- 2 Mayıs 2017
- 566
- 665
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saç için kesinlikle organik Hindistan cevizi Yağı kullanıyorum mucize ürün çok meraklıyım yağlara yüzede arifoglu nar çekirdeği Yağı nerdeyse uzmanlaştım sorunuz varsa cevaplarımKizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saç için kesinlikle organik Hindistan cevizi Yağı kullanıyorum mucize ürün çok meraklıyım yağlara yüzede arifoglu nar çekirdeği Yağı nerdeyse uzmanlaştım sorunuz varsa cevaplarım
Yüz sıkılaşması için ve Hücre yeniliyor arifoglunun yeri var Ankara'da avm de Gordion ben ordan alıyorum Türkiye'nin her yerinde vardır ve birde saça avakado Yağı oda mücize birde iyi bir markalı bir kuaförde keratin bakımı ayda bir benim kopan yanan saçlar dolgunlaştı ben faydasını çok gördüm bu yağların bakımın devam ediyorumMerhaba bende sac icin organik hindistan cevici yagi kulaniyorum nar cekirdegi yagi neye iyi geliyor ? Nerden bulabiliriz arifoglu nar cekirdegi yagini
Yüz için nasıl bir uygulama yapıyorsun?Yüz sıkılaşması için ve Hücre yeniliyor arifoglunun yeri var Ankara'da avm de Gordion ben ordan alıyorum Türkiye'nin her yerinde vardır ve birde saça avakado Yağı oda mücize birde iyi bir markalı bir kuaförde keratin bakımı ayda bir benim kopan yanan saçlar dolgunlaştı ben faydasını çok gördüm bu yağların bakımın devam ediyorum
Nar yağı ne işe yarıyorSaç için kesinlikle organik Hindistan cevizi Yağı kullanıyorum mucize ürün çok meraklıyım yağlara yüzede arifoglu nar çekirdeği Yağı nerdeyse uzmanlaştım sorunuz varsa cevaplarım
Haftada birYüz için nasıl bir uygulama yapıyorsun?
Nar yağı ne işe yarıyor
Hindistan yağını aktardan mı alıyorsun Can'ım var mı baska öneriler :)[/QUOTEnar Yağı benim cildime iyi geldi diye söğledim cildi yeniliyor Hindistan cevizi yağını aktardan aldım katı organik olanından mikro dalgada bir miktar çözüp sürüyorum başka olarak söğlerim tabiki cilde düşkünüm çünkü makkaj bazı olarak Chanel çok memnunum duru bir cildin oluyor tek olarak kullansan bile Fondaten de nars favorim avakado maskesi Yaparım haftada bir mucize diyeceğim bir maske yarım avakado yi ezip bir tatlı kaşığı bak boyun göz kenarı dahil sür kurusun yıka haftada bir düzenli Yap Gör farkı maske olarak satın aldığım seporanın tek kullanımlık maskeleri her çeşidi var cildine ne iyi gelirse tabiki bunlar benim favorim başkası memnun kalmayabilir birde unutmadan sabahları Donmuş sodalı buz gezdiriyıuom yüzüme yogurt çok sürerim aklıma geldikçe sorun olursa cevaplarım
Selülitlerimden kurtulmak için at kılı fırçası ve kreuterhouf selülit kremi kullanıyorum ve gerçekten güzel sonuçlar aldım. Selülitten muzdarip hanımlara tavsiye edebilirim. Ayrıca at kılı bacakları yumuşatıyor, batıklarda da etkili.
Sadece yürüyüş yaptım ama hergün değil o da. Bu ikinci kutum kremde 4 ay oldu kullanmaya başlayalı. At kılına da hemen hemen aynı dönemlerde başladım. Tamamen gitti diyemem ama pürüzlerde azalma var. Düzenli kullanımda bu ikisi gerçekten etkili. (Spor da olursa şahane olur)Çok duydum bu kremi bende deneyeceğim ne kadar zamanda sonuc almaya basladınız? Spor yaptınız mı
Essence transparan pudraya bende bayildimPure Beauty cc krem, hep alıyorum
The Balm Schwing eyeliner, hep alıyorum
Essence transparan pudra, ilk defa geçen ay aldım çok ucuz ve gerçekten başarılı bittikçe alırım
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
Şey ben makyaja yeni başladım.Koyu tonlarda uygun fiyatlı ürün onerebilir misiniz?