• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Az öncede bir arkadaşa da önerdiğim üzere Deotak :KK51: Yalnız ter kokusuna çok iyi geliyor, terleme de her ne kadar minimuma indirilmeye çalışılsada oluyor kiii bence böyle olması sağlıklı zaten.
Maybelline maskaralar ( neredeyse hepsini denemiş biri olarak genelde bittikçe en beğendiklerimi dönüşümlü olarak alıyorum)
The Life Co Organik Hindistan Cevizi yağı
Emily 211 Dudak kalemi
Loreal Paris Lumi Magique Fondöten
Gliss Sıvı saç kremleri
Urban Care Collagen&Keratin Saç şampuan ve kremi.Fakat şu an başka bir şampuan deneme aşamasındayım ve bitmek üzere sonuç olarak aşırı memnun kaldığım bu seri İpek şampuan ve sarı kutuda olan İpek saç kremi. Urbanlarda kenarda dolu dolu duruyolar inanın elim gitmiyor bunlar varken :KK53:
Maybelline jel eyeliner
Essence dudak kalemleri
Elseve mucizevi yağ
Golden rose terracota allık

lifeco hindistan cevizi yağı..

essence sos sivilce kurutucu...

neutrogena sivilce için yüz yıkama jeli(turuncu olanı)..

neutrogena siyah noktalar için tonik.. bu da turuncu...

restorex kuru saçlar için şampuan..

himalaya göz altı kremi..

nivea siyah beyaz lekeler için deodorant ve roll on..

maybelline rocket maskara (benim kirpikler ucusa geciyo kaşlarıma kadar cıkıyo )
loreal 24 saat günlük nemlendiri bide lorealin kusursuzlaştırıcı serumu

image.jpg
Bu topik çok faydalı ! Kozmetiklere düşkün biri olarak faydalı olabilirim diye düşündüm!
Öncelikle gerçekten vazgeçemediğim ürünler var, tam sorulduğu gibi.
Bir de severek kullandıklarım var.
Fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum, çok yeniyim burada, bunlar vazgeçilmezlerim. Sonra detaylı anlatacağım...

* Essence maximum volume mascara ( kendisinin çok farkli bir fircasi var, hicbir kirpiği atlamaz ve eczacı başının ithalatı. Diğer rimellere nazaran daha az zarar verdiğini kendim gözlemledim. Kirpiklerim diger urunlere nazaran hic dokulmuyor.

* Otacı ısırgan özlü şampuan (bu yagli saclar icin olan urunu, diger tum sac tipleri icin de farkli urunleri bulunmakta). Hem icerigi tamamen doğal (sulfat ve paraben gibi maddeler icermiyor) hem saclarinizi yumusatip parlatan hem de fiyatı uygun bir ürün.

* Otaci sac bakim kompleksi (Keratin Arginine) simdiye kadar sacim icin kullandigim en iyi urun diyebilirim.

* Garnier Saf ve Temiz Arındirici Sıkılastirici tonik. Cildinizin temizlendigini hissedebiliyorsunuz. Ve kullandiginiz pamuga bakip bunu gozlerinizle de onaylayabilirsiniz.

canim pastel rujlari dudak kurutuyor mu kalici mi hangisini kullaniyosun

kusura bakma canım biras geç cvp oldu.. kissproof longwear serisinden pembe ve kahve karışımı bir renk vardı numarası 15 olmalı gerçekten mat ve dudakta kalma süreci baya uzun öyle çokta kurutmuyor kış için harika bi renk geçen kış yedim resmen bittiiii şimdi yine alıcam alınca resmini yüklerimmm:KK25:

Son düzenleme:
kusura bakma canım biras geç cvp oldu.. kissproof longwear serisinden pembe ve kahve karışımı bir renk vardı numarası 15 olmalı gerçekten mat ve dudakta kalma süreci baya uzun öyle çokta kurutmuyor kış için harika bi renk geçen kış yedim resmen bittiiii şimdi yine alıcam alınca resmini yüklerimmm:KK25:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 134
benim cildim esmere yakın bugday çok koyu değil bu renk bana uyarmı acaba kapatıcılıgı nasıl? sivilce vs gibi bir sorun yaşadınız mı? diger renkler sanırım mat bunun ışıltısı güzel görünüyor merak ettim

Eki Görüntüle 1610592 Fotolar istediğim kadar yansıtmıyor duruşu,tabletimle çektim yapay ışıkta, yine de belki fikir verir.Flormar terracotta powder 20-soft beige.En açık rengi buydu, çok beyazlara koyu gelebilir.Işığı öyle güzel yansıtıyor ki otomatikman highlighter kullanılmış gibi duruyor yüzde.Farkı anlayabilmeniz için sadece orta parmağıma sürdüm.Eki Görüntüle 1610589
benim cildim esmere yakın bugday çok koyu değil bu renk bana uyarmı acaba kapatıcılıgı nasıl? sivilce vs gibi bir sorun yaşadınız mı? diger renkler sanırım mat bunun ışıltısı güzel görünüyor merak ettim

vişne çürüğü ruj arıyorum arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız vişne çürüğü rengii ruj tavsiye eder misiniz..

blogger-image-1053997891.jpg
6fdcc1a2c9094422a3ccc02762658a81.jpg

İkisi kısa sürede favorim oldu.
Bir de vazgeçemediğim şampuan ve saç kremim var:

GK_Teaser_ultimate-colorwbg240x180.png

Vazgeçemediğim maske de yine Urban:

MASKE-2104.jpg

urban maske bende denedim ancak benim saçlarımı çok ağırlaştırdı ve mat gösterdi gliss siyah olanından memnunummm şampuan ise restorex baya iyii serum olarakta morfose tek geçerimm :)) herkesin saç yapısı farklı olunca tercihleri de farklı oluyor işte :cool:

urban maske bende denedim ancak benim saçlarımı çok ağırlaştırdı ve mat gösterdi gliss siyah olanından memnunummm şampuan ise restorex baya iyii serum olarakta morfose tek geçerimm :)) herkesin saç yapısı farklı olunca tercihleri de farklı oluyor işte :cool:

Aynen ben Urban'dan çok memnun kaldım.
Şampuan ve saç kremini Gliss kullansam da maskesini hiç denemedim :)

En mucizevi bikaç ürünle tanıştım ben :)
*Rimmel London scandaleyes extreme mascara, göz kalemi ve fondöten :) tek kelime ile bayıldım bunlara ben özellikle rimele aşık oldum diyebilirim :)
*Elseve mucizevi şampuanı ve mucizevi yağı adı gibi mucizevi gerçekten çook memnun kaldım bittikçe alıcam bundan sonra :)

deborah metalk grı renk olan rımel butun takma kırpıklerı cope atın harıka bısı mucıze gıbı. ne ararsan var kıvırma dolgunluk uzatma ba yıl dımmm. zaten sıyah olanını kullanıodum bunu deneyım dedım muthıs cıktı.

Back