• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Zaten cnm oyle herkes tarafindan bilinmeyen ama sahane nadir parfumlerden su ana kadar begenmedim diyen cikmadi hatta herkes sordu hatta bi arkdsm war fresh koku sewer sekerliden nefret eder bu kokuya bayilmisti hatta oda aldi bi sise o derece :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inanırım cnm cidden çok güzel bi kokuu

:) tamam kızlar kesin bakıcam o zaman :71:

aynen öyle bioderma koyu geliyor bana missha 21 açık :) ikisi ile tam ten rengimi uyduruyordum , şimdi tek ürün kullanınca garipsedim :9: .Ama bb krem olduğu için 23 bir süre sonra teninle uyumlu oluyor koyu kalmıyor :38:

Cok merak ediyorum kesin almaliyimmmmm :)) :D

neutrogena çok elim gitti geldi 1 arkdşm sivilce yaptı dedi korktum sende oldumu öyle bi sorun cnm

Benim normalde sıkıntılı, stresli oldugumda yüzüm döker ama neutrogenadan degil bu...Cildim yaglı bir de iyi geldi bana...

Bir de tonik niyetine rosense'in gül suyunu kullanıyorum ben senelerdir. Onu da tavsiye ederim. El kremi de güzel, ama icinde katkı az sanırım o yüzden cabuk bozuluyor. Bir bakmıssın katılasmıs.

hemen tanış cnm we bize hbr wer bakalım dediğimiz kadar warmı begenicekmisn :):9::9::9::9:

nette bunu yazıyor :)

Ürün Özellikleri
Meyvemsi ve ağaçsı bir kokudur. İçeriğine mevcut olan üst notalarda Tarçın, Bergamut, kayısı kalp notaları gül ağacı oluştururken sedir ağacı ve vanilya alt notalarını tamamlamaktadır.

Ürün Avantajları
Tatlı, şehvetli, kadifemsi, takıntılı… Ciltte; lüksün son derece kadınsı haline dönüşmüş bir dokunuş olarak tanımlanmaktadır.

Benim normalde sıkıntılı, stresli oldugumda yüzüm döker ama neutrogenadan degil bu...Cildim yaglı bir de iyi geldi bana...

Bir de tonik niyetine rosense'in gül suyunu kullanıyorum ben senelerdir. Onu da tavsiye ederim. El kremi de güzel, ama icinde katkı az sanırım o yüzden cabuk bozuluyor. Bir bakmıssın katılasmıs.

rosense gül suyunu bende kullanıyorum cnm çok güzel ya piyasadaki en iyisi el kremi olarak avon alıştım enson baya büyük onu kullanıyorum ama neutrogenia deniycem çok çıkıyo karşima

nette bunu yazıyor :)

Ürün Özellikleri
Meyvemsi ve ağaçsı bir kokudur. İçeriğine mevcut olan üst notalarda Tarçın, Bergamut, kayısı kalp notaları gül ağacı oluştururken sedir ağacı ve vanilya alt notalarını tamamlamaktadır.

Ürün Avantajları
Tatlı, şehvetli, kadifemsi, takıntılı… Ciltte; lüksün son derece kadınsı haline dönüşmüş bir dokunuş olarak tanımlanmaktadır.

onu bunu bilmemde takıntılı kalıyosun ahahaha :9::9::9::9::9::9::9:

Cok merak ediyorum kesin almaliyimmmmm :)) :D

ahahah ben de parfüm için aynı düşünceleri yaşıyorum şu an :62: :62: :62: :64: :64: :64:

Ayy bu msja koptummm ahahaha supersin cnm yaa :D yakinlarda warmi tekin acar :D

yok canım ya gözümü karartıp size güvenerek netten sipariş vericem şimdi o derece merak ettim :12:

ahahah ben de parfüm için aynı düşünceleri yaşıyorum şu an :62: :62: :62: :64: :64: :64:

Cnm nerde yasiyosun yokmu orda tekin acar yarin alirsin warsa siparisle bekleme ama yoksa hemen siparis etttt

yok canım ya gözümü karartıp size güvenerek netten sipariş vericem şimdi o derece merak ettim :12:

Bu arada gözüm dolabıma takıldı . Bu sıcaklarda hepimizin ihtiyacı olan birşey , deodorant, oriflame ın severek kullandığım ürünü.
Elbiselerde iz bırakmıyor kokusu çok naif ve güzel . ter kokusunu gerçekten alıyor tavsiye ederim

$763676.png

rosense gül suyunu bende kullanıyorum cnm çok güzel ya piyasadaki en iyisi el kremi olarak avon alıştım enson baya büyük onu kullanıyorum ama neutrogenia deniycem çok çıkıyo karşima

Neutrogenanın el kreminin içinde gliserin epey fazla oldugu icin cok bereketli oluyor, azıcık sürsen bile yetiyor. Ama yazın agırlık yapıyor sanki.

Bu arada gözüm dolabıma takıldı . Bu sıcaklarda hepimizin ihtiyacı olan birşey , deodorant, oriflame ın severek kullandığım ürünü.
Elbiselerde iz bırakmıyor kokusu çok naif ve güzel . ter kokusunu gerçekten alıyor tavsiye ederim

Eki Görüntüle 1191167

İz birakmiyosa super cnmm ya

kızlar parfüm bu mu .... Büyük bir merakla aldım , beğenirsem dönerim buraya tekrar :1:

$nd.7629.jpg

Son düzenleme:
Back