Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
39,5 cnm fiyatı
Liste kabamaya basladi o kadar guzel bayildim demissinki kesin muhtesem bi urun bende loreal war guzel fena diil bitsin bunu deniycemm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi yaa çok uygunmuş fiyatııı merak ettim kokuyu..Güzel mi canım sen beğendin mii
Aynen canım kesinlikle kullanmalısın. İndirime giriyor internette 2 si bir arada 60a almıştım.. Aylardır kullanıyorum yarıya bile gelmedi. Harika bişey
Cnn 3,5 yillik parfumum ben onerdim zaten :) 20 sise filan bitmistr muhtesem bi koku tabi bana gore
hi hih hi :129:
tamam canım o zaman ilk işim gidip almak olucak ramazan dolasıyla cesaret edemiyorum dışarı çıkmaya iş ev iş ev maleseff :126:
cnm şekerki koku sewiyosan al ama kesinlkle bi kokla diyorum ya bi arkadaşı şekerli kokudn nefret eder ama buna bayıldı oda aldı zewk meselesi ama herkes bayılır bu kokuma
ewet cnm bu hatta gaza geldim akşam üstü koluma sıktı ewdeyim die halaaa kolumu kokluyorum kesinlikle yazzz merak ettim çok bakalım beğencekmsn
Ben de la roche posay aldım dün. Effaclar yıkama jeli, mavi tonik ve effaclar h nemlendirici. Şimdilik fena durmuyor. Memnun kalacağım sanırım. Normalde nemlendiriciler gece boyunca cildimi çok yağlandırır, sabah yağ içinde uyanırım. Bunda çok çok az oldu yağlanma. Missha da baktım sitesine sanırım 27 numara gider bana.
jiglypuff dediği gibi 40 tl canım , yüzde 50 indirim var diyordu tekinacarın sitesinde, bilmiyorum indirimli mi değil mi en iyi jiglypuff bilir :)ne kadara aldın canımmmmmm ??????
hi hih hi :129:
tamam canım o zaman ilk işim gidip almak olucak ramazan dolasıyla cesaret edemiyorum dışarı çıkmaya iş ev iş ev maleseff :126:
ayyy çok merak ettim valla
vu huuu hemen giidp alıyorummm
canım eve 15 dakikalık mesafemde tekin acar vardı ama şimdi ramazan diye üşendim internetten aldım ,muhakkak yazarım :)
effaclar jelden çok memnunum sivilce problemim kalmadı diyebilirim . effaclar h nemlendiriciyi ben de almak istemiştim ama cildim yağlı ve nemsiz olduğundan daha yoğun nem verir diye cicaplast aldım .Sanırım cildimin nemi yerine geldi ve fazla kalıyor cicaplast , effaclar h den memnun musun nemi nasıl...
esmersen güvenle 27 alabilirsin canım yine de ilk başta küçük boy almanı tavsiye ederim
jiglypuff dediği gibi 40 tl canım , yüzde 50 indirim var diyordu tekinacarın sitesinde, bilmiyorum indirimli mi değil mi en iyi jiglypuff bilir :)
yaa ben de ramazan diye evden dışarı çıkmak istemiyorum 15 dk lık mesafemde tekin acar ama internetten verdim siparişi büyük bir merakla :)
azz kaldı inşllahh sabırrr sooon 10 gün
neye son 10 gün
Hıı ramazana mı . Benim kafam başka şafaklarda
ahahahh jiglypuff naptın parfüm dillere destan oldu
ayyy çok merak ettim valla
vu huuu hemen giidp alıyorummm
canım eve 15 dakikalık mesafemde tekin acar vardı ama şimdi ramazan diye üşendim internetten aldım ,muhakkak yazarım :)
effaclar jelden çok memnunum sivilce problemim kalmadı diyebilirim . effaclar h nemlendiriciyi ben de almak istemiştim ama cildim yağlı ve nemsiz olduğundan daha yoğun nem verir diye cicaplast aldım .Sanırım cildimin nemi yerine geldi ve fazla kalıyor cicaplast , effaclar h den memnun musun nemi nasıl...
esmersen güvenle 27 alabilirsin canım yine de ilk başta küçük boy almanı tavsiye ederim
jiglypuff dediği gibi 40 tl canım , yüzde 50 indirim var diyordu tekinacarın sitesinde, bilmiyorum indirimli mi değil mi en iyi jiglypuff bilir :)
yaa ben de ramazan diye evden dışarı çıkmak istemiyorum 15 dk lık mesafemde tekin acar ama internetten verdim siparişi büyük bir merakla :)
Eki Görüntüle 1192394
Hanımlar,konu süper:) şimdiden not aldığım ürünler oldu.benim vazgeçemeyeceğim aklıma gelen ilk ürün acon'un shock maskarası.hemen hemen her maskarayı kullandım ama bundan daha iyisini görmedim.kocaman fırçası ile kocaman kirpikler yapar.herkes bayılır kirpiklerime halbuki çok da uzun değil.gelin makyajımda bile makyöz kirpik için sen rimelini getir demişti:) parfüm olarak da hugo boss intence kullanırım çoğunlukla.o gün hiç sormasa iki kişi durdurup sorar.şimdilerde eşim yurt dışından almış onu kullanıyorum kimsenin bir şey sorduğu yok:)