- 31 Temmuz 2017
- 14
- 3
- 1
- 26
Şey ben makyaja yeni başladım. Koyu tonlarda uygun fiyatlı ürün onerebilir misiniz?Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 2030060 yeni denediğim bu essence'nin rimelini paylaşmak istedim. Fırçasına çok hayran kalmadım ama kirpiklerimi hacimlendirdi, topaklanma yapmaması çok başarılı. Etkisini sevdim diyebilirim. En başarılı bulduğum rimeli pembe crazy olan.
Benimde rimel konusunda tecrübe ettiğiettiğim olaydır bu tarz kısa kılları olan rimelin çok güzel hacim verdiği. Topak oranı da bu fircada azalıyor. Bende pink crazy kullanıyorum basarili performans
Kayısılı olanı denemeni tavsiye ederim nem konusunda çok başarılı, cildi pamuk gibi yapıyor :)Himalaya herbals neem mask. Ne sivilce kaldı yüzümde ne de siyah nokta. Yumuşacık ve bembeyaz yaptı yüzümü. Bayıldımmm
Eki Görüntüle 2039309
Sivilceye fayda etti mi?Himalaya herbals neem mask. Ne sivilce kaldı yüzümde ne de siyah nokta. Yumuşacık ve bembeyaz yaptı yüzümü. Bayıldımmm
Eki Görüntüle 2039309
Evet kuruttuSivilceye fayda etti mi?
Kusma yapıyor mu?mac studio fix pudra fondoten ve la roche posay fondoten...
kapatıcılıkları gerçekten muhteşem.
Note'un fondoteni mükemmel kapatıyor tavsiye ederim kızlar. Normalde fiyatı 40 küsür falan Boynerde indirimde şuan 25Tl'ye aldım. Beauty blender ile mükemmel uyum sağlıyor ciltte.Eki Görüntüle 2044871
Parlama yapmıyor zaten mat fondoten ben aydınlatıcıyla parlatıyorum :)Canım, peki parlama yada kusma yapıyor mu? Nasıl?
Hala kullanıyor musunuz ?Himalaya herbals neem mask. Ne sivilce kaldı yüzümde ne de siyah nokta. Yumuşacık ve bembeyaz yaptı yüzümü. Bayıldımmm
Eki Görüntüle 2039309
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?