Zaten cnm oyle herkes tarafindan bilinmeyen ama sahane nadir parfumlerden su ana kadar begenmedim diyen cikmadi hatta herkes sordu hatta bi arkdsm war fresh koku sewer sekerliden nefret eder bu kokuya bayilmisti hatta oda aldi bi sise o derece :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hemen tanış cnm we bize hbr wer bakalım dediğimiz kadar warmı begenicekmisn :)
:) tamam kızlar kesin bakıcam o zaman
aynen öyle bioderma koyu geliyor bana missha 21 açık :) ikisi ile tam ten rengimi uyduruyordum , şimdi tek ürün kullanınca garipsedim.Ama bb krem olduğu için 23 bir süre sonra teninle uyumlu oluyor koyu kalmıyor
anlattıkça iyice merak ettim iftar vakti kaldırmayın beni şimdi
neutrogena çok elim gitti geldi 1 arkdşm sivilce yaptı dedi korktum sende oldumu öyle bi sorun cnm
hemen tanış cnm we bize hbr wer bakalım dediğimiz kadar warmı begenicekmisn :)
Benim normalde sıkıntılı, stresli oldugumda yüzüm döker ama neutrogenadan degil bu...Cildim yaglı bir de iyi geldi bana...
Bir de tonik niyetine rosense'in gül suyunu kullanıyorum ben senelerdir. Onu da tavsiye ederim. El kremi de güzel, ama icinde katkı az sanırım o yüzden cabuk bozuluyor. Bir bakmıssın katılasmıs.
nette bunu yazıyor :)
Ürün Özellikleri
Meyvemsi ve ağaçsı bir kokudur. İçeriğine mevcut olan üst notalarda Tarçın, Bergamut, kayısı kalp notaları gül ağacı oluştururken sedir ağacı ve vanilya alt notalarını tamamlamaktadır.
Ürün Avantajları
Tatlı, şehvetli, kadifemsi, takıntılı Ciltte; lüksün son derece kadınsı haline dönüşmüş bir dokunuş olarak tanımlanmaktadır.
Cok merak ediyorum kesin almaliyimmmmm :))
Ayy bu msja koptummm ahahaha supersin cnm yaayakinlarda warmi tekin acar
onu bunu bilmemde takıntılı kalıyosun ahahaha
çok iyiydi bu :)))
ahahah ben de parfüm için aynı düşünceleri yaşıyorum şu an
Cnm nerde yasiyosun yokmu orda tekin acar yarin alirsin warsa siparisle bekleme ama yoksa hemen siparis etttt
yok canım ya gözümü karartıp size güvenerek netten sipariş vericem şimdi o derece merak ettim
resim yüklemen mümkünmü cnm merak ettm bende deniyim
rosense gül suyunu bende kullanıyorum cnm çok güzel ya piyasadaki en iyisi el kremi olarak avon alıştım enson baya büyük onu kullanıyorum ama neutrogenia deniycem çok çıkıyo karşima
Şöyle bişi canım. Çok memnun kalırsın...
Bu arada gözüm dolabıma takıldı . Bu sıcaklarda hepimizin ihtiyacı olan birşey , deodorant, oriflame ın severek kullandığım ürünü.
Elbiselerde iz bırakmıyor kokusu çok naif ve güzel . ter kokusunu gerçekten alıyor tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1191167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?