Merhaba KK' nin bakimlilari,
aman aman cok sey kullanmam, belli basli urunlerim vardir.
O birkacini da donusumlu kullanirim. Sizlerle de paylasmak istedim.
Vucudum beyaz, yuzum esmer olmaya meyilli ve t bolgem oldukca yaglidir notunu duseyim cunku kendime uygununu bulmak icin biraz seciciyimdir.
Yagli cildimi bununla temizlerim, elime biraz su ile alir kopurtup kullanirim, oldukca arindirici.
Bazi urunler yagdan arindirici olsa bile yagli his birakiyor bu sebeple digerlerinin arasindan siyrildi.
Saclarim cabuk yaglanir, her gun yikamak zarar veriyor. Dipleri yaglaniyor ama sacin kendisi kuru kaliyor.
Bunun icin krem icermeyen, dengeleyici urunleri tercih ediyorum. Ducray ve Bioderma' nin urunleri de favorilerimden.
Dislerim icin ozen gostermeye gayret ediyorum, geceleri yatmadan kesinlikle fircalama+gargara bazen dis ipi kullanirim ancak sabah evdeysem cok nadir fircalarim.
Theramed' in diger versiyonlarini da kullanirim, Sensodyne' e yeni basladim. Doktorum tavsiye etti.

Siklikla yikanirim dus, banyo kulturum oldukca geliskin (sicak su faturalari kabarik gelir

der esim)
Dus sonrasi diz kapaklarim, ayaklarim ve dirseklerimi bununla kremlerim. Birde yatarken kullanirim.
Yikanana kadar uzun korumasi mevcut, cok sik yikandigim icin suresini soyleyemeyecegim.

Vucudum icin baska kremlerimde var ama cok kremlenmekten hoslanmiyorum olmazsa olmazim degiller dolayisi ile buraya eklemedim.
Ellerim icinde bunu kullanirim kokusu da cok zarif, agir ve bayik degil, bu markanin body' sini esim kullaniyor o da cok memnun.
Yaz-kis gunes koruyucu kullanirim, bb krem, fondoten vs. kullanamiyorum.
Her markayi denedim, kullandiklarim icinde en uygun fiyatlisiydi.
Bazilari yuzde kirec gibi duruyor, kiminde yagli his olusuyor ya da yuzde kir gibi ugunuyor hatta bazi urunler yuzdeki tuyleri canlandiriyor.
Lancome' un bir tane aldim henuz acmadim, bunun bitmesini bekliyorum. Memnuniyet durumunda ekleme yaparim.
Sadece yuzume degil, boyun, dekolte, el, kol her yerime suruyorum. Tavsiye edilen 3-4 saatte yenilemek ama disardayken biraz zor geliyor.
Cok makyaj yapabilen biri degilim. Sadece goze rimel, dudaga kalem kullaniyorum.
Rimel olarak Dior - Diorshow Extase favorim.
Bu sene biraz marka degisikligine gittim daha uygun bir seyler aldim.
Clinique Chubby guzel ama fircasi biraz kucuk ve kalin sanki.
Dior' un Maximizer' ini de isterseniz bakim icin kas-kirprik kullanabilirsiniz, gece yatmadan.
Isterseniz de rimel oncesi daha kalin kirprikleriniz olsun derseniz kullanabilirsiniz.
Ben kas kalemi sonrasi stabil dursun diye kaslarima da suruyorum sonra kas fircasi ile tariyorum.
Diger urunde kas kalemi Loreal' in kalemi Dior rimeli gibi en uzun kullandigim urunlerden belki daha eski.
Gerci ilk urun baskaydi bu degisim sonrasindaki urun, sanki ilk urunleri daha iyiydi kasa dogal gorunum veriyordu.
Yine de en favorilerim cantamda hep varlar, evde de yedekli olarak bulunurlar.