• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Ben yağlı ve sivilceli bir cilde sahibim.Böyle bir cilde tavsiye edeceğim hakikaten mucizevi bir ürün tavsiyem var.Benim bu ürünle tanışmam da kadınlar kulübü sayesinde oldu.Bi arkadaş sağolsun yeni bir başlık açmıştı araştırırsanız bulursunuz.mucize bir ürün olduğunu gözenekleri gözle görülür derecede küçülttüğünü ve yağlanmayı ilk sürüşte bile engellediğini yazmıştı.o gün bugündür hep o ürünü kullanırım.Adı bioderma sebium pure rafiner.özellikle yağlanmayı engelleme konusunda muzice.ilk sürüşte bile çok etkili içindeki pudra yağı emiyor kadife gibi oluyor cildiniz.üç günden sonra sürmeseniz bile cildinizin dengelendiğini görüyorsunuz.ama nemlendirme konusunda özellikle de kışın yeterli değil.Ben bioderma sebium AKN ile kullanıyorum.Bioderma AKN kullandığım en iyi sivilce ve gözenek küçültücü ürün.cildi nazikçe soyarak peeling de yapıyor.Bu ikisi ( ve tabiki de yüz yıkama jeli) her işi yaptığı için de ayrıca maske kullanmama gerek kalmıyor.

Tonik olarak da lilakutumdan anti acne diye fısfıslı birşey çıkmıştı hakikaten sivilcelerime iyi gelmekle kalmadı aydınlattı da üstelik 30 lira ve içeriği çok temiz.hamilelere bile öneriyorlar.

son olarak da fonföten kullanmam diyorsanız fondoten kadar kapatıcı bir pudra tavsiyem var Alix avien terracota pudra.zaten mucize pudra diye geçiyor.

Alix avien ürünlerini online olarak önerebileceğiniz bir site var mı acaba, baya taradım fakat bulamadım ??

Aynen bacı ben de yıllardır Catherine Arley Silky touch kullanıyorum ve mükemmel bir şey cildim bebeksi oluyor kapatıcılığı da oldukça kaliteli. Geçenlerde baktım yine burda 5,5 Lira stoklasam mı dedim ama elimdeki daha yarılanmadı bile :D

Görselini yüklemeniz mümkün mü acaba ?

Görselini yüklemeniz mümkün mü acaba ?
search

Umarım becerebilmişimdir

Sitesinde bile gözükmüyor,kaldırıldı mı ki :KK57:
Edit : Buldum :KK48:
Canım sitesinden almanı tavsiye etmem orda hem kargo ödersin hem de daha pahalı, hani şu japon pazarı ya da küçük pazar türü yerler olur ya oralarda daha uygun fiyata bulabilirsin. Bir de küçük kozmetikçiler de de bulabilirsin. Bazen büyük kozmtikçilerin çekmecesinden de çıkıyor sormanda fayda var.

Başlığı görünce dayanamadım :)
Dudaklarım için yıllardır nivea vişneli klasik nemlendiricileri kullanırdım. Kokularına da bayılırak. Şimdi dudaklar için yeni bir ürün çıkarmış. lip butter diye. Krem kutusunda dudak koruyucu hem de mis kokulu. Hangisi alacağımı bilemeyince üç çeşidinide aldım vazgeçilmezim oldu :))

Lee stafford poker straigt şampuan-krem
Loreal skin perfection serisinin tüm ürünleri
Loreal telescopic maskara ve rimmel retroglameyes maskara
Blistex lip brilliance
The body shop-body butterlar

cnm kil maskesini yaptım ilk kıpkırmızı oldu yüzüm nemlendirici sürdüm sabah kızarıklık geçmişti ama aman aman bi fark yok tabi zamanla olur diye umuyorum ve kaç günde bi yapcaz we ben senin gibi ucuza bulmadm açık beyaz kil wardı kapalı kutuda yeşil vardı 20 dedi kadın yuhhh dedim 15 e werdi blogumda tanıtcam bi kaç güne perican55 perican55

cnm kil maskesini yaptım ilk kıpkırmızı oldu yüzüm nemlendirici sürdüm sabah kızarıklık geçmişti ama aman aman bi fark yok tabi zamanla olur diye umuyorum ve kaç günde bi yapcaz we ben senin gibi ucuza bulmadm açık beyaz kil wardı kapalı kutuda yeşil vardı 20 dedi kadın yuhhh dedim 15 e werdi blogumda tanıtcam bi kaç güne perican55 perican55

Valla bitanem benim aldığım öyle değildi ve yüzünü yıkadığın an etkisini de gösteriyor. Şimdi bu aktara gittiğinde hani baharat istersin de kavanozdan bi poşete doldururlar ya aynen öyle aldım toz halinde oluyor zaten. Ben 1 liralık istedim epey de geldi açıkçası alalı bir ay olacak ki daha 1/10 'unu kullanmışımdır. Benim aldığım hazır kil maskesi değildi

Valla bitanem benim aldığım öyle değildi ve yüzünü yıkadığın an etkisini de gösteriyor. Şimdi bu aktara gittiğinde hani baharat istersin de kavanozdan bi poşete doldururlar ya aynen öyle aldım toz halinde oluyor zaten. Ben 1 liralık istedim epey de geldi açıkçası alalı bir ay olacak ki daha 1/10 'unu kullanmışımdır. Benim aldığım hazır kil maskesi değildi

Tam olarak ne denilerek alınıyor acaba ?

Tam olarak ne denilerek alınıyor acaba ?
Şimdi gidiyorum aktara,
- '' Selamün aleyküm hayırlı işler, abicim bana 1 liralık kil maskesi verir misin ''
- '' Al bacım 1 liralık kil masken hazır ''
- '' Sağol abi görüşürüz ''

Muhabbet aynen böyle bacım :D Şimdi bu benim tanıdığım aktar olduğu için bu kadar kolay, ama bazı uyanıklar daha pahalı olan hazır kil maskesini ya da kavanoz içindekileri satmaya çalışırlar pas geç onu direk, ben hep açık olan toz halindekini kullanıyom de. Bildiğin baharat alır gibi kovasından kürekle poşete doldurup verecek bu kadar kolay :)

Ya bacılar şu siteye bir türlü resim ekleyemiyorum eğer bu konuda beni aydınlatırsanız resmini ekleyeceğim bendekinin

hazır diil hayatım toz bloga eklerim en yakın zamanda bakarsın bi haftada kaç gün yapayım?

Back