kızlar parfüm bu mu .... Büyük bir merakla aldım , beğenirsem dönerim buraya tekrar
Eki Görüntüle 1191232
merhaba , faydalı bir topik olmuş umarım çok katılım olur
Benim de denediğim pek çok şey oldu ama sivilcelerimi artırmaktan başka bir işe yaramadığını gördüğümden çoğunu bıraktım .Şimdi ise aylardır hep aynı ürünü kullanır bittiğinde tekrar tekrar aynılarını alırım .
temizleme jeli la roche posay effaclar
Eki Görüntüle 1190844
nemlendirici krem la roche cicaplast baume b5
Eki Görüntüle 1190845
bb krem missha perfect cover
Eki Görüntüle 1190846
bb krem bioderma sebium al correcteur
Eki Görüntüle 1190847
Kizlar benim de tavsiyem gunluk ped kullananlar orkid in bahar cicekleri ozlu large-uzun pedi.Akintisi cok olanlar sueekli degistirmekten bikanlar kesin deneyin o kdr rahat kiii.Bi de palmolive dus jeli.Harikaa
Palmolive vanilya askiii gercekten ask yasiyoruz kendisiyle o nasi bi dus jelidir o nasi bi kokuuuu harikaaaa cnm ben molpedin gunluk pedini kullaniyorum cok memnunum depo yaptim bitsin senin dediginden aliyim merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tmm cnm kesin alcam o tarz bisey ariyodum eczanede bulavilirmiyim sence
Aynen canim vanilyali olani bi harika..Bu pedi denemelisin gercekten her yeri sariyo kocaman cok rahatt.Molpedinki de mi large -uzun olanindan
ay bu rujdan bendede varrr harika her gören soruyo ne filan diye söylemiyorummişin şakası bi süreyim 50 kişi sorar bide kullanmak istiyolar izin vermiyorum sayemde 5 kişi falan almıştır bundan .)) bu arada çok faydalı bi konu olmuş bu daha çok katılım olsa keşke
Kızlar ben bioderma'nın makyaj temizleme solüsyonunu aldım. Şimdiye kadar bir çok marka denedim ama buna bayıldım bayıldımmm. Tek dokunuşla o çıkmayan eyelinerımı bile çıkarıyor. Salatalık özlü, tamamen doğal bir ürün olduğu için cildimi yumaşacık ve hafif nemli bırakıyor. Krem sürme ihtiyacı duymuyorum onu kullandıktan sonra. Artık bu üründen vazgeçemem benn💝
Olabilir canım, bi sormak lazım. Büyük marketlerde de oluyor sanırım. Özdilek ten almıştım ben..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar parfüm bu mu .... Büyük bir merakla aldım , beğenirsem dönerim buraya tekrar
Eki Görüntüle 1191232
Eki Görüntüle 1191644
Kıvırcık ve uzun saçlıyım, bu köpük saçlarıma çok iyi geliyor. Hem buklelerini çok hoş yapıyor hemde kabarmasını engelliyor. Ben çok memmun kaldım. Son 1 yıldır saçıma ondan başkasını sürmüyorum. Banyodan sonra önce mutlaka avonun argan yağı yada kırık uç onarıcısını sürüp peşinden köpüklüyorum. Asla vazgeçmem
ne kadara aldın canımmmmmm ??????
Neutrogenanın el kreminin içinde gliserin epey fazla oldugu icin cok bereketli oluyor, azıcık sürsen bile yetiyor. Ama yazın agırlık yapıyor sanki.
Ayyy ne kadar ki bu rujjj pahalı bir şey mii
Eki Görüntüle 1191644
Kıvırcık ve uzun saçlıyım, bu köpük saçlarıma çok iyi geliyor. Hem buklelerini çok hoş yapıyor hemde kabarmasını engelliyor. Ben çok memmun kaldım. Son 1 yıldır saçıma ondan başkasını sürmüyorum. Banyodan sonra önce mutlaka avonun argan yağı yada kırık uç onarıcısını sürüp peşinden köpüklüyorum. Asla vazgeçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?