• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

benim cildim esmere yakın bugday çok koyu değil bu renk bana uyarmı acaba kapatıcılıgı nasıl? sivilce vs gibi bir sorun yaşadınız mı? diger renkler sanırım mat bunun ışıltısı güzel görünüyor merak ettim
Ürünün kapatıcığı başarılı, bende sivilce yapmadı.Buğday ten için ideal bir renk, ancak esmere yakın da demişsiniz, bilemedim, en güzeli bir flormar standına gidip deneyin.Diğer renkleri de mat değil aslında, yine de bu 20 numara daha glowy sanki diğer renklere nazaran.

deborah metalk grı renk olan rımel butun takma kırpıklerı cope atın harıka bısı mucıze gıbı. ne ararsan var kıvırma dolgunluk uzatma ba yıl dımmm. zaten sıyah olanını kullanıodum bunu deneyım dedım muthıs cıktı.
iki çeşit gri maskara var hangisi acaba biri 5in1 digeri definitive volume ? merak ettim denicem bende:)

Maybelline color tattoo on and on bronze far.Hastasiyim:KK16:
Screenshot_2015-11-07-03-30-41-1.png

Maybelline color tattoo on and on bronze far.Hastasiyim:KK16:Eki Görüntüle 1680651
Bu fara bende bayılıyorum.. Hatta son zamanlarda bunu sürüp siyah far ile gölgelendirme yapıp smoky dediğimiz makyajı elde ediyorum.. Çok iyi oluyor:)

Bu arada kışın vazgecilmezim blistex medplus lipstick ve burt's bees ballı lipbalm sizlere de tavsiye ederim eğer benim gibi kuruyan hatta çatır çatır çatlayan dudaklarınız var ise :KK53::KK53:( kışın dudaklarıma bepanthene sürdüğümü bilirim)
tabi blistex medplus ile tanıştıktan sonra gerek kalmadı bepanthene'e.

Bu arada bath&body works'un vanilla noel bean serisi şimdiden vazgecilmezlerim arasına girdi bilee:KK200:

Ayrıca Hask Coconut oil şampuan ve saç kremi vazgecilmezim.. Bir daha bu ikisinden başka set kullanmamm.

Son düzenleme:
193935336_tn30_0.jpg

Gerçekten de mucizevi denecek bir ürün.. Güneş alerjim var ve her güneş kremi ne yazık ki bende etkili olmuyor. Solante'yi 85-90 TL arası bir fiyata almıştım, açıkçası içim acımıştı alırken ama eczacı özellikle eşi için bu markayı getirttiğini ve çok etkili olduğunu söylemişti. Parasının hakkını veriyor cidden, en ufak kızarma bile olmuyor cildimde kullandığımda.. Ayrıca renk dengesini ve cilt kusurlarını zamanla düzeltme etkisi de var. Kesinlikle önerdiğim bir ürün..

https://www.google.com.tr/search?q=...Iez-_aCyQIVg90sCh0OVgeP#imgrc=Sh5n11GVuYnE1M: bu aralar aldığım ve memnun kaldığım şampuan pantene onarıcı ve koruyucu 2 si bir arada. Ayrıca kremini de kullanıyorum çok güzel hep kullanmayı düşünüyorum :) banyodan çıktıktan sonra gliss keratinli sıvı saç kremini sıkıp tarıyorum elseve nin mucizevi yağını aldım yeni o da çok iyi geldi buklelerimi belirginleştirdi ve yumusatti saçımı :) bunların haricinde eczanede satılan terlemeyi önleyici driclor vazgeçilmezim oldu banyodan sonra kuruyken koltuk altlarına sürüyorum çok iyi. Yüz için Nemlendirici ve sıkılaştırıcı Olay in 7 etkili kremini tavsiye ederim makyajdan önce sürüyorum. Garnier in yüz yıkama jeli de güzel. :) el için Arko nemin onarıcı gliserinli el kremi güzel. NYC nin gloss rujları güzel renleri canlı ve uzun kalıyor.

Loreal False Lash Super Star Mascara harika ötesi bir maskara hem maskara bazı hem maskarası ikiside çok kullanışlı . Başka maskara denemem bile artık.
Flormarın kaş farı ve taraklı jelinden acayip memnun kaldım.

saçlar için ne kullanıyorsunuz? kel kalıcam resmen aşırı dökülüyor mevsimsel filan değil uzundu ondan dedim yok kestirdim hala aynı şiddette dökülüyor. emzirmiyorum (2 yıl önce bitti emzirme dönemim) 2 ayda bir kızıla boyuyorum o kadar. var mı önerebileceğiniz bir ürün? saç boyası markası olarakta ne öneriliyor?

saçlar için ne kullanıyorsunuz? kel kalıcam resmen aşırı dökülüyor mevsimsel filan değil uzundu ondan dedim yok kestirdim hala aynı şiddette dökülüyor. emzirmiyorum (2 yıl önce bitti emzirme dönemim) 2 ayda bir kızıla boyuyorum o kadar. var mı önerebileceğiniz bir ürün? saç boyası markası olarakta ne öneriliyor?
doktora gidip tahlil falan yaptırdınız mı vitamin eksikliği vardır belki. önce bi doktora gidin isterseniz. bana ilaç vermişti o iyi gelmişti. ayrıca 2 ayda bir olsada güçsüz saçlarınız varda bence boyayı tamamen kesin.

Back