Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

merhaba kızlar daha önce yazılmıştır fakat hafif ama etkili kalıcı parfüm önerisi olan?çiçeksi kokuları sevmiyorum daha farklı olabilir

merhaba kızlar daha önce yazılmıştır fakat hafif ama etkili kalıcı parfüm önerisi olan?çiçeksi kokuları sevmiyorum daha farklı olabilir

Benim tawsiye ettigim we bu siteden bi cok kisinin begendigi bi parfmwar sekerli bi koku alan arkadaslarda tarif ettiler oku istersen jaquin cortes 24 k parfumun adi sekerli sewmiyosan tawsiye etmem askinda agir dier sekerli kokulara benzemez 3 yillik parfumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkürler elimdeki parfümlerim bitince deniycem.doldurması varmı peki doldurma parfümcülerde bulabilirmiyim?

teşekkürler elimdeki parfümlerim bitince deniycem.doldurması varmı peki doldurma parfümcülerde bulabilirmiyim?

Yok cnm imkansiz oyle cok unlu bi parfum diil doldurmasi cikcak kadar zaten beni asil sasirtan o nasi bu kadar guzel bi koku taninmaz we ucuz diye aslinda dolce gabbana ws calvin clain gibi bi marka cikarsayidi bunu kesin tum dunya bilirdi ama jaquin quartes (ispanyol dansci) kendi adini werdi ondan bu kadar bilinmiyor

arkadaşlar benim tavsiyem mac dudak kalemi
günde iki paket sigara içiyorum ve dudak kalemi baya dayanıyor. ruj gibi duruyor ve sigara ile gitmiyor. ben bazen 8-9 saat aynaya bakacak vaktim olmuyo işim gereği sigara içerken hem gidiyor hem de elime yüzüme bulaşıyor ruj. bu dudak kalemi baya ruj işlevi görüyor.
bunun dışında ağır makyaj yaparken yüzüme flormarın makyaj bazı sanırım cildin altına sürülüyor o makyajı çok tutuyor.

Lady million ve calvin klein one uniseks olan tek geçerim kaç senedir kullanıyorum ikilileri

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

cnm temizkeme jelini aldım bugun bakalı nası olcak tonik yoktu bitmiş bi çıktığımdada onuda alıcam sonucu yazarım sana şimdi makyaj war gece yıkıycam yüzümü :)

kızlar selam.... gözaltı için öneriler var mı.. benim doğumdan sonra morluklar oluştu göz altlarımda.. yorgunluk falan ...aslında krem önerisi bekliyorum .yani fondöten ve kapatıcı değil...yaşım 30 .. böyle bir ürün kullanıp memnun kalan var mı aceppppp

cnm temizkeme jelini aldım bugun bakalı nası olcak tonik yoktu bitmiş bi çıktığımdada onuda alıcam sonucu yazarım sana şimdi makyaj war gece yıkıycam yüzümü :)

Jeli ben sabun yerine de kullanıyorum bazen çok iyi temizliyo. Ama tonigi kesinlikle al onsuz olmazzz :) ve düzenli kullanmaya çalış benim.cildim yağlı olduğu için üç dört gün kullanmadım mı artmaya başlıyo. Ama gerçekten aldığına pişman olmazsın. Sonuçları bekliyorum canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha yeni kullandim cnm ah ben onu benim loreal gibi kopuruyo sandim yaaa 😄😄😄 cok guldum kendime wakitte bulamadim incelemeye cok yogun gecti gunum sonra inceledim pamuga surup siliyomussun ay allah dedim bu boylemiymis ama cidden iyi temizledi ilk izlenimim guzel oldu bu arada regl doneminin baslangicindayim nedens bu ay siwilce olustu belki onlarada iyi gelir biraz daha kullaniyim tonikle birlikte yazarim sana cnm cok saol onerin icin :)

Ben de başta öyle bi hataya düşüp niye köpürmüyo bu deyip durmuştum ) rica ederim canım umarım sende de işe yarar

allık:lancom blush subtil(tek gecerim)
rimel:maybelline tüm rimelleri
ruj:dior un parlatıcısı
fondoten:loreal true match
bu kadaarrrr ..

Bunlarda benim mucizevi urunlerimm😊 makyaj cantam is yerinde kalmis yoksa daha cok onerim olabilirdi.

Sac bakim: Wella enrich serisi
Elseve extraordinary oil
Urban keratin
Womanly serum

Parfum roll-on: euphoria
Bvlgari jasmin noir
Bvlgari pour femme
Roll-on yves rocher

Surekli kirilan tirnaklarimi uzatan ve sertlestiren oje Kalyon

Bitmek uzere olan hem allik hem ruj olarak kullandigim urun gul kokulu benefit- benetint.

Eklentiler

• $1406223536318.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 102
  • $1406223566866.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 118
  • $1406223605883.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 109
  • $1406223763504.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 115
  • $1406223790041.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 107

Benefit benetint muuuhhhteeesem bi urunn the balm stainiac la ayni onuda tawsiye ederim iki urunude kullandim

Benefit benetint muuuhhhteeesem bi urunn the balm stainiac la ayni onuda tawsiye ederim iki urunude kullandim

Yaa tesekku ederim kesin deniycem😊

Yaa tesekku ederim kesin deniycem😊

Mutlaka dene cnm hele fiyata sasiricaksin benefite gore inanilmaz da ucuz denersen mutlaka yaz :)

Mutlaka dene cnm hele fiyata sasiricaksin benefite gore inanilmaz da ucuz denersen mutlaka yaz :)

Deniycem canim the balm in urunleri nedense yuzumde kalip gibi duruyo. O yuzden tercih etmiyordum. Ama oneriyosan kesin deniycem. Cok tesekkur ederim

tabiki cnm bende öyle kullanıyorum işte saçım çok acık renk olmasına ramen asla yıpranmadı onun mucizeviliğinden we beslemesinden dolayı kendisiyle aşk yaşıyoruz hahahah

muzizevi yağı saçı yağlıya dönük normal olanlar da kullanabilir mi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…