Sadece sabunlayıp bırakıyorsan elbette çok kurur.Bende yapmıştım ama sonrasında cildimin çok kuruduğunu gördüm, artık haftada 1 kullanıyorum, yüzümde derilerin yoğun bi şekilde kuruyup döküldüğünü gördüğümden beri..
Canım bende kullandıktan sonra çok sevindim, adı olup yararı olmayan ne çok ürüne paralar yatırdık zamanında, halbuki ne güzelmiş, en doğal ve hesaplısını kullanıp, cildimizin güzelliğine yüzümüzde kocaman bir gülümsemeyle bakmak :) maskeyi yaparken limon damlattım ben, adı yağ diye galiba limon yağına ısınamadım
kesinlikle bende deniycem cnm :)Kesinlikle katılıyorum canım sadece markaya yatırıp sonuç alamadığım çok ürün var. Arkadaşım sayesinde kil maskesini öğrendim bir gün bana uyguladı aman Allahım cildim bebek gibi, siyah noktalardan eser yok ..
Hemen aktardan deneme maksatlı 1 liralık aldım ve haftada 2 kere kullanmama rağmen 3 ay gider bu ürün bana, sonuç da harika .. Herkesin faydalanmasını tavsiye ediyorum
Bence de mutlaka dene canım bana dua edersin, eşin de çok dua eder bütçesini hafiflettiğim içinkesinlikle bende deniycem cnm :)
hahahah eşimi çökerttim zaten adam isyanlarda içten içeBence de mutlaka dene canım bana dua edersin, eşin de çok dua eder bütçesini hafiflettiğim için
bu arada nası yapcaz tam tarifi yazarmsın cnmBence de mutlaka dene canım bana dua edersin, eşin de çok dua eder bütçesini hafiflettiğim için
-Body Butter ya da herhangi koyu kıvamlı bir yüz kremi (koyu kıvamlı olmasına dikkat edin)bu arada nası yapcaz tam tarifi yazarmsın cnm
Benim topicten kopyaladım gülüm, bu ne resmiyet yahuuu demebu arada nası yapcaz tam tarifi yazarmsın cnm
hahhahahah farkettim şekerim saolBenim topicten kopyaladım gülüm, bu ne resmiyet yahuuu deme
Heeee kil maskesi, kuzum kil maskesinin de çeşitleri var benim cildim yağlı olduğu için yeşil olanını kullanıyorum. Aktara git 1 liralık cilt tipine göre kil maskesi iste toz halinde bir ürün zaten. Sonra evde ılık suyla çamur kıvamında olacak şekilde karıştır, içine dilersen cildine uygun yağ da kullanabilirsin ben bir iki damla limon yağı damlatıyorum. Sonra kullanılmayan bir yumurta fırçasıyla tüm yüzüme sürüp kurumasını bekliyorum. Zaten Ajda Pekkan gibi geriliyorsun. En sonunda da ovalayarak yüzümü yıkıyom ve missss oluyomhahhahahah farkettim şekerim saolda ben kil maskesini didiydim jahahahh ama bunuda sorcaktım süper oldu
ne kadar bekletiyosun cnm benim cildim karma yanak bölgem ve çenem yağlı bendemi yeşil alsam zaten yanak kısmımda çıkar sivilce sinir oluyorumHeeee kil maskesi, kuzum kil maskesinin de çeşitleri var benim cildim yağlı olduğu için yeşil olanını kullanıyorum. Aktara git 1 liralık cilt tipine göre kil maskesi iste toz halinde bir ürün zaten. Sonra evde ılık suyla çamur kıvamında olacak şekilde karıştır, içine dilersen cildine uygun yağ da kullanabilirsin ben bir iki damla limon yağı damlatıyorum. Sonra kullanılmayan bir yumurta fırçasıyla tüm yüzüme sürüp kurumasını bekliyorum. Zaten Ajda Pekkan gibi geriliyorsun. En sonunda da ovalayarak yüzümü yıkıyom ve missss oluyom
O zaman yeşil al gülüm, kuzum zaten maske kurumaya başlayıva rengi değişiyor aynada hemen fark edersin. Ortalama süresi 10-15 dk kadar.ne kadar bekletiyosun cnm benim cildim karma yanak bölgem ve çenem yağlı bendemi yeşil alsam zaten yanak kısmımda çıkar sivilce sinir oluyorum
Canım faydasını görmene çok sevindim hem doğal hem de ucuz yöntem olması açısından bu kil maslesi cidden harika. Cildin yağlıysa içine bir iki damla da limon yağı damlatmanı tavsiye ederim
cnm aktarda satılan kil maskesi öyle markalı bin ürün diil :)Adını öğrenebilmem mümkün mü acaba benim de
cnm aktarda satılan kil maskesi öyle markalı bin ürün diil :)
rica ederim cnm blogumada beklerim :)Son sayfalara gelince fark ettim. Yararlı bir topik olmuş teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1190791 bu işte hayatımın fondoteni nerdeyse tüm markaları denedim ama en iyisi bu muhteşem kapatıcılık
rica ederim cnm blogumada beklerim :)
daha çok yeniyim gün geçtikçe güzelleştirrim artıkOradayım zaten şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?