- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 39
Farın dışında başka ne çeşit uygulamaları var bunun :44::44:
allah seni napmasın yaa koptum hahahahaha :)
Saol cnmm cok tatlisin en kisa zamanda eklerimm bilgilendrrm seni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Muhteşem bir konu olmuş bayıldım valla kızlar tavsiyelere.bu ara kendimi çok saldım toparlanmam lazım acileeennn.ben çok fazla kozmetik kullanmam ama göz kalemi vazgeçilmezimdir.yalnız içime sinen hiç bulamıyorum.tüm kullandıklarım dağılıyor bir süre sonra,akşamına gözümde bişey kalmıyor.tavsiyelerinizi bekliyorum kızlarr varmı memnun kaldığınız bir gözkalemi
İste fotograff:) kizlar sewerek kullandigim urunlerin fotografini cektim hepside bittikce alirim diyebilecegim urunler bazilari cok bereketli bitecegini sanmiyorum :) aksam cektigim icin biraz puslu oldu sanki ama anlasilir oldugunu umut ediyorum urunler hakkinda soru sorabilirsiniz ne nereye kullanilir nasil kullanirlir ic kisimda renkler ne vs vs sorabilirsiniz merak ettiginiz urunleri ayrintili olarak fotograflayarak anlatabilirim Eki Görüntüle 1197168
Bi oncekinde hata olustu kusura bakmayin insallah eklenir simdi
İste fotograff:) kizlar sewerek kullandigim urunlerin fotografini cektim hepside bittikce alirim diyebilecegim urunler bazilari cok bereketli bitecegini sanmiyorum :) aksam cektigim icin biraz puslu oldu sanki ama anlasilir oldugunu umut ediyorum urunler hakkinda soru sorabilirsiniz ne nereye kullanilir nasil kullanirlir ic kisimda renkler ne vs vs sorabilirsiniz merak ettiginiz urunleri ayrintili olarak fotograflayarak anlatabilirim Eki Görüntüle 1197168
inanmıyorumm şunlara bakk süpersin jiglypuff başını ağrıtıcam valla cnm öncelikle hotmama allığı çok duydum ondan bahsedermisin ve en baştaki parfümmü ney o?
Aynen cnm tony& guy deniz suyu etkisi mukemmel bi urun banyo sonrasi elsevimi surdukten sonra bunuda uyguluyorum we kendi haline birakiyorum kurutmadan resmen boyle shakira dalgasi gibi oluyo sacim Eki Görüntüle 1197462
ay süper yaa pahalı diye almamıştım videolardanda biliyorum bunu ama paraya kıycam heralde
Cnm indirimler oluyor takip edersin o sekil alirsin ben gerci indirimde yakalayamadim yasadigim yerde gratis yok antalyanin ilcesindeyim antalyaya aliswerise gittikce aliroeum indirimde denk gelmemisti aldim gectim napiim
Cnm indirimler oluyor takip edersin o sekil alirsin ben gerci indirimde yakalayamadim yasadigim yerde gratis yok antalyanin ilcesindeyim antalyaya aliswerise gittikce aliroeum indirimde denk gelmemisti aldim gectim napiim
Lee stafford dan memnun musun? Yapısı nasıl? Ben yağını kullanıyorum. Bir de şekillendirme yapanlar için sprey kullanıyorum ama sprey saçlarımı çok yağlı yapıyor. Bu sea salt sprey ne işe yarıyor?
1 bucuk yildir Oriflame'in tum urunleri vazgecilmezim oldu. bilhassa parfum fondoten rimel ve rujlari. daha iyisi yok diyebilirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?