• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Farın dışında başka ne çeşit uygulamaları var bunun :44::44:

Burun üstü,elmacık kemiklerinin üst kısmına, dudak üstüne ve rujdan sonra dudakların en yüksek yerine yani orta kısmına sürülebilir. Göz pınarlarına da uygulanabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünkü öneriler üzerine blistex dudak nemlendiricisi ve elseve mucizevi yağı aldım:)) bugün ilk denememi yapacağım ve size geri bildirimde bulunacağım kızlarrr
Bu arada gratisden 10 liraya aldım elseve i.bilginize;)

Son düzenleme:
Saol cnmm cok tatlisin en kisa zamanda eklerimm bilgilendrrm seni

Cokk sevinirimm bekliyorum cici urunlerini senin dedigin cikiyor arkadas neyi tavsiye ettiysen millet bayilmis bekliyorum diger urunleri 👍👍

Muhteşem bir konu olmuş bayıldım valla kızlar tavsiyelere.bu ara kendimi çok saldım toparlanmam lazım acileeennn.ben çok fazla kozmetik kullanmam ama göz kalemi vazgeçilmezimdir.yalnız içime sinen hiç bulamıyorum.tüm kullandıklarım dağılıyor bir süre sonra,akşamına gözümde bişey kalmıyor.tavsiyelerinizi bekliyorum kızlarr varmı memnun kaldığınız bir gözkalemi

Aynı dert bende de var her göz kalemi gözümden akar beyuu nin ki loreal, maxfactor un watetproof özellikli olanları da daha az akıyor. İyi bir göz kalemi de 30 tl civarı oluyor bu durumda.

İste fotograff:) kizlar sewerek kullandigim urunlerin fotografini cektim hepside bittikce alirim diyebilecegim urunler bazilari cok bereketli bitecegini sanmiyorum :) aksam cektigim icin biraz puslu oldu sanki ama anlasilir oldugunu umut ediyorum urunler hakkinda soru sorabilirsiniz ne nereye kullanilir nasil kullanirlir ic kisimda renkler ne vs vs sorabilirsiniz merak ettiginiz urunleri ayrintili olarak fotograflayarak anlatabilirim

İste fotograff:) kizlar sewerek kullandigim urunlerin fotografini cektim hepside bittikce alirim diyebilecegim urunler bazilari cok bereketli bitecegini sanmiyorum :) aksam cektigim icin biraz puslu oldu sanki ama anlasilir oldugunu umut ediyorum urunler hakkinda soru sorabilirsiniz ne nereye kullanilir nasil kullanirlir ic kisimda renkler ne vs vs sorabilirsiniz merak ettiginiz urunleri ayrintili olarak fotograflayarak anlatabilirim $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405979339.776727.jpg

Bi oncekinde hata olustu kusura bakmayin insallah eklenir simdi

İste fotograff:) kizlar sewerek kullandigim urunlerin fotografini cektim hepside bittikce alirim diyebilecegim urunler bazilari cok bereketli bitecegini sanmiyorum :) aksam cektigim icin biraz puslu oldu sanki ama anlasilir oldugunu umut ediyorum urunler hakkinda soru sorabilirsiniz ne nereye kullanilir nasil kullanirlir ic kisimda renkler ne vs vs sorabilirsiniz merak ettiginiz urunleri ayrintili olarak fotograflayarak anlatabilirim Eki Görüntüle 1197168

inanmıyorumm şunlara bakk süpersin jiglypuff başını ağrıtıcam valla cnm öncelikle hotmama allığı çok duydum ondan bahsedermisin ve en baştaki parfümmü ney o?

İste fotograff:) kizlar sewerek kullandigim urunlerin fotografini cektim hepside bittikce alirim diyebilecegim urunler bazilari cok bereketli bitecegini sanmiyorum :) aksam cektigim icin biraz puslu oldu sanki ama anlasilir oldugunu umut ediyorum urunler hakkinda soru sorabilirsiniz ne nereye kullanilir nasil kullanirlir ic kisimda renkler ne vs vs sorabilirsiniz merak ettiginiz urunleri ayrintili olarak fotograflayarak anlatabilirim Eki Görüntüle 1197168

vee orda tony&guy mıııııı gördümm?

inanmıyorumm şunlara bakk süpersin jiglypuff başını ağrıtıcam valla cnm öncelikle hotmama allığı çok duydum ondan bahsedermisin ve en baştaki parfümmü ney o?

Cnm hotmama super bi allik seftali pembemsi ama seftali agirlikta hafif simli simli denmezde isiltili diyelim ben far olarakta kullaniyorum yan kisimlara siyah kahwe golgelendrme yaparak cok guzel oluyor the balm urunleri sadece gratiste satiliyor amerikadan ithal urunler we %50 indirimlerde cok ucuz rakamlara alabiliyoruz siddetle tawsiye ederim

vee orda tony&guy mıııııı gördümm?

Aynen cnm tony& guy deniz suyu etkisi mukemmel bi urun banyo sonrasi elsevimi surdukten sonra bunuda uyguluyorum we kendi haline birakiyorum kurutmadan resmen boyle shakira dalgasi gibi oluyo sacim $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406018813.424562.jpg

Aynen cnm tony& guy deniz suyu etkisi mukemmel bi urun banyo sonrasi elsevimi surdukten sonra bunuda uyguluyorum we kendi haline birakiyorum kurutmadan resmen boyle shakira dalgasi gibi oluyo sacim Eki Görüntüle 1197462

ay süper yaa pahalı diye almamıştım videolardanda biliyorum bunu ama paraya kıycam heralde

ay süper yaa pahalı diye almamıştım videolardanda biliyorum bunu ama paraya kıycam heralde

Cnm indirimler oluyor takip edersin o sekil alirsin ben gerci indirimde yakalayamadim yasadigim yerde gratis yok antalyanin ilcesindeyim antalyaya aliswerise gittikce aliroeum indirimde denk gelmemisti aldim gectim napiim

Cnm indirimler oluyor takip edersin o sekil alirsin ben gerci indirimde yakalayamadim yasadigim yerde gratis yok antalyanin ilcesindeyim antalyaya aliswerise gittikce aliroeum indirimde denk gelmemisti aldim gectim napiim

tmm cnm kesin araştırmadayı indirime girsin alıcam :):16:

1 bucuk yildir Oriflame'in tum urunleri vazgecilmezim oldu. bilhassa parfum fondoten rimel ve rujlari. daha iyisi yok diyebilirin.

Lee stafford dan memnun musun? Yapısı nasıl? Ben yağını kullanıyorum. Bir de şekillendirme yapanlar için sprey kullanıyorum ama sprey saçlarımı çok yağlı yapıyor. Bu sea salt sprey ne işe yarıyor?

Lee stafford dan memnun musun? Yapısı nasıl? Ben yağını kullanıyorum. Bir de şekillendirme yapanlar için sprey kullanıyorum ama sprey saçlarımı çok yağlı yapıyor. Bu sea salt sprey ne işe yarıyor?

Tony& guy ile ayni etki cnm tabi tony&guy daha iyi ama le staffortda cok iyi hele kokudu cok guzel sacta biraktigi ikisinide ayni gun aldim le staffort indirimdeydi kacirmiyim dedim memnunum cok cnm

canım keske elsevin mucizevi yağı gıbı tek tek tanıstırsan bizi ne sevaba girersin :16::16::16: ben de biseylere dogru yerden baslamıs olurdum..röfleli saclarımı artık taramak bi işkence halıne geldigi için gidip hem kestirip hem de koyu renge boyatmıstım..konuyu 1 ay önce acmıs olsaydın bende hala sarı sarı dolanıyo olurdum ortalarda:43::43:

Back