ewet arkadaşım benide ince ve tiz seslerde cız cız gbi sesler oluyo sağ kulagımda ve özellikle ağlayan çocuklarda ama doktorum bunun normal olduğunu kulagın hassasiyetinden kaynaklandığını söledi bu arada benim sonuçlarım sol 15 db sağ 23db çıktı sizinkiler nasıl?
gecmis olsun
umarim uyandigi zaman onun da hicbir sorunu kalmaz
bişey daha sorucam gece nasıl uyuyabiliyo musun
benim eşim televizyon ya da radyo sesi olmadan
yani çınlama sesini bastıran bi ses olmadan uyuyamıyo
canım aynen bende öyle uyuyorum hatta tuhaf gelecek belki size eşime ben uyumadan asla uyuma diyorumm ben uyuyuyunca eşimde yatıyoo(
bende de aynı sorun var tetkikler normal cıktı (ilaçlı mr, işitme analizi) dr kafaya bişi takmayın dedi... stresten oluyormusama hayat bu şartlar taktırıyor kafaya ( herkese gecmiş olsun acil şifalar dilerim...
merhaba kulağında çınlama olan birisi ankarada bir doktora gitmiş doktor yanlış yazıyor olabilirim natrium florid gibi bir ilaç yazmış ilaç yurt dışından geliyormuş ve problemi geçmiş sizinle paylaşmak istedim ne düşünüyorsunuz var mı bu ilacı araştırabilecek eczacı arkadaşı falan olan nedir ne değildir?
Yine git, eğer geçmezse istersen sana benim doktorumu önerebilirim. Benimki sağolsun iki arkadaşımın benzer sıkıntısını çözdü.Kızlar ne olur bana cevap yazın lutfen benimde 15 gündür cinlama problemim var doktora gittim kulak kilerimi temizledi kirden dolayı olabilir dedi eve geldim kulaklarim acımıştı biraz ama cinlama hafif vat gibiydi. Temizlettigim 3 gün oluyor ama hala cinlama var tekrar doktora gidicem aranızda cinlamasi geçen varmı inşallah kalıcı olmaz Allah im dusmanima vermesin. Yemek bile yemek istemiyorum aklım hep kulağımda cildiricam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?