• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Bana göre en mucizevi ürün saf lavanta yağı. Aslında Türkiye de bilgiğimiz lavanta saf lavanta değilmiş, çünkü iklim müsait değil.Sadece Fransa da Provans ta yetişebiliyor ve 2 ay önce keşfettiğim marka var, Le Chateau Du Bois, 1890 dan beri varmış ama yeni öğrendim. Saf lavanta sertifikası var,AOP sertifikası. 15 yıldır olan egzamamı geçirdi, kaşıntı tahriş kızarıklık kalmadı. Nefesle içime çektim burunum açıldı, cildim parlıyor, inanılmaz hanımlarrr. sitesi .... ama ben akmerkez den aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben note alliklari cok begeniyorum hep onu aliyorum allikta birde alix alvenin zoom maskarasini cok begeniyorum benim kisacik kirpiklerimi coj guzel uzatiyor 2 li satiliyor zaten ilk sopurdugunuz pembe kapakli rimel ikinci surdugunuzde sarı kapakli ilki haci veriyo ikincide kirpikleri uzatiyor

1. max factor miracla touch vazgeçilmezim
2.blixtex ama dolgunlaştırıcı etskisi olan
3. maybelline yelpaze etkisi maskara
pudra mac studio fix almıştım ama çok ağır bidaha kesinlikle almam heralde

Valla kullanmaya başladıktan sonra sürekli olarak almaya devam ettiğim tek ürün var sanırım. Maybelline dışı pembe olan rimel. Bundan vazgeçemiyorum, diğer rimellere küstüm nerdeyse :)
benimki de pembe bende çok memnunum aynı mı acaba

cilt bakim urunu olarak cok marka kullandim. dermatologum roaccutane kullandirana dek hicbir urun mucizevi degildi. dolayisiyla benim icin mucizevi urun roaccutane oldu.

tedavi sonrasi memnun kaldigim yuz temizleme urunleri ise;

- dermalogica daily microfoliant
- chanel mousse confort cleanser

Kaşta : pastel kaş maskarası lıght brown rengınden kaşlarda dagılışı ve tutculugundan çok memnunum keşke daha once keşfetseydım
Dudak balm: flormar lip balm watermelon hafıf seftalı ve pembemsı renklı nemlendırıyor kuruduğu zaman evde süreklı kullanırım dışarda yanımda taşıyorum bitmek üzerede tekrar alıcam
Aynı zamanda günlük makyajda tercıh ettiğim Note bb corrector var , lip glossla balm arası hafif pembe ışıltılı dolgun gösteriyor hıssi var ruju unutturdu bana:halay:
OJE: Golden rose rıch color serisi ojede ilk tercihim renklerınden yapısından memnunum genellıkle hep kullandıgım bunlar diğer kozmetikleri belirli aralıklarla değiştirip alıyorum cilt olarak note bb krem ve bb concelarınıda yeni denedim çok memnun kaldım farlarını denemek istıyorum şimdide.... note markasını değiştirmem artık karar kıldım :KK36:

Sivilce lekesi güneş lekesi hepsini geçiriyo cildi beyazlatıyo renk eşitliyo yüzü yumuşacık yapıyo

Mucizevi olmasa da
La roche posay yüz temizleme ürünleri, güneş kremleri ve nemlendiricileri
Maybelline rimel ve göz kalemleri ve kompakt pudra
Diadermine göz makyaj temizleyici
Rexona stick deodorant
Elseve saç bakım yağı
Çok fazla farklı marka tecrübem yok, ama bu kullandıklarımdan gayet memnunum, genellikle hep aynı şeyleri alıyorum şimdilik.

catherine harley 7 numara. Her markanın pudrasını kullandım ama böyle birşey görmedim ben kapatılıcığı inanılmaz üstelik 9 tl

Rimel'de Loreal telescopic carbon tek kelimiyle harika....Bir tüyo rimeli kirpiklerinize sürmeden önce pudralayın farkı göreceksiniz...:KK48: Flormar kirpik kıvırma makası , Fondoten make up forewer hd ,pudra flormar transparan pudra ,allık lorealin allıklarını beğenerek kullanıyorum favorim şeftali ve pembesi....Son olarak ruj maybelline, bütün rujlarının hastasıyım.:KK15:

upload_2017-1-29_20-22-13.jpeg
kesinlikle bu rimel "loreal butterfly effect"benim için mucizedir,kirpiklerim yok gibidir neredeyse ama bunu sürünce kaşlarıma değiyorr resmen mucize...

Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu yagin Urban Argan Oil'ini deneseniz muhtesem..

Back