• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullandığım ilaç yüzünden iştahımın kapanması ,zayıflamam

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
kızlar ben antidepresan ilaç kullanıyorum 5 gün oldu ve inanılmaz iştahım kapandı yemek yiyemiyorum.yan etkilerini okudum iştah kapatabilir diye yazıyordu .bu sürekli böyle mi devam edecek kullananların yorumlarını merak ediyorum.zaten zayıf bir insanım daha da zayıflamak istemiyorum.:KK43:

İştah kapanması genellikle ilaç kullanılırken devam ediyor. Kilolarımla başım dertte olduğu için ruh halimin çalkantılı olduğu bir dönemde doktorum bana malum antidepresanı yazmıştı. Hem iştahını kapatır hem de biraz rahatlatır seni diye.

İştah kapanması genellikle ilaç kullanılırken devam ediyor. Kilolarımla başım dertte olduğu için ruh halimin çalkantılı olduğu bir dönemde doktorum bana malum antidepresanı yazmıştı. Hem iştahını kapatır hem de biraz rahatlatır seni diye.
Cİ....ile mi başlıyordu canım

Cİ....ile mi başlıyordu canım
Hayır canım benimkisi pr...ctı. Ama genel olarak aktif maddeleri aynı olduğu için hepsi iştah kapanmasına sebep olabiliyor. İştahın kapansa da kendini zorlayarak, öğünlerini atlamamaya dikkat et.

:KK57:Kilolarınla başın dertte oldugu için sana antidepresan veren doktoru alkışlıyorum. Kardeşim boğazını tutup diyet yapacaksın. O antidepresanlar şeker değil ki. Ne kadar farklı yan etkileri var.

Hayır canım benimkisi pr...ctı. Ama genel olarak aktif maddeleri aynı olduğu için hepsi iştah kapanmasına sebep olabiliyor. İştahın kapansa da kendini zorlayarak, öğünlerini atlamamaya dikkat et.
kullandığın ilacı duymuştum iştah kapatıyormuş ama doktorun bana verdiği ilaç herkes de iştah açmış bende kapattı

ci...les canım ilacın adı:KK43:
Cipralex mi :) ben de kullandım onu . Sonradan iştahın açılır merak etme . İlk dört hafta vücudun ilaca uyum süresi ..bu sürede bunlar normal ..devam ederse doktoruna bildirirsin ..bide bunu dert etme .benim şuan kullandığım feci kilo yaptı ..

:KK57:Kilolarınla başın dertte oldugu için sana antidepresan veren doktoru alkışlıyorum. Kardeşim boğazını tutup diyet yapacaksın. O antidepresanlar şeker değil ki. Ne kadar farklı yan etkileri var.
canım sen yanlış anladın ben kilo için doktora gitmedim panikatak için doktor ilaç verdi ayrıca ben zayıf bir insanım

Yok yahu ruh halimin çalkantılı olduğu dönem diye yazmıştım ama anksiyete bozukluğum ve depresyon rahatsızlığım vardı o dönemde. (Hala devam ediyor ) Kilo vermene de yardımcı olur diye belirtmişti sadece :)

Cipralex mi :) ben de kullandım onu . Sonradan iştahın açılır merak etme . İlk dört hafta vücudun ilaca uyum süresi ..bu sürede bunlar normal ..devam ederse doktoruna bildirirsin ..bide bunu dert etme .benim şuan kullandığım feci kilo yaptı ..
canım sende de sonra mı iştah açtı inşallah bende de öyle olur .sende bu ilacı mı kullanıyorsun

Kızlar ben direkt açıkça yazacağım. Ben de kilo beni çok etkiliyor ve başka sorunlarım var diye psikiyatriste gitmiştim. Cipralex ve Prozac'dan bahsediyorsunuz sanırım. İkisi de benim iştahı zerre kapatmamıştı. Bende niye bir şey olmamıştı yahu :D

Kızlar ben direkt açıkça yazacağım. Ben de kilo beni çok etkiliyor ve başka sorunlarım var diye psikiyatriste gitmiştim. Cipralex ve Prozac'dan bahsediyorsunuz sanırım. İkisi de benim iştahı zerre kapatmamıştı. Bende niye bir şey olmamıştı yahu :KK70:
canım sen de başta da mı iştah kapatması olmamıştı :)kullanalı bi hafta bile olmadı ama hiç yemek yiyemiyorum iştahım da açılmadı.

Back