- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.745
- 398
Ben yağlı ve sivilceli bir cilde sahibim.Böyle bir cilde tavsiye edeceğim hakikaten mucizevi bir ürün tavsiyem var.Benim bu ürünle tanışmam da kadınlar kulübü sayesinde oldu.Bi arkadaş sağolsun yeni bir başlık açmıştı araştırırsanız bulursunuz.mucize bir ürün olduğunu gözenekleri gözle görülür derecede küçülttüğünü ve yağlanmayı ilk sürüşte bile engellediğini yazmıştı.o gün bugündür hep o ürünü kullanırım.Adı bioderma sebium pure rafiner.özellikle yağlanmayı engelleme konusunda muzice.ilk sürüşte bile çok etkili içindeki pudra yağı emiyor kadife gibi oluyor cildiniz.üç günden sonra sürmeseniz bile cildinizin dengelendiğini görüyorsunuz.ama nemlendirme konusunda özellikle de kışın yeterli değil.Ben bioderma sebium AKN ile kullanıyorum.Bioderma AKN kullandığım en iyi sivilce ve gözenek küçültücü ürün.cildi nazikçe soyarak peeling de yapıyor.Bu ikisi ( ve tabiki de yüz yıkama jeli) her işi yaptığı için de ayrıca maske kullanmama gerek kalmıyor.
Tonik olarak da lilakutumdan anti acne diye fısfıslı birşey çıkmıştı hakikaten sivilcelerime iyi gelmekle kalmadı aydınlattı da üstelik 30 lira ve içeriği çok temiz.hamilelere bile öneriyorlar.
son olarak da fonföten kullanmam diyorsanız fondoten kadar kapatıcı bir pudra tavsiyem var Alix avien terracota pudra.zaten mucize pudra diye geçiyor.
Alix avien ürünlerini online olarak önerebileceğiniz bir site var mı acaba, baya taradım fakat bulamadım ??