merhaba kızlar daha önce yazılmıştır fakat hafif ama etkili kalıcı parfüm önerisi olan?çiçeksi kokuları sevmiyorum daha farklı olabilir
teşekkürler elimdeki parfümlerim bitince deniycem.doldurması varmı peki doldurma parfümcülerde bulabilirmiyim?Benim tawsiye ettigim we bu siteden bi cok kisinin begendigi bi parfmwar sekerli bi koku alan arkadaslarda tarif ettiler oku istersen jaquin cortes 24 k parfumun adi sekerli sewmiyosan tawsiye etmem askinda agir dier sekerli kokulara benzemez 3 yillik parfumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürler elimdeki parfümlerim bitince deniycem.doldurması varmı peki doldurma parfümcülerde bulabilirmiyim?
Sanirim denemedigim we deneme listemde olan tek fondoten make up forever hd sadece istanbulda satiliyor bildigim kadariyla
merhaba kızlar daha önce yazılmıştır fakat hafif ama etkili kalıcı parfüm önerisi olan?çiçeksi kokuları sevmiyorum daha farklı olabilir
Tüm sephoralarda satılıyor :)
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Kızlar yazdıklarınızı okudukça notlar aldım her birinden. Ben de bişiler ekliyim istedim. Yaklaşık 6 7 aydır bunu kullanıyorum her gece önce temizleme jeliyle temizleyip ardından tonikle pamuk yardimiyla yüzümü temizliyorum ve ardından yikamiyorum. Siyah noktalara çok iyi geliyo tamamen yok ediyo denemez tabi ana cidden azaltıyo yüzü bebek gibi yapıyo :)
Üstelik uzun süredir kullanmama rağmen şişesi hala dolu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm temizkeme jelini aldım bugun bakalı nası olcak tonik yoktu bitmiş bi çıktığımdada onuda alıcam sonucu yazarım sana şimdi makyaj war gece yıkıycam yüzümü :)
Jeli ben sabun yerine de kullanıyorum bazen çok iyi temizliyo. Ama tonigi kesinlikle al onsuz olmazzz :) ve düzenli kullanmaya çalış benim.cildim yağlı olduğu için üç dört gün kullanmadım mı artmaya başlıyo. Ama gerçekten aldığına pişman olmazsın. Sonuçları bekliyorum canım :)
Daha yeni kullandim cnm ah ben onu benim loreal gibi kopuruyo sandim yaaa 😄😄😄cok guldum kendime wakitte bulamadim incelemeye cok yogun gecti gunum sonra inceledim pamuga surup siliyomussun ay allah dedim bu boylemiymis ama cidden iyi temizledi ilk izlenimim guzel oldu bu arada regl doneminin baslangicindayim nedens bu ay siwilce olustu belki onlarada iyi gelir biraz daha kullaniyim tonikle birlikte yazarim sana cnm cok saol onerin icin :)
Bunlarda benim mucizevi urunlerimm😊 makyaj cantam is yerinde kalmis yoksa daha cok onerim olabilirdi.
Sac bakim: Wella enrich serisi
Elseve extraordinary oil
Urban keratin
Womanly serum
Parfum roll-on: euphoria
Bvlgari jasmin noir
Bvlgari pour femme
Roll-on yves rocher
Surekli kirilan tirnaklarimi uzatan ve sertlestiren oje Kalyon
Bitmek uzere olan hem allik hem ruj olarak kullandigim urun gul kokulu benefit- benetint.
Benefit benetint muuuhhhteeesem bi urunn the balm stainiac la ayni onuda tawsiye ederim iki urunude kullandim
Yaa tesekku ederim kesin deniycem😊
Mutlaka dene cnm hele fiyata sasiricaksin benefite gore inanilmaz da ucuz denersen mutlaka yaz :)
tabiki cnm bende öyle kullanıyorum işte saçım çok acık renk olmasına ramen asla yıpranmadı onun mucizeviliğinden we beslemesinden dolayı kendisiyle aşk yaşıyoruz hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?