- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Tesekkurler kızlar. Artık kızımı beklıyorum etmıyorum eyvallahBugun ıkı uc kere sancım geldı ama gectı.Bakalım kısmet
Benim bile sinirim zıpladı arkadaşım şimdi benimde en geç 3 haftam var... Bi doğum yaptım hiçte pişman olmadım Şimdide normal olsun diye dr a her gittiğimde konuşuyorum Dr bile şaşıyor çoğu sezeryan diye diretir ikna edemem sen neden böylesin diye... Arkadaşım var öyle insanlar Banada çok şeyler söylenmişti ki en komiği ise 'seninkinin' şekli bozulacak sakın doğum yapma kocan beğenmez :90: demişlerdi Tabi o zaman nasıl olduğunu bilmiyordum ve çok tedirgin olmuştum Kendime şu son günleri zehir etmiştim Ama şimdi biliyorum ve öyle mutlu bi gebelik geçiriyorum ki... Olabildiğince rahat ol derim ben Ne kadar rahat olursan stres yapmaz büyütmezsen şu doğumu kafanda o kadar rahat geçiyor Ve kendini korkutmadan biraz doğum evreleri ve aşamaları konusunda bilgilendir ki o malum saatlerde bilinçli olmak daha cesaret veriyor insana.... Ben ilk doğumuna gülümseyerek giren bağıran çağıran insanların sancı odasında gıcık olduğu kişiyim Ve hastanedeki en kolay doğumu yapan kişiyim yine öyle olacak....
Bu arada beni doğum için tedirgin eden arkadaşa doğumdan iki ay sonra cevabı yapıştırdım merak etmeyin Ama ne dediğimi söylemeye utanırım şimdi... :97:
ayrıca küçük yasin kitabının arkasında okumuştum Peygamberimiz kızı doğum yaparken Hz ayşeye (eşine) fatmanın başında Ayetel kürsi nas ve felak surelerini oku ki Allah doğumunu kolay kılsın yardımcı olsun demiş yazıyordu ben ilk doğumda onu yaptım o sancıları yaşarken içinden onları hep okuyun derim ben hem psikolojik terapi hem dikkat dağıtıyor onları okumaya çalışmak Zaten sure ve dua bunlar mutlaka faydası var.... Rabbiyesir' i duymamıştım ama sağolun kızlar bi tane daha oldu mutlaka okicam....
ben de merak ettım ne yalan soylıyım ayolama ben merak ettim şimdi yaaa:78:
bugun 39+4 olduk bakalım once kım doguracak :))) Ben de oyle dıyorum cnm kendılerı yaptıgı ıcın daha once, bız henuz dogurmayanlara bılgelık taslıyorlar.Zederdi ben de senin gibi 39+3 teyim ama kızımın daha gelmeye niyeti yok. Ben de 9 aydır birçok tanıdığımın doğum hikayesini dinledim. Sezeryan veya normal doğum hikayeleri. Ben doğumdan korkmuyorum falan deyince doğurmadığın için diye cevap veriyorlardı bana ilk etapta. Ama son aylarda akıllandım. Onların bana söyleyeceği şeyleri laf arasında geçirip onlara fırsat tanımadan hayırlısı olsun deyip konuyu kapatıyorum. Ve ekliyorum ben doğurayım ben de anlatacağım siz şimdi acemiyim diye konuşuyorsunuz deyip onları susturuyorum.Sezeryan veya normal doğum sonuçta hangisi hakkımızda hayırlı ise Allah bize o doğum şeklini nasip etsin gerisi hepsi hikaye.Sen canını sıkma.Umarım en kısa zamanda bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Senin de merakla haberlerini bekliyorum.
ben de merak ettım ne yalan soylıyım ayoldogru dıyosun valla cnm erkeklerın hıc boyle derdı yok. bızım yok adet derdı yok agda derdı yok ılk gece seysı yok dogum seysı aaa bıze cok yuklenılıyor
anıra anıra mıValla görümceni ya da benzeri insanları hiç takmayın, bir sağlık sorunu yoksa, doktorunuz da günümüzde çok az sayıda kalmış normal doğum yanlısı bir insansa gidin güzel güzel yaşayın bu mucizeyi. Ben de normal doğum istiyorum dediğimizde bir tanıdığımız "anıra anıra mı doğuracaksın?" demişti, ben de evet aynen öyle demiştim. Hiç de anırmadım yani. Dünyada normal doğumun bu kadar olay haline getirildiği bir bizim ülkemiz herhalde.
39+ arkadaşlar, sağlık probleminiz yoksa, biraz yürüyün, kendim dahil çok örnekte doğumu hızlandırdığına şahidim. Ama yürümek derken 10 dakika rahvan yürüme değil de, 1 saate yakın hafif tempolu yürüyüş.
canım senin kuzenin seni kıskanıyo bence hiç takma bu arada seni merak ettm doğurdunmuuuuGunaydın canlarımm39+5 olduk hadı bakalım sızlerın ne kadar oldu
Ben de 39+5 oldum canım. Ama bişey yok. Dün annemle epey yürüdük biz de. Ağrılarım çok oldu dün. Gece benim kız kıpır kıpırdı. Belki doğururum dedim ama yok. Herkes merakla benden haber bekliyor. Ama bu kızın gelmeye hiç niyeti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?