Piercing, Hızma Kulak Kıkırdağını deldiren var mı?

kızlar size bişi soucam ben kullak kıkırdagını degilde daha alt kısma 3.yü deldirdim dün .bugünde saçımı yıkamam gerekiyo malum yıkayınca kulaga su kaçıcak deldirdigim yerde 3gün dediler yıkasam ne olur ki??

FARKEZMEZ
benim kulamda 4 delik birinde
2 delik(normal yumuşak yerde) bide kıkırdakta olmak üzere deliğim var. yıkasanda bşi olmaz bence. hatta sana tavsiyem o delidiğin zaman taktıkları küpeyi çıkar ve altın yada yksa gümüş küpe tak ileşmesini hızlandırmış olursun.

kıkırdağımı deldırdım ama bı kaçgun takmayınca kapandı...5 tane delık var 3 ü sağ gerısı kapandı....kıkırdak acıyor ıster ıstemez...ama geçer sürmez...çokta estetık duruyor..

Bi bu kalmıştı yapmadııım , gusur kalmiim dedim..
c.ertesi deldirdim..
zonk..zonkk.zonkk.
haldeyim benneyaptımki
bu dert beni öldürmesse güçlendircek biliyim senağlama

kızlar size bişi soucam ben kullak kıkırdagını degilde daha alt kısma 3.yü deldirdim dün .bugünde saçımı yıkamam gerekiyo malum yıkayınca kulaga su kaçıcak deldirdigim yerde 3gün dediler yıkasam ne olur ki??

yok be cn yaa yıka olmaz bişey..insanlar ameliyat olup yıkanıyor..
sadece çok fazla hırpalanmamasına dikkat et..
sacın fılan takılmasın..:nazar:

yaa kıkırdagı deldireli 5 gün oldu ilk 2 gün bişey yoktu!
dün uykumdan uyattı.şiş.kızarık ve kepçe oldum senağlama!!
ne zaman gececek??? inecektir dimi şişlik.yanıoo.ateş basıo.
pişman oldum.deldrmesemydimm acabaaa!!! üüüfff ooooffff senağlama:çok üzgünüm:

kıkırdaqımda 2 tane delik war birini 5 yıl önce deldirmiştim okulda küpe takmam sorun olmuştu erken çıkardıqım we sık sık çıkarıp taktıqım için sıkıntı yaratmıştı ilthaplanmıştı ama şu an o da qayet iyi...ilk 2 hafta dikkat edersen sonrasında sorun yaşayacaqını sanmam..

bende deldirdim hemde lisede içeri girerken saçlarımla kapatıodum küpeyi çıkarmıodum :jeyyar: 2 haftada üstüne yatmadım oldu bittiii 6 tane delik war kulağımda senelerdir hiçbirinde acı hissetmedim sengözlerimebaksanab ama kıkırdağı soğuk bişi sıktı kulağıma ööle deldi bilemiceem ondanmı acaba acı hissetmeme sebebim benneyaptımki

dondurudur
sonradan hafif kızarır yanar biraz kıkırdak
ama hemen geçer en fazla 1 saat ben üstünede yatmıştım üstünde hoğlayıp zıplamıştımda :KK70:

2 arkadaşım deldirdi geçenlerde..
2sininde acımamış sprey sıkıolar ztn ama 1 tanesi mikrop kaptırdı çok kötü oldu kulağı :/
uzmanlarda pek sağlıklı bulmuyo ama sn bilirsn cnm

ben deldirdim hiçbişe olmadı sprey sıkmadıkları halde acımadı hiç braz sızlıo tbi ama kulagnın altnı deldirmekle aynı bi acı:)

bende de 4er den 8 delik var.kıkırdak kısmına bende istedimde eczanede deldirmeye gittim delmedi adam. zararlı zaten sorun olur dedi vazgeçirdi. diğer deliklerde epey zorlamıştı beni iyileşme sürecinde elim kolum köpeğim bişeyler değiyor ve acaip acıyordu:KK70:

bende hem normal deliğin yanına hmde en üst kıkırdaktan deldirdim kıkırdak ilk an acımadı ama sonrasında 2 - 3 ay yatarken hissettirdi kendini:) ama şuan 1 yıl oldu hiç acımıyo mikropta kapmadı çok hoş duruyo küpe takınca... iyi bakarsan bide deldirdikten sonra 4 5 gün banyo yapmassan iyi bakarsan mikrop kapmıyo canım

ben daha önce 2 tane deldirdim altlı üstlü çok hoş duruyordu fakat sonra kızardı (böle patlıcakmış gibi) çıkardım .fakat dayanamadım yine deldirdim öbür kulağı bi problem çıkmadı bunda

ben de deldirdim ilk deldirmeye gittiğimde çok korkuyodum ama korkucak hiç bişe yokmuş bunu anladım kesinlikle kıkırdağınızı deldirirken sprey sıktırmayın çünkü delen adam bana spreylerin delerken acıyı azalttığını fakat daha sonra his kaybına sebep olduğundan acıyı dahada arttırdığını söyledi:KK66: bn sprey sıktırmadım ve hiç de acı hissetmiyorum ki benim canım çok kıymetlidir

bende deldirmiştim iki tane ama 3 gun yatamadım saga sola donemedim cok acıyodu acayip kızarmıstı dokunamıodum bile sonra cıkarttım attım şimdi kapandı delik falan kalmadı mirmirmirmir

lisedeyken özeniyordum ama kararsızdım..

Yaptırmadım...

ıyiki de yaptırmamışım...:dilcikar:

X