Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Ben de la roche posay aldım dün. Effaclar yıkama jeli, mavi tonik ve effaclar h nemlendirici. Şimdilik fena durmuyor. Memnun kalacağım sanırım. Normalde nemlendiriciler gece boyunca cildimi çok yağlandırır, sabah yağ içinde uyanırım. Bunda çok çok az oldu yağlanma. Missha da baktım sitesine sanırım 27 numara gider bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar benim de tavsiyem gunluk ped kullananlar orkid in bahar cicekleri ozlu large-uzun pedi.Akintisi cok olanlar sueekli degistirmekten bikanlar kesin deneyin o kdr rahat kiii.Bi de palmolive dus jeli.Harikaa

Kizlar benim de tavsiyem gunluk ped kullananlar orkid in bahar cicekleri ozlu large-uzun pedi.Akintisi cok olanlar sueekli degistirmekten bikanlar kesin deneyin o kdr rahat kiii.Bi de palmolive dus jeli.Harikaa

Palmolive vanilya askiii gercekten ask yasiyoruz kendisiyle o nasi bi dus jelidir o nasi bi kokuuuu harikaaaa cnm ben molpedin gunluk pedini kullaniyorum cok memnunum depo yaptim bitsin senin dediginden aliyim merak ettim

Aynen canim vanilyali olani bi harika..Bu pedi denemelisin gercekten her yeri sariyo kocaman cok rahatt.Molpedinki de mi large -uzun olanindan

Kızlar ben bioderma'nın makyaj temizleme solüsyonunu aldım. Şimdiye kadar bir çok marka denedim ama buna bayıldım bayıldımmm. Tek dokunuşla o çıkmayan eyelinerımı bile çıkarıyor. Salatalık özlü, tamamen doğal bir ürün olduğu için cildimi yumaşacık ve hafif nemli bırakıyor. Krem sürme ihtiyacı duymuyorum onu kullandıktan sonra. Artık bu üründen vazgeçemem benn💝

Kızlar yazdıklarınızı okudukça notlar aldım her birinden. Ben de bişiler ekliyim istedim. Yaklaşık 6 7 aydır bunu kullanıyorum her gece önce temizleme jeliyle temizleyip ardından tonikle pamuk yardimiyla yüzümü temizliyorum ve ardından yikamiyorum. Siyah noktalara çok iyi geliyo tamamen yok ediyo denemez tabi ana cidden azaltıyo yüzü bebek gibi yapıyo :)

Üstelik uzun süredir kullanmama rağmen şişesi hala dolu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405555858550.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 451
Bioderma temizleme jeli
Cosmed vanilyalı nem maskesi
Garnier bb krem.

Tmm cnm kesin alcam o tarz bisey ariyodum eczanede bulavilirmiyim sence

Olabilir canım, bi sormak lazım. Büyük marketlerde de oluyor sanırım. Özdilek ten almıştım ben..

Aynen canim vanilyali olani bi harika..Bu pedi denemelisin gercekten her yeri sariyo kocaman cok rahatt.Molpedinki de mi large -uzun olanindan

Yok cnm uzun diil el kadar anca boyu uzun filan dedin ya merak ettim kesin alcam

Ayyy ne kadar ki bu rujjj pahalı bir şey mii

Liste kabamaya basladi o kadar guzel bayildim demissinki kesin muhtesem bi urun bende loreal war guzel fena diil bitsin bunu deniycemm

Olabilir canım, bi sormak lazım. Büyük marketlerde de oluyor sanırım. Özdilek ten almıştım ben..

Tmm cnm burda ozdilek yok ama bi sekilde arastrcam

Kıvırcık ve uzun saçlıyım, bu köpük saçlarıma çok iyi geliyor. Hem buklelerini çok hoş yapıyor hemde kabarmasını engelliyor. Ben çok memmun kaldım. Son 1 yıldır saçıma ondan başkasını sürmüyorum. Banyodan sonra önce mutlaka avonun argan yağı yada kırık uç onarıcısını sürüp peşinden köpüklüyorum. Asla vazgeçmem

bunu bi arkadaşım kullanıyor çok memnun oda cnm bi denemek lazım benimde saçlarım dalgalı

bende kullanıyorum arada cnm memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…