ya bu kıkırdak konusunu belirtmeli mi eczaneye peki onlar zaten dikkat etmez mi ki acep
ben kulak kıkırdagımı deldiirmek ıstıyorum fakat bazı yerlerde acısı cok oluyo die duydum lutfen bişi yazın bn acıdan cok korkarım gercekten o kadr cok acıyomuuu..deldrenlerden bilgi almak ıstıyorumlaelaelaelaelae
ben kulak kıkırdagımı deldiirmek ıstıyorum fakat bazı yerlerde acısı cok oluyo die duydum lutfen bişi yazın bn acıdan cok korkarım gercekten o kadr cok acıyomuuu..deldrenlerden bilgi almak ıstıyorumlaelaelaelaelae
ya bayanlar bende dün ani bir kararla yakın arkadaşımla deldirdim fakat üzerine yatamıyorum çok acıyor sizce bir problrm mi var.???
ya aslında acıması normal geldi ilk başta ama arkadaşım onca hiç acı olmadığını söyleyince korktum açıkcası...Teşekkür ederim cevabınız içinben 2.5 yıl önce kıkırdağımı deldirdim. öncesinde göbeğimi de deldirmiştim. ancak kıkırdak ağrısı bambaşka idi. o yüzden çok normal endişelenmeyin. şuan görüntüsünü beğenmiyorum, gereksiz geliyor ancak aylarca acı çekmişken kıyamıyorum çıkarmaya
Geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın?kıkırdağımı deldireli 5 gün oluyor gerçekten hiç bir sorunum yoktu ağrı iltihap gibi birşey olmadı deldirdiğim yerde 3 gün sonra küpeyi çıkart dediler bende çıkartım başka bir küpe taktım küpe sahte küpe ve bayağı ağır kulağımla biraz oynadım başka küpe takmaya çalıştım felan bahsettiğim küpeyle uyudum sabah uyandığımda baya bi ağrı vardı küpeyi zor çıkardım kulağımdan şuan ilk deldirdiğim küpeyi geri taktım ama baya ağrı var dayanılmıcak gibi değil ama yinede agrıyor sizce ne yapmalıyım görünürde bi iltihapta yok