Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Hayran kaldığım yüz yıkama jelim. Makyajımı bunun ile temizledikten sonra zerre kadar makyaj kalıntısı kalmiyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-20-18-25-01-1.png
    338,6 KB · Görüntüleme: 144
Saç için kesinlikle organik Hindistan cevizi Yağı kullanıyorum mucize ürün çok meraklıyım yağlara yüzede arifoglu nar çekirdeği Yağı nerdeyse uzmanlaştım sorunuz varsa cevaplarım

Merhaba bende sac icin organik hindistan cevici yagi kulaniyorum nar cekirdegi yagi neye iyi geliyor ? Nerden bulabiliriz arifoglu nar cekirdegi yagini

Merhaba bende sac icin organik hindistan cevici yagi kulaniyorum nar cekirdegi yagi neye iyi geliyor ? Nerden bulabiliriz arifoglu nar cekirdegi yagini
Yüz sıkılaşması için ve Hücre yeniliyor arifoglunun yeri var Ankara'da avm de Gordion ben ordan alıyorum Türkiye'nin her yerinde vardır ve birde saça avakado Yağı oda mücize birde iyi bir markalı bir kuaförde keratin bakımı ayda bir benim kopan yanan saçlar dolgunlaştı ben faydasını çok gördüm bu yağların bakımın devam ediyorum

Yüz için nasıl bir uygulama yapıyorsun?

Beğendiğim diğer ürün de flormar 229 no dudak kalemi. Rengi herkese yakışabilecek bir ton. Sürümü çok kolay ve dudağı kurutmuyor. Son olarak da 2 haftadır her gece yüzüme sudocrem bebek kremi sürüyorum ve öyle yatıyorum, bariz bir etkisi var diyemem ama cildime canlılık verdi. Bitince tekrar alacağım. Gece nemlendiricisi olarak başarılı.

İlk üçümde Kiehl's'ın Dark Spot, Recovery serumu ve avokadolu göz altı kremi var. diğeri de yves rocher'nin kavanozdaki fondöteni çünkü doğal gibi duruyor ve arkadaşlarım hep cildin ne kadar pürüzsüz makyaj yapmadığın için mi falan diye soruyolar. 5.si de benefitin makyaj bazı

Saç için kesinlikle organik Hindistan cevizi Yağı kullanıyorum mucize ürün çok meraklıyım yağlara yüzede arifoglu nar çekirdeği Yağı nerdeyse uzmanlaştım sorunuz varsa cevaplarım
Nar yağı ne işe yarıyor
Hindistan yağını aktardan mı alıyorsun Can'ım var mı baska öneriler :)

Yüz için nasıl bir uygulama yapıyorsun?
Haftada bir

Çok duydum bu kremi bende deneyeceğim ne kadar zamanda sonuc almaya basladınız? Spor yaptınız mı

Çok duydum bu kremi bende deneyeceğim ne kadar zamanda sonuc almaya basladınız? Spor yaptınız mı
Sadece yürüyüş yaptım ama hergün değil o da. Bu ikinci kutum kremde 4 ay oldu kullanmaya başlayalı. At kılına da hemen hemen aynı dönemlerde başladım. Tamamen gitti diyemem ama pürüzlerde azalma var. Düzenli kullanımda bu ikisi gerçekten etkili. (Spor da olursa şahane olur)

Pure Beauty cc krem, hep alıyorum
The Balm Schwing eyeliner, hep alıyorum
Essence transparan pudra, ilk defa geçen ay aldım çok ucuz ve gerçekten başarılı bittikçe alırım

kesinlikle Lancôme Advanced Gènifique Serum
Kaçkez yeniden aldim, bitirdigim nadir ürünlerden biridir. Sonucu muhtesem, resim cekersinizde hani yumusak bi ifade katan bir efekt varya iste bende öyle duruyor sürünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…