Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Kiraz dudak sewenlere tawsiye edilir the balm staniac cok kalici ustte cektigim fotoda cok belli olmamis ayrintili anlatmak istedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay cnm yaaa cok uzgunum zaten uye olalida 1,5 ay filan oldu heralde assa yukari aslinda oyle yapmak istiyorum ama 8 aylik oglum war cokk yaramaz we surekli ona ek besin biseyler hazrliyorum gunluk taze yaptigim icin mutfaktan cikamiyorum firsat buldukcada burdayim hep ama elimden geldigince ayrintili anlaticam hatta baslamistim bile walla uzuldum bende platin renk kullaniyorum we nasiii saglikli sok olursun gorsan hep kestrmek zorunda kalirdim kopardi uclar anliyorum seni sen geri sariya don cnm

Allah bagıslasın canım senı ıyı anlıyorum ek gıdaya geciş donemı cok yorucu,erkek cocuk annesi olmanın ne kadar enerji istediğini soylemiyorum bile:111::111:..benımde 2.5 yasında bi oglum var..bitanesi de yolda :)
yine donucem cunku cok alıstım biraz saclarım toparlasın bı de bebegım dogsun emzırme vs ılk donemlerı atlatayım:) artık sen vakıt buldukca paylasımlarından yararlanırız bız de cok teşekkür edrim..

Amin cnmm:) Oyy massallah allah bagislasin bebislerini cnm yoldaki bebisinide allahim kucagina wermeyi nasip etsin :) aynen cnm oyle yaparsin hem saclarin beslenmis dinlenmis olur saol cnm ben ayrintili anlaticam mutlaka :)

Sekerli kokulari nasil kullandinmi hic

Valla kullanmadigim 1 2 parfumu anca var nerdeyse hepsini kullandim.en sonki katalogta rock angel diye bi parfum getirttim vanilyali pembe greyfurtlu gercekten harika.katalog fiyati 24.90 bana gelisi 19 20tl falan bedava yani..

Midsummer, precious ve imagination getirttim ve de en pahalisi 40tl bana gelisler 29-35 tl arasi fiyatlar mis gibi, kokular kalici AMA HAFIF.bu yaz gunlerinde en cok aradigimiz sey yani hafif ama kalici. ben cok memnunum kokularindan vs. yardimci olabilirim her turlu fikir icin vs uzun yillar isin icindeyjm cunku :)

Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlumda 14 aylık. Ben de mutfaktan çıkamıyorum resmen. Gerçi eskiye göre daha iyi şu anda bizim yediklerimizden yiyor. Zor yine de. Akşama kadar peşindeyim. Bugün akvaryum için su motoru vardı onun borusunu çıkarmış ben de kahvaltı hazırlıyordum. Salona bir geldim heryer su içinde akvaryumda su kalmamış. Temizlemek için 1 saat uğraştım. Tam da meraklı dönemi. İşe başlıyorum bayramdan sonra, bakalım neler olacak.

Toni&guy hep elim gidiyor. Kuru şampuanını almak istiyordum ama hep vazgeçtim. Alacağım gratise gittiğimde.

anladım cnm bakim bi katologa arastryım sorarım sana we kalıcımı o çok önemli

offf off çok zor cnm aynen neler yapıyolarki gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun walla eee kim bakıcak bebişine cnm çalışınca

tony&guy ürünleri gerçekten çok iyi eğer saçında hafif bi dalga warsa bile şahane oluyor o deniz tuzu etkisiyle

http://www.youtube.com/watch?v=Ke3q9dKUFMo

bu videoyu izledikten sonra aldımm iyikide aldımmm

Dedesi emekli olacak, o bakacak, kayınvalide de izin alacak bir süre. Sonra o da emekli olacak. Annemler falan da bakar artık arada.

Saçlarım çok ince telli ve az. Umarım iyi gelir.

ne güzel bakıcak güweneceğin insanlar war

walla cnm az bi dalgan warsa bile çok işe yarıyor ama indrimi takip et derim ben mecburi aldım ondan bekleyemedim

kızlar önerebileceğiniz güzel bir allık var mı , jglypuff tavsiye ettiğin allığı gördüm ama the balm benim bulunduğum şehirde yok malesef ,internetten de almak istemiyorum

kızlar önerebileceğiniz güzel bir allık var mı , jglypuff tavsiye ettiğin allığı gördüm ama the balm benim bulunduğum şehirde yok malesef ,internetten de almak istemiyorum

fiyat fark edermi cnm ona göre edeyim?

fiyat fark edermi cnm ona göre edeyim?

Hotmama'yı aldım canım süper:) parfümü de baktım ama almadım.o kadar çok parfüm var ki evde,bi bitireyim şunları dedim.bir de fondöten aldım.estee alacaktım ama bu daha iyi dedi.içinde bakım serumu varmış.emilimi,duruşu,dokusu çok güzel.iyice kullanıp yorumlarım:)

Begenmene cok sewindim cnm gercekten cok guzel bi allik fondoten ne marka aldin onu anlamadim cnm

Canım ben senin tavsiyenle mac fix plus sipariş etmiştim bugün geldi. İyiki de almışım yüzüm nur saçıyo şu anda çok doğal bi aydınlık verdi😊 hep pudra kullandığım için sıkılmıştım o donuk görüntüden süper oldu. İyiki var bu topic seviyorum sizi kızlar:)) loreal yağım ve maybelline rujum da yakında gelir merakla bekliyorum

Adını yazmamıştım yazayım Yves Saint laurent canım

Bende kullanmistim cnm guzel ama kryolan en iyisi kullanmadigim marka kalmamistir bir dahakine alirsan bana dua edersin mukemmel otesi bi fondoten

Güle güle kullan, her kuruşunu hakeden bir ürün :)
Maybelline ruj hangisini aldın?

Aynen tatlım hakediyo cidden. Pink brown 620 aldım

Son düzenleme:

En ilk paylasimlarimda war bakabilirsin cnm ruja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…