canım organik ve doğal ürünler sitesinden inceleyebilirsin.
Cnm noa ciceksi ama cokk farkli bildigimiz ciceksilerden diil koklayinca ne demek istedigimi anliycaksin cok guzelll black xs sekerli ben zaten genelde sekerli koku hastasiyim ciceksi pek sewmem ama sekerlilerinde bazilari cok igrenc agir oluyo benim dediklerim cok farkli we noa ciceksi olup beni kalbimden wuran tek
parfum
Kesinliklee gordugum kadariyla oyle en yakin zamanda siparis wermeyi dusunyorum lorealin bb sini aldim the balminda war biraz onlari azaltiyimda ilk is misshaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm the body shopta warmış bi arastryım sana msj atarım alırsam
hıh aslında şekerli koku arıyorum ama bazıları öyle ağır geliyor ki .Tam aradığım black xs olsa gerek o zaman .Şekerli ama ağır olmayan :)
noa ya da bakiim teşekkürler
ben bütün fondotenlerimi anneme verdim missha dan sonra :)
Cnm supersinnnnnnn inanilmaz yardimci oldun bende senle ayni tendeyim ayni beyazliktayim 21 alirim sanirim ama cok acik 23 de cok koyu nerdeee bunun 22 siiiihakikaten ya nie 22 yok sen hangisini kullaniyosun we o en koyu olani niye aldin cnm cok alakasiz teninle bayaaa koyu
Kesin alicam missha cnm kesiinnn
Aaa bide jaquin cortes 24 k war tekin acarda war bu kokuya asik olacaksin tam aradigin sey we cok uygun fiyat 49 mu 59 mu ne orjinal bu parfume gore inanilmaz uygun bundanda bi 20 sise bitmistir bunu nasi unutum soylemeyi black xs daha kalici ama tabi fiyatta ona gore
Kesin alicam missha cnm kesiinnn
Aaa bide jaquin cortes 24 k war tekin acarda war bu kokuya asik olacaksin tam aradigin sey we cok uygun fiyat 49 mu 59 mu ne orjinal bu parfume gore inanilmaz uygun bundanda bi 20 sise bitmistir bunu nasi unutum soylemeyi black xs daha kalici ama tabi fiyatta ona gore
olur ama hepsi aynı özellikte ve kalitede olmuyor canım.
jaquin cortessss sahane bi kokuuuu cnmm kesinlikleeee
teşekkür ederim listeme yazıyorum bu parfümü de
20 şişe mi :)) naptınn :))
taliplisi çokmuş :) merak ettim şimdi :)
jaquin cortessss sahane bi kokuuuu cnmm kesinlikleeee
ilk başta 21 aldım onunla beraber missha.com.tr tester gönderdi onu da 23 ve 27 istedim , küçük paketlerde deneme ürünü.
21 i kullandım çok açık geldi ben de biodermayla karıştırıp kullanıyordum . Şimdi bitirdim ve 23 bana tam uyumlu geliyor onu kullanıyorum şu an :)
:)) hakikaten neden 22 değil de 23 ü var :)
benimle aynıysan 23 ideal olur canım
Aynen cnm muhtesem bi koku 3,5 yildir wazgecmedigim
Body shop vanilla. Birde Neutrogena'nın pembe greyfurt özlü yüz temizleyicisi.
Ewet cnm ama bi 3,5 senedir filan dewamli kullandim gunduz hep bunu sıkarim gundu ozel gunlerde noayi sıkarim aksamda black xs
kesinliklee çok güzel en favorilerimden hep durur masamda bittikçe alırım tekin acarda var hatta kızdan istedim alırken ilk defa duymuş oda bayıldı bende alıyım dedi stış yapan kız
Tmm cnm 23 alcam ayni ten rengimiz cunku 21 fazla acik olur zaten sac rengim acik ruh gibi gezerim artik 21 le en iyisi 23 ama bi 22 uretseler iyi olur yaniyada biz 21 we 23 u karistrip 22 yapcaz
bende ocak ayından beri kullanıyorum ne yazıkki çok geç tanıştım kendisiyle :)
bende ocak ayından beri kullanıyorum ne yazıkki çok geç tanıştım kendisiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?