Kulama su kat tkand ne yapmalym

sevilay 15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
171
4
40
bir hafta önce yıkanırken kulağıma su kaçtı çıkar diye bekledim çıkmayınca iltihapa çevirdi çok ağrılarım olunca doktora gittim antibiyotik kullandım ağrılarım geçti fakat kulağım halen tıkalı ve sürekli haşırtı var bu konuda bilginiz varmı ne yapmalıyım

2-3 damla gliserin damlatabilirsin yerimseniben ... yağ suyu dışarı atar... geçmiş olsun canım...

canım ben hep tıpa kullanıyorum.kullanmazsam senin yazdıgın şikayetlerden oluyor.bundan sonra tıpa kullanmanı tavsiye ederim.ayrıca küçük bir pamuk parcasını kulagınının içine cok itmeden koy .pamugu koydugun kulagının hizasındaki ayagınla zıpla.anlatmak zor ama ancak bu kadar anlatabildim

sakız çiğnemek çok işe yarıyor.Bazen aynı şey bana da oluyor sakız çiğniyorum ve tıkanmış kulağımın üzerine yatıyorum belli bir süre sonra açılıyor kulağım.

canım bende de aynı problemler olmuştu hatta daha çok yakında ... ama kesinlikle iyi bi doktota gitmelisin .... ve arkadaşın dediği gb tıkaç kullanmalısın.... bu arada kulak zarımda küçük bi yırtık oluşmuş benimde ondan dolayı enfeksiyona açık oluyor çok dikkat etmek gerekiyormuş...... uğultular hiç geçmedi zaten. halan devam bakalım ne zamana geçecek ümütle bekliyorum...

canım bende de aynı problemler olmuştu hatta daha çok yakında ... ama kesinlikle iyi bi doktota gitmelisin .... ve arkadaşın dediği gb tıkaç kullanmalısın.... bu arada kulak zarımda küçük bi yırtık oluşmuş benimde ondan dolayı enfeksiyona açık oluyor çok dikkat etmek gerekiyormuş...... uğultular hiç geçmedi zaten. halan devam bakalım ne zamana geçecek ümütle bekliyorum...

canım uğultular ne zamandan beridir var benim tıkanıklak yaklaşık 20 gündür var tıkanıklıkla birlikte sanki kulağımda haşırtılar var iki gündür biraz daha rahatım açılıyor galiba ama ufak ufak iltihap ağrısı gibi ağrılar başladı şimdi

canım temizletmen gerekiyor
kir kulağını iyice kaplamıştır
temizletmeden önce bir kaç gün gliserin damlat ki yumuşasın yoksa temizleme anında canın çok acır
çok geçmiş olsun

arkadaşlar bende kulağımı sürekli tıklı hissediyorum çok kötü bişey
ne yapmak lazım çözüm bulan lursa yazarsanız sevinirim:KK43:

çok geçmiş olsun, geçen hafta havuza gitmiştim bende orada su kaçırmışım kulağıma dün sancı ve akıntı ile uyandım doktora giitk orta kulak iltahabı dedi, antibiyotik tedavisine başladı, bence sende ağrılar halen devam ediyorsa tekrar doktora git, tamamiyle geçmemiş gibi duruyor seninki

Yaa birşey diyeceğim...
Ben havuzda yüzerken tıpa kullanmam ama kulağıma su kaçmaz hiç!
Bu sefer galiba kaçtı:KK43:
İçinde su yok...
Normalde otururken ağrı uğultu flan da yok.
Ama yürürken adım attıkça tıkanıyor. Ayağımı kaldırınca geçiyor.
Sizce su mu kaçmış?:KK50:

X