• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Bende kullanmistim cnm guzel ama kryolan en iyisi kullanmadigim marka kalmamistir bir dahakine alirsan bana dua edersin mukemmel otesi bi fondoten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi ya kaçırmışım onu yorumlarda.bundan daha mı pahalı? Pahalı de ne olur içim ferahlasın😜😁

Hadi ya kaçırmışım onu yorumlarda.bundan daha mı pahalı? Pahalı de ne olur içim ferahlasın😜😁

Cnm assa yukari aynilar $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406053384.288423.jpg benimki buydu seninki bumu 120 ye almistim kryolanda 112 mi oyle biseydi ya resmen fiyatini unuttum hatrlamiyorum :S

Orda hoşuma gitti ama fiyat biraz tuzlu geldi:) yok serum yok güneş kremi var dedi kandırdı beni:)))

ewet açıkçası biraz pahalı walla bu bitince kryolan al inanılmaz bereketli alırken kız bu size 5 yıl gider diodu alay ettiğini düşünmüştüm 2 yıl olcak daha ortası yeni açıldı o derece we muhteşek kapalı netten before & after fotolarına bak farkı anlarsın cnm we fiyan diyorum ya 2 yıl oldu 120 yada 112 yada 92 3 ünden biri başka şeylerde aldım ondan unuttum

ewet açıkçası biraz pahalı walla bu bitince kryolan al inanılmaz bereketli alırken kız bu size 5 yıl gider diodu alay ettiğini düşünmüştüm 2 yıl olcak daha ortası yeni açıldı o derece we muhteşek kapalı netten before & after fotolarına bak farkı anlarsın cnm we fiyan diyorum ya 2 yıl oldu 120 yada 112 yada 92 3 ünden biri başka şeylerde aldım ondan unuttum

Bunun bitmesi de birkaç yılı bulabilir çok sık kullanmıcam doğum izninde olduğum için:))) ama mutlaka bir mağazada denicem kryolanı:)))

bu lip balm olmadan asla yasayamammm son 3 yıldır surekli kullanıyorum cok memnunumm $indir.jpg

Benim olmazsa olmazlarım arasında M.A.C pro long wear kapatıcım $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406065002.234277.jpg
Make-up forever hd pondöten ve bunun göz altımı sabitlemek için renksiz pudrası
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406065051.684750.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406065059.615261.jpg
Ve olmazsa olmazlar arasında olan fix + 😊😊😊😊

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Benim olmazsa olmazlarım arasında M.A.C pro long wear kapatıcım Eki Görüntüle 1198571
Make-up forever hd pondöten ve bunun göz altımı sabitlemek için renksiz pudrası
Eki Görüntüle 1198573 Eki Görüntüle 1198574
Ve olmazsa olmazlar arasında olan fix + 😊😊😊😊

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Sanirim denemedigim we deneme listemde olan tek fondoten make up forever hd sadece istanbulda satiliyor bildigim kadariyla

Bunun bitmesi de birkaç yılı bulabilir çok sık kullanmıcam doğum izninde olduğum için:))) ama mutlaka bir mağazada denicem kryolanı:)))

Mutlaka dene cnm sonucu yazarsin :)

Merhabalar öncelikle bu konuyu kim açöışsa çok faydalı benim sizlerdrn bir ricam olucak . Benim hamilelikte n kaynaklı çatlaklırlarla başım bekada .bu arada doğum yapalı 7 ay oldu bana bu çatlaklsrı en hızlı bir şekilde giderecek ne varsa tavsiye lerinixi bekliyorum şimdiden cevaplar için tşklr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar öncelikle bu konuyu kim açöışsa çok faydalı benim sizlerdrn bir ricam olucak . Benim hamilelikte n kaynaklı çatlaklırlarla başım bekada .bu arada doğum yapalı 7 ay oldu bana bu çatlaklsrı en hızlı bir şekilde giderecek ne varsa tavsiye lerinixi bekliyorum şimdiden cevaplar için tşklr

valla canım bende 9 ay once dogum yaptım az bişe catlagım oldu ama o catlakları ne yaptımsa gideremedim kullanmadıgım urun kalmadı ama yok yani hala duruyolar bi yerde okumustum catlaklar kırmızı cizgiler seklindeyse bi umut gecebiliyomus ama renksizse ki benimki renksiz kalıcı oluyomus

Hala pembeyse rengi Aleo vera alın ve içindeki jeli sürün.kozmetik bir ürün bilmiyorum o yüzden tavsiyem sadece bu

Cnm konuyu ben actim we bende yakin zamanda hamilelik gecirdigim icin hemen yardimci olayim bendede catlaklar oldu malesef hamilelik aninda lilerac faydali oluyor sonrasinda diil sonrasinda sctrevertin die bi krem war suan uykulu bi sekilde tam hatrlayamadim harfleri yarin fotosunu cekerim koyarim o cok iyi bi krem %100 geciriyor ama cok pahali ben 1 tup bitirmek uzereyim yaz dolayisiyla yapis yapis kremli gezmemek icin ara werdim kisin dewam edicem inanilmaz azalma oldu tawsiye ederim

Hala pembeyse rengi Aleo vera alın ve içindeki jeli sürün.kozmetik bir ürün bilmiyorum o yüzden tavsiyem sadece bu

Hadi yaa orjinal aloewera war bende thailanddan almistim oylece duruyo dolapta onu hemen kullaniyim ozaman ama aloewera hamilelere yasak diye biliyorum

Back