Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cildiyeye gidin ama iyi bi yer olsun hani mümkünse özel bi doktora. o zaman boyatmayın ya bi de ben de kızıla boyatıyordum eskiden çok pis bi boya ya sürekli akıyor saça çok zarar veriyor. Kınaya geçiş yaptım rahatladım.cildiyeye gitmem mi gerekiyor? çok rahatsız oluyorum boya işine de ara versem belki iyi olucak zaten daha beyaz saçım hiç yok :)
Wet n wild red velvet. İstediğiniz kadar matlık nasıl bilmiyorum ama epey kalıcıMerhaba arkadaslar, bana mat güzel bir kirmizi ruj önerebilir misiniz kalici da olsa iyi olur
Teşekkür ederim siz kullandiniz mi memnun musunuzWet n wild red velvet. İstediğiniz kadar matlık nasıl bilmiyorum ama epey kalıcı
Evet bende var kırmızı süremiyorum ama rengi ve kalıcılığı çok iyiTeşekkür ederim siz kullandiniz mi memnun musunuz
ne kadar acaba siz nerden alıyorsnzzFiyatı fazla olsa da kryolan rujları bence efsanedir. Kalıcılığı mükemmel gün içinde en fazla bir defa tazeliyorum ruju. Ayrıca harika kokuyor ve dokusu mükemmel. Kadife hissi yaratıyor resmen. Fakat fiyatı var tabi. Biraz tuzlu ama hak ediyor diyebilirim.
Nubia mağazaları var bazı yerlerde ama ben genelde internet sitesinden sipariş ediyorum. 55 tl civarında ama çok uzun süre kullanılabiliyor yani verdiğin parayı tamamen hak ediyor.ne kadar acaba siz nerden alıyorsnzz