Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

inanırım cnm cidden çok güzel bi kokuu

Cok merak ediyorum kesin almaliyimmmmm :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neutrogena çok elim gitti geldi 1 arkdşm sivilce yaptı dedi korktum sende oldumu öyle bi sorun cnm

Benim normalde sıkıntılı, stresli oldugumda yüzüm döker ama neutrogenadan degil bu...Cildim yaglı bir de iyi geldi bana...

Bir de tonik niyetine rosense'in gül suyunu kullanıyorum ben senelerdir. Onu da tavsiye ederim. El kremi de güzel, ama icinde katkı az sanırım o yüzden cabuk bozuluyor. Bir bakmıssın katılasmıs.

hemen tanış cnm we bize hbr wer bakalım dediğimiz kadar warmı begenicekmisn :)

nette bunu yazıyor :)

Ürün Özellikleri
Meyvemsi ve ağaçsı bir kokudur. İçeriğine mevcut olan üst notalarda Tarçın, Bergamut, kayısı kalp notaları gül ağacı oluştururken sedir ağacı ve vanilya alt notalarını tamamlamaktadır.

Ürün Avantajları
Tatlı, şehvetli, kadifemsi, takıntılı… Ciltte; lüksün son derece kadınsı haline dönüşmüş bir dokunuş olarak tanımlanmaktadır.

rosense gül suyunu bende kullanıyorum cnm çok güzel ya piyasadaki en iyisi el kremi olarak avon alıştım enson baya büyük onu kullanıyorum ama neutrogenia deniycem çok çıkıyo karşima

onu bunu bilmemde takıntılı kalıyosun ahahaha

Cok merak ediyorum kesin almaliyimmmmm :))

ahahah ben de parfüm için aynı düşünceleri yaşıyorum şu an

Ayy bu msja koptummm ahahaha supersin cnm yaa yakinlarda warmi tekin acar

yok canım ya gözümü karartıp size güvenerek netten sipariş vericem şimdi o derece merak ettim

Bu arada gözüm dolabıma takıldı . Bu sıcaklarda hepimizin ihtiyacı olan birşey , deodorant, oriflame ın severek kullandığım ürünü.
Elbiselerde iz bırakmıyor kokusu çok naif ve güzel . ter kokusunu gerçekten alıyor tavsiye ederim

rosense gül suyunu bende kullanıyorum cnm çok güzel ya piyasadaki en iyisi el kremi olarak avon alıştım enson baya büyük onu kullanıyorum ama neutrogenia deniycem çok çıkıyo karşima

Neutrogenanın el kreminin içinde gliserin epey fazla oldugu icin cok bereketli oluyor, azıcık sürsen bile yetiyor. Ama yazın agırlık yapıyor sanki.

İz birakmiyosa super cnmm ya

kızlar parfüm bu mu .... Büyük bir merakla aldım , beğenirsem dönerim buraya tekrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…