Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Bende yapmıştım ama sonrasında cildimin çok kuruduğunu gördüm, artık haftada 1 kullanıyorum, yüzümde derilerin yoğun bi şekilde kuruyup döküldüğünü gördüğümden beri..
Sadece sabunlayıp bırakıyorsan elbette çok kurur.
Nemlendirmek cilt için inanılmaz önemli.
Ben yıkadıktan sonra avene termal su sıkıp cildimin emmesini bekliyorum, sonrasında da diadermine hassas cilt nemlendiricisiyle tam nemlendirme yapıyorum.
Bu düzeni oturttuğumdan beri cildim pürüzsüz diyebilirim. :)
Bu arada sebamedi de hassas cilt için olanından kullanıyorum.

Benim hep kullandığım maxfactor masterpiece max maskara ve bronz allık..
Tek geçerim arkadaşlar :)

Kesinlikle katılıyorum canım sadece markaya yatırıp sonuç alamadığım çok ürün var. Arkadaşım sayesinde kil maskesini öğrendim bir gün bana uyguladı aman Allahım cildim bebek gibi, siyah noktalardan eser yok ..
Hemen aktardan deneme maksatlı 1 liralık aldım ve haftada 2 kere kullanmama rağmen 3 ay gider bu ürün bana, sonuç da harika .. Herkesin faydalanmasını tavsiye ediyorum

kesinlikle bende deniycem cnm :)

bu arada nası yapcaz tam tarifi yazarmsın cnm
-Body Butter ya da herhangi koyu kıvamlı bir yüz kremi (koyu kıvamlı olmasına dikkat edin)
-Fondöten
-Pudra ( kullandığımız herhangi makyaj pudrası)
-Saklamak için bir kap (ben bitmiş göz kremi kutusunu kullanıyorum)

Yapılışı;
Body butter yada koyu kıvamlı olacak olan kreminizi ne kadar koyduysanız yarısı kadar fondöten, fondötenin yarısı kadarda pudra koyucaksınız yalnız pudranızı kürdan gibi birşeyle kazıyıp toz haline getireceksiniz ve tüm malzemeyi iyice karıştırıp göz kremi kutusu bir kutuya koyup saklayın. Miktarını ve kıvamını kendiniz artırabilirsiniz malzemeleri çoğaltarak

Ben bu şekilde yaptım uzun süredir de kullanıyorum ne bozulma ne alerjik bir reaksiyon yapmadı ve piyasadi far bazlarıyla aynı performansı gösterdi. Bu bazı aynı zamanda gözaltı kapatıcısı olarak da kullanabilirsiniz

hahhahahah farkettim şekerim saol da ben kil maskesini didiydim jahahahh ama bunuda sorcaktım süper oldu
Heeee kil maskesi, kuzum kil maskesinin de çeşitleri var benim cildim yağlı olduğu için yeşil olanını kullanıyorum. Aktara git 1 liralık cilt tipine göre kil maskesi iste toz halinde bir ürün zaten. Sonra evde ılık suyla çamur kıvamında olacak şekilde karıştır, içine dilersen cildine uygun yağ da kullanabilirsin ben bir iki damla limon yağı damlatıyorum. Sonra kullanılmayan bir yumurta fırçasıyla tüm yüzüme sürüp kurumasını bekliyorum. Zaten Ajda Pekkan gibi geriliyorsun. En sonunda da ovalayarak yüzümü yıkıyom ve missss oluyom

ne kadar bekletiyosun cnm benim cildim karma yanak bölgem ve çenem yağlı bendemi yeşil alsam zaten yanak kısmımda çıkar sivilce sinir oluyorum

ne kadar bekletiyosun cnm benim cildim karma yanak bölgem ve çenem yağlı bendemi yeşil alsam zaten yanak kısmımda çıkar sivilce sinir oluyorum
O zaman yeşil al gülüm, kuzum zaten maske kurumaya başlayıva rengi değişiyor aynada hemen fark edersin. Ortalama süresi 10-15 dk kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…