Ürünün kapatıcığı başarılı, bende sivilce yapmadı.Buğday ten için ideal bir renk, ancak esmere yakın da demişsiniz, bilemedim, en güzeli bir flormar standına gidip deneyin.Diğer renkleri de mat değil aslında, yine de bu 20 numara daha glowy sanki diğer renklere nazaran.benim cildim esmere yakın bugday çok koyu değil bu renk bana uyarmı acaba kapatıcılıgı nasıl? sivilce vs gibi bir sorun yaşadınız mı? diger renkler sanırım mat bunun ışıltısı güzel görünüyor merak ettim
iki çeşit gri maskara var hangisi acaba biri 5in1 digeri definitive volume ? merak ettim denicem bende:)deborah metalk grı renk olan rımel butun takma kırpıklerı cope atın harıka bısı mucıze gıbı. ne ararsan var kıvırma dolgunluk uzatma ba yıl dımmm. zaten sıyah olanını kullanıodum bunu deneyım dedım muthıs cıktı.
Bende 5in 1olanı var metalik gri olan o kirpikleri harika yapıyor takma kirpik gibi ama biraz sürerken bulaşma problemi var çok yoğun bir maskaraiki çeşit gri maskara var hangisi acaba biri 5in1 digeri definitive volume ? merak ettim denicem bende:)
Bu fara bende bayılıyorum.. Hatta son zamanlarda bunu sürüp siyah far ile gölgelendirme yapıp smoky dediğimiz makyajı elde ediyorum.. Çok iyi oluyor:)Maybelline color tattoo on and on bronze far.HastasiyimEki Görüntüle 1680651
Sephoralarda satılıyor canım
doktora gidip tahlil falan yaptırdınız mı vitamin eksikliği vardır belki. önce bi doktora gidin isterseniz. bana ilaç vermişti o iyi gelmişti. ayrıca 2 ayda bir olsada güçsüz saçlarınız varda bence boyayı tamamen kesin.saçlar için ne kullanıyorsunuz? kel kalıcam resmen aşırı dökülüyor mevsimsel filan değil uzundu ondan dedim yok kestirdim hala aynı şiddette dökülüyor. emzirmiyorum (2 yıl önce bitti emzirme dönemim) 2 ayda bir kızıla boyuyorum o kadar. var mı önerebileceğiniz bir ürün? saç boyası markası olarakta ne öneriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?