusumlu kullanirim. Sizlerle de paylasmak istedim.
Vucudum beyaz, yuzum esmer olmaya meyilli ve t bolgem oldukca yaglidir notunu duseyim cunku kendime uygununu bulmak icin biraz seciciyimdir.

Yagli cildimi bununla temizlerim, elime biraz su ile alir kopurtup kullanirim, oldukca arindirici.
Bazi urunler yagdan arindirici olsa bile yagli his birakiyor bu sebeple digerlerinin arasindan siyrildi.

Saclarim cabuk yaglanir, her gun yikamak zarar veriyor. Dipleri yaglaniyor ama sacin kendisi kuru kaliyor.
Bunun icin krem icermeyen, dengeleyici urunleri tercih ediyorum. Ducray ve Bioderma' nin urunleri de favorilerimden.

Dislerim icin ozen gostermeye gayret ediyorum, geceleri yatmadan kesinlikle fircalama+gargara bazen dis ipi kullanirim ancak sabah evdeysem cok nadir fircalarim.
Theramed' in diger versiyonlarini da kullanirim, Sensodyne' e yeni basladim. Doktorum tavsiye etti.

Siklikla yikanirim dus, banyo kulturum oldukca geliskin (sicak su faturalari kabarik gelir der esim)
Dus sonrasi diz kapaklarim, ayaklarim ve dirseklerimi bununla kremlerim. Birde yatarken kullanirim.
Yikanana kadar uzun korumasi mevcut, cok sik yikandigim icin suresini soyleyemeyecegim.
Vucudum icin baska kremlerimde var ama cok kremlenmekten hoslanmiyorum olmazsa olmazim degiller dolayisi ile buraya eklemedim.

Ellerim icinde bunu kullanirim kokusu da cok zarif, agir ve bayik degil, bu markanin body' sini esim kullaniyor o da cok memnun.

Yaz-kis gunes koruyucu kullanirim, bb krem, fondoten vs. kullanamiyorum.
Her markayi denedim, kullandiklarim icinde en uygun fiyatlisiydi.
Bazilari yuzde kirec gibi duruyor, kiminde yagli his olusuyor ya da yuzde kir gibi ugunuyor hatta bazi urunler yuzdeki tuyleri canlandiriyor.
Lancome' un bir tane aldim henuz acmadim, bunun bitmesini bekliyorum. Memnuniyet durumunda ekleme yaparim.
Sadece yuzume degil, boyun, dekolte, el, kol her yerime suruyorum. Tavsiye edilen 3-4 saatte yenilemek ama disardayken biraz zor geliyor.

Cok makyaj yapabilen biri degilim. Sadece goze rimel, dudaga kalem kullaniyorum.
Rimel olarak Dior - Diorshow Extase favorim.
Bu sene biraz marka degisikligine gittim daha uygun bir seyler aldim.
Clinique Chubby guzel ama fircasi biraz kucuk ve kalin sanki.

Dior' un Maximizer' ini de isterseniz bakim icin kas-kirprik kullanabilirsiniz, gece yatmadan.
Isterseniz de rimel oncesi daha kalin kirprikleriniz olsun derseniz kullanabilirsiniz.
Ben kas kalemi sonrasi stabil dursun diye kaslarima da suruyorum sonra kas fircasi ile tariyorum.
Diger urunde kas kalemi Loreal' in kalemi Dior rimeli gibi en uzun kullandigim urunlerden belki daha eski.
Gerci ilk urun baskaydi bu degisim sonrasindaki urun, sanki ilk urunleri daha iyiydi kasa dogal gorunum veriyordu.
Yine de en favorilerim cantamda hep varlar, evde de yedekli olarak bulunurlar.

Son düzenleme:

Tabii ki Lumi Magique Lorial
Yüzünüzde fondöten olduğunu kimse anlamaz. Adı üstünde sihirli gibi.

Sebamed q10 yaşlanma karşıtı yüz kremi
İlk defa cildim bir nemlendiriciye tepki vermedi yağlandırmadığı gibi bir türlü geçmek bilmeyen kızarıklıkları da geçirdi.
Kırışığım yok henüz ama cildi gençleştirdiğini düşünüyorum.

Max factor creme puff pudra
Missha perfect cover bb krem
Diadermine high tolerance cc krem

Günaydın. Harika bir konu olmuş. Her kadın gibi benimde vazgeçilmezlerim var.
El ve vücut nemlendiricisi olarak tek geçerim
Bebak acıbadem kremi

Saçlarım çok fazla boya ve fön nedeniyle resmen yanmıştı bende liquid keratin ürünleri ile keratin yüklemesi yapıyorum . oda vazgeçilmezim

Cildim karma ve yağlandırmadan harika nemlendiren dermalogica

Ve tabiki Isana sıvı sabun çeşitleri

Kadınların ürünleri saymakla bitmez daha aklıma geldikçe yazarım

Mac prolongwear concealer bittikçe hatta bitmeden alıyorum
Alix avean tereccato pudra yazın vazgeçilmezim
Loreal jel eyliner bu 3 lü hep sabit onun dışında kullandıklarım değişiyor ruj her beğendiğim rengi marka bakmadan alırım ancak wet n wild rujlarının yeri ayrıdır bende. Rimel bitürlü kalbimi fetheden bişey bulamadım ama dönüp dolaşıp max factor calorie 2000 alırım

Saçlarım çok ince telliydi birde kapalı olduğum için sürekli toplu ve kapalı olmase nedeniyle daha da sinmişti. Forever first sprey kullanıyorum sabah akşam sıkıp tarıyorum Çnkü masaj yapmakla uğraşamıyorum .ama kızlar inanın ki saç tellerim kalınlaştı ve iki ay sonunda başımda 8-9cm saçlar var yeni çıkan öneririm kesinlikle. Çnkü ince ve az saç nedir biliyorum
Ekstra bilgi isteyenler özelden yazabilir.aldığım site ismini yazamıyorum yasak sanırım.isteyene atarım özelden

Evt tuzlu ben yurdisindan aliyorum tr de de tuzlu bildigim kadariyla.
Yüzünüde hic birsey yokmus gibi bi hiss var

Youtubede vloggerler çok övüyor bu fondoteni 250 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım bende denicem oldukça akışkan su gibi bi yapısı varmış o yüzden yok gibi duruyordur hafif yapılı :)

Evt cok akiskan bir kac damla yetiyor cok.sulu oldugu halde cok güzel kapatiyor ama süngerle sürmüyorum sünger hepsini emdi sürerken ..

Bana yazabilirmisinz adini rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…