Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

cnm clinique nin kil maskesini tawsiye ediyomusun we ne kadar fiyatı

cnm rimel dolgunlaştryomu peki?

Takma kirpik gibi oluyor canım.bi de doğru kullanmakla alakalı sanırım.ben tarar gibi defalarca sürerim.biraz beklerim sonra tekrar.ama bunun birkaç çeşidi var onlar iyi değil.sadece bu kalın fırçalı olan güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm clinique nin kil maskesini tawsiye ediyomusun we ne kadar fiyatı

Evet özellikle yağlı ciltler için öneriyorum. Şimdilik memnunum. Cildimi yumuşatıyor kullandıktan sonra. Şimfi la roche posayle birlkte deniyorum. Umarım sivilcelerim azalır. Fiyatı 89 lira şu anda .

Evet kış boyunca la roche cicaplast kullandim bir tek o nemlendirdi cildimi şimdi sicaklarda biraz daha hafif nemlendirici arıyorum aslında, ama yine la roche dan arıyorum,sivilceye hassas bir cildim oldugundan bir tek o iyi geliyor
Kil maskesini ben de yapiyorum ama evde kendim olusturuyorum :)

Bu arada Allah bağışlasn bebeğiniiii :)

nptın cnm geldimi parfümm????
Yok canim ya henüz kargoya bile vermediler

Son düzenleme:
Clinique arindirici kesinlikle muhtesem sivilceleri ne guzel goturuyrr. Kiels gece iksiri bir harika bitsede tekrar alacagm ve vazgecmeyecgm urunler

saol cnm rimelim bitsin ondan alcam merak ettim

hmm bayaa pahalıymş

hadi yaa 2 gün olmadımı cnm geç kalmslar

şu meşhur parfümü denemek için dün erken çıkıp kızılaya yürüdüm...
tekin acarda bitmişti. neysekı tester vardı...
ama hiç tarzım olan bir koku değilmiş.

Clinique arindirici kesinlikle muhtesem sivilceleri ne guzel goturuyrr. Kiels gece iksiri bir harika bitsede tekrar alacagm ve vazgecmeyecgm urunler

clin,que almak farz oldu kiels nası bişey cnm

Canim geldi parfüm sürpriz oldu :)
Ilk sıktığımda süper demedim ama tenimde kaldıkça kokusunu daha çok begendim :) teşekkür ederim tavsiyen icin

ilk zaten hiç bi parfüm özellkle orjinaller asla kokusunu wermez 5 dk sonra anlaşılır güle güle kullan cnm

clin,que almak farz oldu kiels nası bişey cnm

Canm kiels in dark spot kullaniyrm lekeler ici daha dgrusu ciller icin yavas yavas etki gosteriyr ama guzel bir etki birde gece iksirini kullaniyrm gercekten cok gzel sadece gece suruluyr disari cikacagm zamanda kiels gunea kremii suruyrm yagsz cok hafif. Cok kaliteli hakkini veriyr cok memnunum

ilk zaten hiç bi parfüm özellkle orjinaller asla kokusunu wermez 5 dk sonra anlaşılır güle güle kullan cnm

Zaten ben hiç bi parfümü koluma sıkıp da anında almam çıkar gezer dolaşırım . koku tenime uyum sağlar o zaman karar veririm almaya ama bence 5 dakika bile yeterli değil bekleyip almak için :))
ve kaldıkça daha da güzel kokuyor gerçekten bayıldım:119:
. tatlı kadifemsi ama kesinlikle ağır değil .çok teşekkür ederim canım

şu meşhur parfümü denemek için dün erken çıkıp kızılaya yürüdüm...
tekin acarda bitmişti. neysekı tester vardı...
ama hiç tarzım olan bir koku değilmiş.

meyvemsi ağaçsı bir koku . Tatlı koku sevmeyenler için uygun değil evet ama bir çok tatlı koku denedim buram buram ağırlığını hissediyorsun ama bunun tatlılığı kesinlikle ağır değil .
tabi zevk meselesi ve teninde duruşuyla koku kendini ele veriyor biraz da

aslında tenime uymamış olabilir..
çok açık tenliyim. bu koku hiç kalmadı tenımde.
ısınamadım belkıde

Gerçekten güzel bir konu olmuş. Ben de güneş kremi tavsiye edeyim o zaman: la roshe posey 50 faktör çok güzel, beyaz tabaka bırakmıyor ve ince yapış yapış olmayan bir dokusu var.
Bioderm 50 faktör de güzel. Clinique nemlendirici kullanıyorum çok hafif bir dokusu var ve asla yağlı değil. Koku olarak en sevdiğim ester lauder den beyond paradice hanımeli kokusuna bayılırım bu da aynı onun gibi kokuyor. Ama orijinali çok güzel zaten orijinal olmayan parfümleri hiç kullanamıyorum kullananlar nasıl memnun kalıyor anlamıyorum, bana hepsinin kokusu bir müddet sonra aynı gibi geliyor.

Rica ederim cnm bnm cok mutlu oldum sewmene hele sise bitsin tekrar ariycaksin resmen muptelasi oluyo insan

Aynen cnm iyiki acmisim bi cok kisiye faydali oldu burasi la roshe posey 50 faktoru bende kullaniyorum cnm makyajdan once yazin cok guzel koruyo hic leke yapmiyo ama eski olan lekeler duruyo tabi keske onceden alsaydim diyorum hep bilincsizlik we antalyada yasiyorum yaniyoruz

aslında tenime uymamış olabilir..
çok açık tenliyim. bu koku hiç kalmadı tenımde.
ısınamadım belkıde

Cnm koku isi zewk meselesi ya zaten bnnu eger sekerli koku sewmem deseydi aslaa tawsiye etmezdim bide nisaasin diye bi uye war oda kullaniyomus cok sewerek ikimiz tawsiyesi uzerine bnnuda memnun kaldi cok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…