Bende kullanmistim cnm guzel ama kryolan en iyisi kullanmadigim marka kalmamistir bir dahakine alirsan bana dua edersin mukemmel otesi bi fondoten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya kaçırmışım onu yorumlarda.bundan daha mı pahalı? Pahalı de ne olur içim ferahlasın😜😁
Eki Görüntüle 1198398
Benim aldığım bu canım.185 tl
hmm yok cnm bunu kullanmadım bakalım beğenicekmisin merak ettm yazarsın :)
Orda hoşuma gitti ama fiyat biraz tuzlu geldi:) yok serum yok güneş kremi var dedi kandırdı beni:)))
ewet açıkçası biraz pahalı walla bu bitince kryolan al inanılmaz bereketli alırken kız bu size 5 yıl gider diodu alay ettiğini düşünmüştüm 2 yıl olcak daha ortası yeni açıldı o derece we muhteşek kapalı netten before & after fotolarına bak farkı anlarsın cnm we fiyan diyorum ya 2 yıl oldu 120 yada 112 yada 92 3 ünden biri başka şeylerde aldım ondan unuttum
Benim olmazsa olmazlarım arasında M.A.C pro long wear kapatıcım Eki Görüntüle 1198571
Make-up forever hd pondöten ve bunun göz altımı sabitlemek için renksiz pudrası
Eki Görüntüle 1198573 Eki Görüntüle 1198574
Ve olmazsa olmazlar arasında olan fix + 😊😊😊😊
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Bunun bitmesi de birkaç yılı bulabilir çok sık kullanmıcam doğum izninde olduğum için:))) ama mutlaka bir mağazada denicem kryolanı:)))
bu lip balm olmadan asla yasayamammm son 3 yıldır surekli kullanıyorum cok memnunummEki Görüntüle 1198531
Markasi ne tam belli diil yada telfondan giriyorum suan anlayamadim
oriflame lip spa terapy harika bişeyy
Merhabalar öncelikle bu konuyu kim açöışsa çok faydalı benim sizlerdrn bir ricam olucak . Benim hamilelikte n kaynaklı çatlaklırlarla başım bekada .bu arada doğum yapalı 7 ay oldu bana bu çatlaklsrı en hızlı bir şekilde giderecek ne varsa tavsiye lerinixi bekliyorum şimdiden cevaplar için tşklr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar öncelikle bu konuyu kim açöışsa çok faydalı benim sizlerdrn bir ricam olucak . Benim hamilelikte n kaynaklı çatlaklırlarla başım bekada .bu arada doğum yapalı 7 ay oldu bana bu çatlaklsrı en hızlı bir şekilde giderecek ne varsa tavsiye lerinixi bekliyorum şimdiden cevaplar için tşklr
Hala pembeyse rengi Aleo vera alın ve içindeki jeli sürün.kozmetik bir ürün bilmiyorum o yüzden tavsiyem sadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?