Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Parfümüm sanırım. Armani-si. Çok güzel şekerli ama taze bi koku. Yaz için falan harika.
İkincisi de la roche possay- effaclar temizleme jeli. Yagli ve kendimi bildim bileli akne sorunlu bir cilsim var. Şimdiye kadarki en iyisi bu. Cildim gun icinde parlamiyo ama kurumuyo da.
Saç icin serum olarak hindistan cevizi, badem, cay agaci ve limon yağı karıştırıp kullaniyorum. Ucuz oluyor ve cook da memnunum bi urun arayisina hic girmedim çok yumuşak saclarim var.

Obagı temizleme jeli ve tonik
Coresatin nemlendirici krem (sarı)
mükemmel ötesi 1 ayda geçirdiler yüzümdeki bütün sivilcelerimi

yuz yıkama jelı olarak avene ın yesıl sıse bır de bı arkadasımın hedıyesı olarak gelen osmanlı hanedan peloıd yuz maskesı var kesınlıkle tavsıye edıyorum yedıklerım ve makyaj yuzunden zamn zamn yuzumde mınık sıvılcelenme oluyor bu ıkısınden cok memnunum tavsıye ederım baslık ıcınde tesekkurler guzel bı konu olmus

Arkadaslar ben ilk defa fondodaten kullanmak istiyorum hic kullanmadim cildim kuru oneriniz neler olur acaba birde bunu temizlemek icin aci badem sutunu alsam guzel temizlermi fondodeni hic bilgim yok yardimci olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar, yeni bir blog açtım ve desteklerinize ihtiyacımız lütfen takip ederseniz sevinirim. Çok güzel ürünlerim var paylaşacak ama nerdeyse hiç takipçim yok daha 3 gün oldu açalı :) O nedenle biraz takipçi sayım artınca emin olun birikmiş çok deneyimlerim var.
http://narcicegibeuty.blogspot.com.tr

sanırım link kabul edilmiyor ilkinin uzantısı kadınlar kulübü oldu düzeltmeye çalıştım ama bilmiyorum oldumu
narcicegibeuty blogspot

Bu saatten sonra çevremdekilere önereceğim tek ürün viacure anti acne sprey,kullanımı kolay, etkisi hızlı üstelikte fiyat olarak ünlü markaların pahalı toniklerinden çok daha ekonomik diyebilirim.

hemen geliyormm :))) hayrlı olsnn özellkle parfüm önerileriiii :*

Arkadaslar ben ilk defa fondodaten kullanmak istiyorum hic kullanmadim cildim kuru oneriniz neler olur acaba birde bunu temizlemek icin aci badem sutunu alsam guzel temizlermi fondodeni hic bilgim yok yardimci olurmusunuz

Bence fondoten yerine iyi bir bb krem ile başlasan daha iyi. Ben de pek makyaj yapan bir insan değilim. Yumuşak formüllü bir bb krem ile sadece cilt tonunu eşitlemek yetiyor. Geçenlerde body shop'tan aldım. çok memnun kaldım. Çünkü krem formunda ve yüzümde hiç ağırlık yapmıyor. Kimse makyaj yaptığıı anlamıyor bile. üzerinde all-in-one bb krem yazıyor.

köpük kullanma, saçları kurutuyor mutlaka kremsi bir yapı olsun ki, bir yandan da saçlarına bakım yapsın. Saçlara iyi bakmak lazım

Bb krem almistim yu x ünde çizgiler oluştu surdugumde yüz temizliyicileri hakkında bilgini xxx varmı

Yüz maskesi ihtiyacı olanlara, Argan Cure fucus yosunu yüz maskesi tavsiye ederim. Başka maskeler gibi cildi kurutmuyor, hem temizliyor hem nem veriyor.Mükemmel bir ürün.Ayrıca markanın iddiasına göre, fucus yosunlarıyla yapılan dünyada ilk maske.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su jhonson baby nin cikardidi sac spreyi varya kizlar
cocuklar icin olani...harika parlatiyor saci hemde agirlastirmadan
yagli gorunus vermeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…