- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
SagLicaklaa gelirr ins . melegin canimmmm
adini ne koyacaksin merak ettim
asya beren. ona da dun karar verdık cnm. ben asya ıstıyorum babası da beren. aslında tek ısım ıstıyoruz ama ne o ısmınden vazgecıyo nede ben :) ıkı ısım de zor oluyor cocuk ıcın. ama soyadımız cok kısa uc harflı ondan yırttı dıyoruz ama kendımızı kandırıyoruz sanırım
Artık bu kadar laftan sonra anlaması lazım yaptıgının ne oldugunu. Face e gırıyorum selam bıle vermıyor artık. Kendı bılır.Canım bir insan sadece tavsiye de bulunur ama bu kadar da ileri gidemez hakkı da yok zaten hele seni böyle korkutmaya hiç hakkı yok. Dediğin gibi nerden biliyormuş o kadar zorluğu sezeryan yapmış biri olarak. Hep kulaktan dolma bilgilere inanmış onu da korkutmuşlar o da sana aynısını yapıyor. Tabii ki ağrı sızı olacak doğum yapıyorsun bir çocuk doğacak ama adı üstünde normal doğum insan bebeği için bu kadar acıyı göze alabilir. Tabii bir sorun olmadığı sürece. Ne olursa olsun insnaların seni korkutmalarına izin verme buna teslim olma. Kararlı ol zaten öyle olursan sancıların üzerindeki etkiside azalacaktır. Ve kuzenine de kesin dille artık doğum şekli konusunda konuşma açmamasını söyle açarsa da kapat konuyu. Hayırlı doğumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?