Piercing, Hızma Kulak Kıkırdağını deldiren var mı?

acıyı bırak çok tehlikeli bişey bu allah aşkına her tarafınızı deldirmeseniz olmuyomu önce sağlık demeyi öğrenmek lazım sağlık olmadan güzellik bir işe yaramaz tabi oda kalırsa!!!!!!a.s:1no2:

ben deldirdim kıkırdakta 2 tane deliğim var,acı falanda hissetmedim ben 2000 yılında yaptırmıştım hala arada takarım ama çok şık olduğunu düşümemeye başladım,çok asabilik yaptığı uykusuzluğa neden olduğu sölenio bu tip yan etkileri varmı bilemiyorum ama tek kaygın derdirirken acımasıysa sonrasında sızlamasıysa bunu sorun etme,hoşçakal

alkol fikri banada mantıklı geldi
beyaz taşlı bir küpe takınca çok hoşuma gidiyo kıkırdakta
bnm sol kulağımda 3 tane var
kıkırdakta değil ama
deldirsem mi diye düşünüyorum bende ama
bilemiyorum bnm canm pek tatlıdır yawfisfisfis

benim de sağ kıkırdağım delik.. şu anda küpeyi değiştirdik sonra acıyo biraz.. deldirirken de acımamıştı..

bende sağ kulağımı deldirmiştim felaket acıdı üstüne felan yatamadım,dayanamadım küpeyi çıkardım kulağımda kapandı bi dahada asla deldirmeyi düşünmüyorum

benimde delik sol kıkırdağım 7-8 sene oluyo deldireli heralde bulunduğum şehirde ilk ben deldirmişimdir:))))))
delerken uyuşturuyolar zaten o an bi kıt sesi çıkıyo uyuşmasa kimbilir nası canım acırdı diyosun o sesi duyunca
sonra 10 gün fln çok acıyo geceleri uykundan uyanıyosun saçın değdiği an kıyamet koparıyosun
ben hep arkadaşıma üflettiriyodum ilk deldirdiğimde çok yanıyodu:)))
şimdi işte 7-8 sene oldu sadece kışları hava çok soğuk olduğunda üşütürsem sızlıyo geceleri hele bide çok soğukta küpede takılı olursa daha da çok sızlıyo gece uyandırcak kadar ama dikkat edince bişey olmuyo tabi
ben seviyom ordaki küpemi beyaz kocaman taş takıyom missy elliot usulü yanee:))))

ya bıde deldrınce nasıl oluyo kulak önden kapndı arkada putur kaldı dıyonuzda...noluyoki arkada et falanmı oluyoo

baya zmn geçmiş konuyu acalı ama yazayım yinede.. nerdeyse kulagımın tepesi delik. 10 sene oluyor deldireli lisedeyken deldirmştm..adam hic bşe surmeden çat diye delmişti.. basta bşe hissetmedim fakat sorasında ciddi bi sızlama oluyor ve 3 ay fln kulagım iltahaplı kaldı.. ama küpeyi inatla cıkarmadım.. bi de şu çok önemli.. ARKASI VİDALI KÜPE TAKMA. mumkunse en kısa zamanda halka küpeeye gec.. kulagının arkadsının hava alması cok önemli yara olmaması için.. bi de antibiyotikli krem kullan.. ben kucuktum cok akıl edemedim.. suan hic bi sorunm yok kulagımla ilgili.. ve cok ama cok seviyorum küpemi.. aynı yerde mustakbel eşimin:asigim: de var o da 5 sene önce deldirmiş.. ööle pütürlü kalma etli durma fln gibi sacma seyler yok.. yaptır korkma fakat bakımını iiyi yap.

ben de geçen sene kıkırdağımı deldirmiştim, kulak memesini deldirmekten biraz daha fazla acıyor, 2 hafta sürekli ağrı çektim ve sonunda çıkarmak zorunda kaldım, kapandı malesef

ben birbuçuk sene önce deldirmiştim kulak memesinden azıcık fazla acıdı o da bikaç dakika ve sonra hiç bi problem yaşamadım zarif küpeler takıyorum cool duruyo tavsiye ederim ben :)

selam canım benimde aynı sey basıma geldi ama ben hala kullanıyom bazen acıyo ama cok garip bişey deldirdiğimden beri kilomda en ufak bi deişiklik olmadı:)yerimseniben

ben en uç kısmına deldirdim canım ÇOKTA MEMNUNUM ÇOK YAKIŞIYO BENCE AMA KÜPEYLE YATAMIYOSUN MALUM ARKADA KAFA TASI KEMİĞİN RAHATSIZ EDİYO:)))hiç acımıyo ayrıca

Ben kıkırdağı deldirmeyi zararlı diye biliyorum:1no2: kulak kepçesinde çok önemli noktalar varmış çünkü.. asla deldirmeyi düşünmedim :1closedeyes:

buda benimki 1buçukk sene falan oldu inan hiçç bakım falan yapmadım hatta 1 hafta kulakta kalması gereken küpeyi 2,gün kendi istediğimi takacam diye çıkarmıştım ilk deldirdiğimde krem sürdürmüştü delen adam kızarıklık hafif tuhaf bi his ve benimleydi küpem öyle ağlatacakk acım olmadı sadece teyzem falan bi kaç kere kulağımdakini unutup oradan tutup çekmişlerdi gözlerimden çokk yaş gelmişte acısından yaa ama cokk ama cokk guzelşakkıdı:lepi:ayy cokk konustum

Bende deldirdim kıkırdağımı.
Deldirirken hiç acımadı gerçekten.Korkma yani.
Ama bi gün sonra falan şişti kızardı.
Üstüne yatamıyordum.
Küpeyi çıkarttım.
2 gün takmadım.
Sonra düzeldi.
Şimdi memnunum ..
Ben deldir derim . :)

ben 2 sene önce deldirdim ilk deldirdiğinde çok bi acı hisetmiyorsun ufak bir yanma ondan sonra 1 2 hafta kadar üstüne yatamadım zorlandım ama gayet güzel bir görüntüsü var şuanda rahat rahat kullnıyorum arkdaşın dedği gibi küpeyle yatmak gibi bi olasılığın olmuyor çünkü kafana batıyor tabi uç kısmını deldirdiysen delikafadulden

benim kikirdagimda iki tane var yaklasik 4 sene once deldirdim, herhangi bir sisiklik yada kizariklik yok fakat o tarafin ustune basimi koyup uyudugumda ertesi gün agri olarak geri donuyor bana bu istegim

ben 3 defa deldirdim. ilkinde sorun olmadı. sonra uzun süre takmadığm içn kapandı. iz falan kalmadı herkeste farklı olur ama bilemem. diğer kulağıma 2 defa deldirdim 2.delikte sorun oldu şişti enfeksiyon kaptı o kapandı diğer deliğin etrafında biraz şişlik oluştu ama ciddi bi problem yaratmadı. hiç de acımıyo deldirirken

Acımıyor.
1,2 gün sonra biraz ağrıyor o kadar..
Sonra geçiyor..
Ben kıkırdağımı deldirmiştim,kulağım biraz kepçe oldu..
bunada dikkat et.

ben de deldirdim kulağımı gece yatarken deldirdiğin tarafa yattığında bir ay falan canın acıyo - ki benim kulağım enfeksiyon falan da kapmamıştı, şişmemişti...ama bir ay sonra ne acı kalıyo ne başka bişey, gayet rahat kullanıyosun

Slm ben yeni üyeyim buraya üye oLma nedenim bende Kıkırdak deLdiricem bu nedenLe sizLerden biLgi edinmek istedim size cok tesekkür ederim :) DeLdirirsem siteye resimi koyucam :) tekrar cok tesekkür ederim :)a.s.

Bu arada bnm de kuLagimda 3 deLik war we bi tanesi zaten kıkırdağa geLdi o yüzden korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…