- Konu Sahibi dertlisezen
-
Dun de kuzenımın kızının dogumgunuydu faceden kutladım aksam ben bısı yazmadan msj yazmıs. ben de cvp verdım hemen cıktım meyıl vermedım konusmasına
ayy ablamda hamile kaldığında sürekli sezeryan ol diyenler vardı son dakikaya kadar. bide kendi doğum anılarını çektikleri anlatanlar vardı sezeryan olsun diye :)
ama ablam herkese restini çekti yav size ne ben normal istiyorum o kadar daha artık bana sezeryanı övmeye normali kötülemeye çalışmayın dedi...
hatta ablam son zamanlarda o kadar çok şey anlatmışlardıki acıyacak korkusuyla strese kapıldı ve çocuk bitürlü doğmadı :) sözylendiği günden tam 10 gün sonra doğmuştu . gün geçince hemen suni sancı vermiyorlar. orda durması artık tehlike arz ederse o zaman doğuma alınıyor. ablamın suyuda çok fazla. doktoru hatta maaşallah 10 geçmiş olmasına rağmen suyun hiç azalmamış demişti (ama ablamda çok sı içerdi)
doğumdan sonra daha ilksaatinde annem dedi sen sancılandıkça ben öldüm öldüm dirildim. çok acıdı dimi bir daha normal doğum yaparmısın şimdi söyle bakalım dediğimz kadar varmıymış dedi ve ablam çok abartmışsınız ben bu ağrıyı bekarken her ay çekiyordum dedi. adet sancısı gibi dedi biraz daha ağırı ama şekil aynı o acıya dayanan bunan hayli hayli dayanır dedi. bir daha olsa gene normal yaparım dedi hem o anda oğluşumu gördüm çok tuhaf bişey resmen içimden bir insan çıkardılar ve ben buna şahit oldum ben başardım ded...
ben de gezmeye cok meraklıyım canımzederdi benim ablamında hiç sancısı gelmedi. ablam artık akşamları bol bol yürüyüşe çıktı emerdiven inip çıkmaya başlamıştı. hatta son gece annemlere yürüyerek geliyor akşam ki annemlere gelebilmesi için bir yokuş inip bir yokuş çıkması gerek :)
işte 2-3 saat oturduktan sonra bakıyo hafif hafif bi sancımsı bişiylervar diyo daha önce yoktu böle annemde bizda kal masını söylüyor izleyelim devam edecekmi sonra klasik dakikalar falan tutuluyor cvs derken sabaha doğumunu yapmştı.
Allah sanada sağlıklı kolay bir doğum yaşatsın hemencecik.
ne kadar saçma yaa şu norrmali karalayanlara aşırı derecede kzıyorum artık..çok oldular yani..sanane kardeşim sananeeee..sen yapamamışsın diye başkasını neden engellemeye çalışıyorsun.değişik bir psikoloji olmalı..kızmaktan öte acımayada başladım artık onlara...sezeryan diye öve öve bitiremedikleride ameliyat yani..ben çevremdekilerden çok burada karşılaştım normali ölümüne kötüleyenlerle...sezeryanı göklere çıkaranlara..benim yakın çevremde görüştüğüm ne kadar sezeryan yapan arkadaşım varsa buna kuzenimde dahil,hiç biri öyle anlatıldığı gibi kolay değil,doğumdan sonra mutlaka birine ihtiyaç duyuyorsun keşke normal yapabilseydik dediler..onlar mecburi alındılar çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?