nerden bulabiliriz canım ben aktarda bulamadim... izleri de geciriyo miçay ağacı yağı sivilcelere birebir.
hemen geliyormm :))) hayrlı olsnn özellkle parfüm önerileriiii :*Merhaba arkadaşlar, yeni bir blog açtım ve desteklerinize ihtiyacımız lütfen takip ederseniz sevinirim. Çok güzel ürünlerim var paylaşacak ama nerdeyse hiç takipçim yok daha 3 gün oldu açalı :) O nedenle biraz takipçi sayım artınca emin olun birikmiş çok deneyimlerim var.
http://narcicegibeuty.blogspot.com.tr/
Arkadaslar ben ilk defa fondodaten kullanmak istiyorum hic kullanmadim cildim kuru oneriniz neler olur acaba birde bunu temizlemek icin aci badem sutunu alsam guzel temizlermi fondodeni hic bilgim yok yardimci olurmusunuz
köpük kullanma, saçları kurutuyorMerhaba,
ben de dalgalı saçlarım yani kıvırcık saçlarımla dertteyim. Her gün yıkayıp şekillendirmesem mümkün değil olmuyor. Hele akşamdan yıkayıp yatarsam eyvah. o gün direk model ay kuyruğu ya da dağınık topuz :)
Şimdiye kadar hep taff köpük kullandım. Ama zamanla kuruyor ve cansız görünüyor. arada başka markaya dönüyorum. sonra baktım yine taff almışım
fiyatları ne kadar acaba?bourjois rouge edition velvet - bu rujlar harika. Kadife dokusu ve kaliciligi cok guzel tavsiye ederim
Bb krem almistim yu x ünde çizgiler oluştu surdugumde yüz temizliyicileri hakkında bilgini xxx varmıBence fondoten yerine iyi bir bb krem ile başlasan daha iyi. Ben de pek makyaj yapan bir insan değilim. Yumuşak formüllü bir bb krem ile sadece cilt tonunu eşitlemek yetiyor. Geçenlerde body shop'tan aldım. çok memnun kaldım. Çünkü krem formunda ve yüzümde hiç ağırlık yapmıyor. Kimse makyaj yaptığıı anlamıyor bile. üzerinde all-in-one bb krem yazıyor.
Ne ise yarıyor acaba bu maskeEki Görüntüle 1817880
Yüz maskesi ihtiyacı olanlara, Argan Cure fucus yosunu yüz maskesi tavsiye ederim. Başka maskeler gibi cildi kurutmuyor, hem temizliyor hem nem veriyor.Mükemmel bir ürün.Ayrıca markanın iddiasına göre, fucus yosunlarıyla yapılan dünyada ilk maske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?