Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

cildiyeye gitmem mi gerekiyor? çok rahatsız oluyorum boya işine de ara versem belki iyi olucak zaten daha beyaz saçım hiç yok :)

cildiyeye gitmem mi gerekiyor? çok rahatsız oluyorum boya işine de ara versem belki iyi olucak zaten daha beyaz saçım hiç yok :)
evet cildiyeye gidin ama iyi bi yer olsun hani mümkünse özel bi doktora. o zaman boyatmayın ya bi de ben de kızıla boyatıyordum eskiden çok pis bi boya ya sürekli akıyor saça çok zarar veriyor. Kınaya geçiş yaptım rahatladım.

Toni&Guy saç spreyi
Naturalite saç bakım yağı
Naturalite buğdaylı şampuan
Gliss saç serumu

Tavsiye ederim :))

Eklentiler

• images-6.jpeg
    7,3 KB · Görüntüleme: 137
  • sac_bakim_yagi3-500x500.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 145
  • zeytinyagli_bugday_proteinli_sampuan1-500x500.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 152
  • SG_3883510-1.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 135
The balm'ın schwing eyelinerını 2 senedir kullanıyorum mat siyah bir rengi var ve sürmesi çok kolay.

Merhaba kizlar kuru ciltler icin onerebileceginiz bir nemlendirici var mi ?

Fiyatı fazla olsa da kryolan rujları bence efsanedir. Kalıcılığı mükemmel gün içinde en fazla bir defa tazeliyorum ruju. Ayrıca harika kokuyor ve dokusu mükemmel. Kadife hissi yaratıyor resmen. Fakat fiyatı var tabi. Biraz tuzlu ama hak ediyor diyebilirim.

ne kadar acaba siz nerden alıyorsnzz

pahalı estee lauder pure color allık on numara ama kullanmaya kıyamadığım zamanlar için the balm hot mama allık vazgeçemediklerim ve birde yves rocher rimmel

Avon Supershock jel göz kalemi. Bir çok bloger, youtuber tarafındanda kullanılıyor. İnanılmaz mat siyah sürüşü yumuşak. Genelde eyeliner fırçasıyla uyguluyorum. Stok yaptım 5 tane. Eyeliner olarak kullandıgım tek ürün.

bourjois rouge edition velvet - bu rujlar harika. Kadife dokusu ve kaliciligi cok guzel tavsiye ederim

Eklentiler

• bourjoisszminki.jpg
    499,5 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…