Piercing, Hızma Kulak Kıkırdağını deldiren var mı?

Benim sol kulağımda 10 delik var, senelerdir de var, yeni değil hiçbiri...
Yarısı kıkırdakta zaten, ne deldirirken acıdı ne de sonrasında...

Acıyan nokta ise kulağın tam orta kısmına gelen kıkırdak olan yerde, çünkü oradaki küpeyi hiç çıkarmıyordum, çıkardığım an kapanmaya başlıyordu delik. Ki gece uyurken küpe kulağımdan çıkınca sabah kalktığımda da delik kapanmıştı. Tamamen yok olmasını bekleyip aynı yeri tekrar deldirdim. Sorun yok...

Kulak kıkırdağının sertliğine göre değişiyor acısı.

Ayrıca kullandığın küpeler asla ama asla dandik tenekeden yapılmış küpeler olmayacak - ya gümüş, ya altın ya da titanyum, ve küpelerin temizliğine özen göstermelisin, kulağındaki deliklere de arasıra nemlendiri ile de bakım yapabilirsin.

ben kulağımın kıkırdağını deldirdim cok hos oldu ve hiç acımadı deldirirken tabancayla deldirdim iğne kullanmadım :) ve suan gayet memnunum :) :teytey:

durrrr deldirme ......ben deldirdim aradan 3 ay geçti halen kulağımın üstüne yatamıorum uzun süre yatınca acıo.. haa sen yok ben saat başı kulak değiştiririm diosan onu bilemicem :))

sakın yapma ben iki kulağımıda kıkırdaktan deldirmiştim 16 yaşımdayken iltihap kapmıştı günlerce başımı yastığa koyamadım birsürü ilaç krem kullandım sonunda çıkardım attım ağrısıda cabası. 6.gün küpeleri ve bidaha takmadım hala olduğu yerde iz var. yinede sen bilirsin tabi kulak senin kulağın uyarması benden.

kızlar benim küpem böyle bişi..

cok gzul ya bnde deldirirsem böle bişiler takcam ama bn dldrmedım acıyo faln dedılerya o yuzdenn..artık deldrememde gecti okul acılıoo yasakk..ama onumuzdekı yaz kesın deldrcemm..sennkı cok hoş bence:içelim:

sağol canım.sen lise öğrencisisin galiba?benim de senin yaşlarında öğrencilerim var,yani ben de okula gidip geliyorum ama piercing'imi de takıyorum.saçını toplarken kulağını kapatacak şekilde toplarsın kim görecekki onu.ama sakın tabancayla falan deldirme ve mutlaka titanyum materyalini kullan.daha önce de yazmıştım sana kulak kıkırdağı çok hassastır diye..

evt lise örencıısyım..peki tavsıyeşerıne uyarım cok sagol..ne ögretmenıısn.... başkalarıda böle foto koysaya

benimde var kıkırdağımda bundan 5sene önce lise sonda deldirmiştim tabancayla.Ama yatarken çıkartmazsam hala acıo

benden sana bir tavsiye...şimdi bir gümüşçüye gidiyosun kulağına 2 yada 3 delik daha deldiriyosun(kulak memene kıkırdağa diil),ordan begendiğin birkaç küpe alıyosun kulağına takıyosun aynaya baktıgında bana teşekkür ediyosun :1closedeyes:

ben de kıkırdağını deldirip pişman olanlardanım..o kadar dikkat ettim mikrop kapmasın diye ...ilk delindiğinde hiç acımadı ama sıktıkları spreyin etkisi geçince nası sızladı anlatamam günlerce kulağımın üstüne yatamadım..sonra kendiliğinden kapandı gitti zaten senağlama

benim kulak mememde var 3 tane ben memnunum ama kıkırdağa yaptırmam cunku kıkırdak sonucta yaa saglıgıma zarar vermek istemem. Size tavsiyem yaptırmayın illa yaptırcaksanızda cok temiz tutun..

arkadaşlar vücuttaki sinirlerin çoğunun kulaktan geçtiğini biliyormusunuz. ben akapunktur uzmanı bir doktor hanımla görüşmüştüm ve o kulak deldirmenin zaralı olduğunu sinirlere zarar verdiğinden bahsetmişti. detaylı tıbbi bilgim yok umarım olan biride bu başlıkta görüşlerini bildirir bizlere.. lakin şundan eminiki gümüşçülerde değil hastane yada sağlık ocaklarında deldirmek daha hijyenik...

bn hiç kullağını deldirdi die ölen birini duymadım =) bnce böyle tüm detaylara takılırsak hayatı zorlaştırırız ve mutlu olmamak için bi sürü nedenimz olur.eğer canı kullağını deldrmek isteyen varsa deldrsn baktıki çok acıdı çıkarır gider..ki öyle çok acıdığı filan da yok.. asıl önemli nokta tam olarak yerine karar vermek benm sağ kulağımda altı delik var sıkıldıkça gittim deldirdim ama yerlerindn memnun deilim ilk başda kıkırdağın alt kısmını delidrdm ve dierlerini ona uydurmak zorunda kaldm ve tam istediğim gibi olmadı.. önce asitatlı bir kalemle yerleri belirleyn büük küpeler takınca sığmıo küçük küpelerde çok ayrık duruo :S

kulak-burun-boğaz prof.umun kesinlikle kulakta 2 delikten fazla olmaması gerektiğini ve kıkırdağın asla delinmemesi gerektiğini söylemeden edemeyeceğim.. çok zararlı.. kesinlikle doğru söylemişsin..

böyle deldirme işlerini hep ben kendim yaparım evde çatal iğneyle kıkırdağımıda kendim deldim. takıyorum piercingi kıkırdağıma.
ama siz evde denemeyin

yooo çok acı çektiren bi iş değil.
yani bilmiyorum benim canım yanmıyor en azından.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…