kesinlikle zeghyKizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çin satışı var mı? Hayvana zarar vermemesine ben de dikkat ediyorum.Çinde satılıyorsa malesef deney yapıyor anlamına gelir yasalar orda öyle...Hayvan deneyini zorunlu tutuyorlarH&B deadsea minerals ürünlerini kullanıyorum. Şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim.
Türkiyede şu anda sadece internet üzerinden satış yapıyorlar. luxor kozmetik firması.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması, ölü deniz minerali ve doğal kozmetik olarak ilk tercihim.
her bb krem ,y, değil evet, iyi bir marka almak lazım. Temizleyici olarak ben roc'un yüz yıkama jelini kullanıyorum. Cildim kuru olduğu için köpük veya krem formunda olan ürünleri tercih ediyorum.Bb krem almistim yu x ünde çizgiler oluştu surdugumde yüz temizliyicileri hakkında bilgini xxx varmı
Çin satışı var mı? Hayvana zarar vermemesine ben de dikkat ediyorum.Çinde satılıyorsa malesef deney yapıyor anlamına gelir yasalar orda öyle...Hayvan deneyini zorunlu tutuyorlar
Murad-skin smoothing polish
Caudalie- üzüm suyu
Caudalie- detox maske
Bc- acil kurtarma kürü
Dax supergro
Marvis- beyazlatıcı diş macunu
Nashi-argan yağı
Sudocrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?