• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikle zeghy

Eklentiler

• kofre2.png
    kofre2.png
    346,1 KB · Görüntüleme: 117
Saç ürünleri olarak giovanni den vazgeçmem...Düzenli olarak cilt bakımı yapıyorum ve özellikle Aubrey Organics göz çevresi kremini hiç aksatmam..Zaten cilt ürünlerini de bu markadan alırım..Görselleri burda...

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 133
  • images-2.jpeg
    images-2.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 122
  • 2016-05-03-15-08-07--1738611743.jpeg
    2016-05-03-15-08-07--1738611743.jpeg
    6,3 KB · Görüntüleme: 105
H&B deadsea minerals ürünlerini kullanıyorum. Şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim.
Türkiyede şu anda sadece internet üzerinden satış yapıyorlar. luxor kozmetik firması.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması, ölü deniz minerali ve doğal kozmetik olarak ilk tercihim.

H&B deadsea minerals ürünlerini kullanıyorum. Şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim.
Türkiyede şu anda sadece internet üzerinden satış yapıyorlar. luxor kozmetik firması.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması, ölü deniz minerali ve doğal kozmetik olarak ilk tercihim.
Çin satışı var mı? Hayvana zarar vermemesine ben de dikkat ediyorum.Çinde satılıyorsa malesef deney yapıyor anlamına gelir yasalar orda öyle...Hayvan deneyini zorunlu tutuyorlar:KK43:

Bb krem almistim yu x ünde çizgiler oluştu surdugumde yüz temizliyicileri hakkında bilgini xxx varmı
her bb krem ,y, değil evet, iyi bir marka almak lazım. Temizleyici olarak ben roc'un yüz yıkama jelini kullanıyorum. Cildim kuru olduğu için köpük veya krem formunda olan ürünleri tercih ediyorum.

Çin satışı var mı? Hayvana zarar vermemesine ben de dikkat ediyorum.Çinde satılıyorsa malesef deney yapıyor anlamına gelir yasalar orda öyle...Hayvan deneyini zorunlu tutuyorlar:KK43:

Bildiğim kadarı ile Amerika, Avrupa ve Rusya'da satılıyor Ukraynalı bir arkadaşın tavsiyesi üzerine tanıştım bu marka ile. ve firma yetkilisi bana kesinlikle hayvanlar üzerinde test edilmediği konusunda kesin konuştu. 107_shadow copy.jpg 138_shadow copy.jpg

upload_2016-5-30_15-6-41.jpeg

Yves Saint Laurent - Baby Doll, Kiss and Blush..

Yillardir dudaklarima uygun bir ruj arayisi icindeydim ve en sonunda kelimelerle ifade edemedigim bu muhtesem rujla tanistim :) Benim asiri kuru bir cildim var ve ozellikle soguk havalarda ne kadar nemlendirsemde kuruyan dudaklarim var malesef. Simdiye kadar MAC, Lancome, Estee Lauder'den tut daha uygun Maybelline, Maxfactor, L'oreal gibi bir cok farkli markadan denedim ama rujlari genelde dudagimda kupkuru duruyordu ve nasil desem, dudagimla butunlesmiyordu hep bir tabaka gibi cirkin bi goruntu veriyordu. Lipgloss diye bildigim daha sivi rujlar (turkcesini bilemedim simdi) bunlarda en nefret ettigim o yapis yapis parlak hissi veriyordu.
Bu tavsiye ettigim ruj ise kaymak gibi cok kolay bi sekilde suruluyor :) kesinlikle dudaklari kurutmuyor aksine nemlendiriyor, tum gun yesen icsen bile dudaginda kaliyor ve cok az bir miktar kullanarak muhtesem bir goruntu sagliyor. Diger markalardan biraz daha pahalli ama gunluk olmasa bile kesinlikle ozel gunler icin 10 numara 5 * :)

MAC kinda sexy ruj: ilk defa bir ruju bitireceğim sanırım. Her kıyafetime, her kombinime gece gündüz uyan bir ruj. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir kere alıyorsunuz ömürlük ömürlük :)))

KINDASEXY_thumb1.jpg

Essence ı love extreme(dışı pembe olan) maskara
Wet n wild kaş farı
Pastel mat rujları
Maybelline drama maskara
Uygun fiyatlı ürünlerden vazgecilmezlerim ✌

Murad-skin smoothing polish
Caudalie- üzüm suyu
Caudalie- detox maske
Bc- acil kurtarma kürü
Dax supergro
Marvis- beyazlatıcı diş macunu
Nashi-argan yağı
Sudocrem

Bi de burada olanlar umarım resmi yükleyebilmişimdir :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 132
Bir haftadır kullanıyorum bu ürünü ve bayıldım. Kullandığım ilk geceden belli etti kendini. Önceden Shiseido'nun ürünlerine bir ton para döküyordum. Boşunaymış dedim.

Eklentiler

• 227972539_tn30_0.jpg
    227972539_tn30_0.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 300
Vücuduma duş sonrasında uni baby bebe yağı kullanıyorum. diğer hepsini denedim bir tek bu ne yağlı bırakıyor ne de kıyafetlerime yapışıyor. Fazla makyaj yapan birisi değilim. Arada yaptığımda kullandığım makyaj malzemelerim de; ruj mac, Fondöten kryolan, rimel maybelline, allık - pudra - fırça - bella pierre ( fırçalar samur kılından çok yumuşak ve güzeller ) Şampuan da organik olan Liquid Keratin, Yüzüm çok kuru ve pul pul dökülür.Bunun için de organik pazaran shea butter yağı alıyorum. ( Feriköy Organik Pazarı - Bomonti )

Back