- 3 Aralık 2016
- 41
- 39
- 3
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben note alliklari cok begeniyorum hep onu aliyorum allikta birde alix alvenin zoom maskarasini cok begeniyorum benim kisacik kirpiklerimi coj guzel uzatiyor 2 li satiliyor zaten ilk sopurdugunuz pembe kapakli rimel ikinci surdugunuzde sarı kapakli ilki haci veriyo ikincide kirpikleri uzatiyorKizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki de pembe bende çok memnunum aynı mı acabaValla kullanmaya başladıktan sonra sürekli olarak almaya devam ettiğim tek ürün var sanırım. Maybelline dışı pembe olan rimel. Bundan vazgeçemiyorum, diğer rimellere küstüm nerdeyse :)
Bioderma ürünleri kullanıyorun white objective gece serumu var en ufak bi leke bırakmıyo yüzde en mucizevi ürün bu bence
Sivilce lekesi güneş lekesi hepsini geçiriyo cildi beyazlatıyo renk eşitliyo yüzü yumuşacık yapıyo
Bende 22 yaşımdayım canım yaşlanma karşıtı filan değil ağır bi şey değil bende 18 yaşımda filan kullanmıştım ilk sanırımBen 19 yaşındayım da, sizce bana ağır olur mu?
Bu yagin Urban Argan Oil'ini deneseniz muhtesem..Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi