Piercing, Hızma Kulak Kıkırdağını deldiren var mı?

benim kuzenmle arkadaşı deldirmişti kız bi kaç kere baayılmış acısı da cabasıı ...

ben de kuLak kıkıRdaqımı deLdırdım kısıden kısıYe deqısıR ama ben coooook acıSını cekTım :KK43: uyuyamaDıqım qeceLer mı deRsın aqRısından aqLama noktasına qeLdıqım zamanLaR mı :KK43: o zamanLaR pısman oLsam da sımdı ıııkı deLdırmısım dıoRum qeRcekTen cok hos duruyo :) sımDı dıCeksınız kı deqeR mı ama qeRcekTen de deqeR =)=)

Bi dönem bende heveslenmiştim ama arkadaşlarla konuşurken pek iç açıcı hikayeler duymadığım için korkmuştum açıkçası, malum kıkırdak hassas.. sonra kulak memesine bir delik daha deldirmek için eczaneye gittiğimde ordaki bayanda "tavsiye etmiyorum kıkırdağın delinmesini zaten ben yapmam ama kararlıysanız piercing gibi iğneyle deldirmeniz daha iyi olur." demişti..
vazgeçtim zaten sonra, evet gerçekten cool duruyor ama olsun bendekiler bana yetiyor riske atmadım kıkırdaklarımı :)

Bi dönem bende heveslenmiştim ama arkadaşlarla konuşurken pek iç açıcı hikayeler duymadığım için korkmuştum açıkçası, malum kıkırdak hassas.. sonra kulak memesine bir delik daha deldirmek için eczaneye gittiğimde ordaki bayanda "tavsiye etmiyorum kıkırdağın delinmesini zaten ben yapmam ama kararlıysanız piercing gibi iğneyle deldirmeniz daha iyi olur." demişti..
vazgeçtim zaten sonra, evet gerçekten cool duruyor ama olsun bendekiler bana yetiyor riske atmadım kıkırdaklarımı :)

evet bende korktumm..mapalım artık takmayıverrim

bnde 2 sene kullandm bişi olmadı ama snra iltihap oldu çıkarttm we 3 senedir şişliği hala tam anlamıyla geçmedi.ama bazı arklarmda hiç bişi olmadı 7 8 yıldır kullanan war.çok güzel duruo ama:KK66:

ben 5 yıl önce deldirdim kıkırdagımı daha 15 yasındaydım ozaman:) 1 hafta kulagımın üstüne yatamadım sadece okadar birazda kızarmıştı kırmızı kaldı bi kaç gün ama sabırlıyımdır o yüsden fazla acısnı hissetmedim öyle şişlik felan da yapmadı gayet te güzel durmuştu memnunum yani..

Uzun zaamn önce deldirmiştim. Çok ağırdı sızladı 1 ay boyunca hatta yara oldu. Krem sürmek için küpeyi çıkardım ve bir daha takamadım kapandı gitti.

ben deLdirdim iLk başta acıyo ama fazLa uzun sürmüyo..
bu arada eğer deLdirceksen çok temiz tutman Lazım yoksa enfeksyon kapabiLir..

bnm kıkırdağım delik hemen hemen 4 sene oldu ilk bi hafta hiç acımadı sora ark. hep eli kulağıma geldi nedense acıdı yara oldu geçmedi bitürlü acısı çok kötüydü şöle bi hatırlıyorumda ağlıyodum bile ama sora hiç kapanmadı 4-5 ay küpe takmasam bile kapanmıyo

bendede kıkırdakta 2 tane delik var. Deldirirken biraz sızlıyo. benim ilk günler biraz şişti ama 1 hafta sonra hiçbirşery kalmadı. İyi bakmak lazım ben ilk 2 hafta teramisin sürdüm sürekli. İyileşince süper duruyo.

Ben fazlamı pimpirikliyim bilmem ama 5sene önce falan yaptırmıştım benim çok acıdı üzerine yatamıyorsun ,kulağım şişti iltihap kaptı sonra acillik oldumda öyle çıkardım berbat bir acıydı tam 4gün inat ettim taktım ve en sonunda pes edip çıkartım sonrada kapandı,seni korkutmak istemem herkesin aynı olacak diye bir şeyde yok hem steril biryerdede yaptırmıştım,karar senin mesala burnumu deldirmek istiyorum sırf gene aynısı olur diye korkuma deldiremiyorum:çok üzgünüm:

Bende bu kış deldirdim kıkırdağımı ve hiçbi sorunla karşılaşmadım önce kremle uyuşturdular ama kremi baya geniş bi alana sürüp 5 dkdan fazla bekliyosun sorada tabancayla işi bitiriyolar bence püf nokta deldirdikten en az 3 gün soraya kadar hiç çıkarmamak çünkü burnumu deldirdiğim gün hızmayı değiştirmek için çıkarmıştım az daha kapanıyodu enfeksiyon kaptı 1- 2 ay beni süründürdü çok canım yandı..

ya nolduuuuuu kıkırdagımı degılde kulagımı deldrdgmı siz e sölemıstım..3. yu deldrdmıstım sagda o 3.delık yara olduu böle buyuk delık gıbı duruyo ve kac gundr gecmıyooo ne yapmalıyım sizcee
gecmiyosa yara..yara oldu yaaa

tabi efendim kulak kıkırdağını delin ki kulak kıkırdağı daha iyi çatlasın imaj uğruna kulaktan olun... Canımcığım bırak sen kıkırdağı yumuşak dokuda bir delik neyine yetmiyor

tabi efendim kulak kıkırdağını delin ki kulak kıkırdağı daha iyi çatlasın imaj uğruna kulaktan olun... Canımcığım bırak sen kıkırdağı yumuşak dokuda bir delik neyine yetmiyor

ya işte bende dldrmedım kıkırdagı yumusak dokuyu eldrdım yara olduuu..nasıl gececksenağlama

Valla ben kulağımı 3. deldirdiğimde bile çok çektim 4-5 ay acısı geçmedi:1no2:.Kıkırdağı deldirmeyi bende çok istiyordum ama yumuşak ette böyle oluyorsa kıkırdakta nasıl olcak diye bir türlü cesaret edemedim:sm_confused:

benim kulağımda 8 tane delik var 4 tanesi kıkırdakta 5 yıl önce canım sıkıldıkça gittim deldirdim bi baktım 8 tane olmuş hiç birşey olmamıştı en başta ama 2.deldirdiğim iltihaplandı bi süre takmadım geçti şimdi çok rahat kullanıyorum valla okula giderken takamıyorum sadece öğrencilerim bir sürü sorusuna maruz kalıyorum

ben de lisedetken deldirmiştim 24 yaşındayım hakla kullanıyorum hoş duruyor.eh biraz acısı var ne yalan söyleyeyim.cesaretin varsa yaptırılır.

.........................................................................................................................

Son düzenleme:
X