- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 323
canim pastel rujlari dudak kurutuyor mu kalici mi hangisini kullaniyosun
kusura bakma canım biras geç cvp oldu.. kissproof longwear serisinden pembe ve kahve karışımı bir renk vardı numarası 15 olmalı gerçekten mat ve dudakta kalma süreci baya uzun öyle çokta kurutmuyor kış için harika bi renk geçen kış yedim resmen bittiiii şimdi yine alıcam alınca resmini yüklerimmm
benim cildim esmere yakın bugday çok koyu değil bu renk bana uyarmı acaba kapatıcılıgı nasıl? sivilce vs gibi bir sorun yaşadınız mı? diger renkler sanırım mat bunun ışıltısı güzel görünüyor merak ettimEki Görüntüle 1610592 Fotolar istediğim kadar yansıtmıyor duruşu,tabletimle çektim yapay ışıkta, yine de belki fikir verir.Flormar terracotta powder 20-soft beige.En açık rengi buydu, çok beyazlara koyu gelebilir.Işığı öyle güzel yansıtıyor ki otomatikman highlighter kullanılmış gibi duruyor yüzde.Farkı anlayabilmeniz için sadece orta parmağıma sürdüm.Eki Görüntüle 1610589
urban maske bende denedim ancak benim saçlarımı çok ağırlaştırdı ve mat gösterdi gliss siyah olanından memnunummm şampuan ise restorex baya iyii serum olarakta morfose tek geçerimm :)) herkesin saç yapısı farklı olunca tercihleri de farklı oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?