- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
:94:adı üstünde normal, ben hamile değilim ama olursam normal istiyorum. bence sezeryan sonuçta bi ameliyat, doğal değil. baksana sebzenin bile doğalı makbül :90::90:
kendısını cok sevıyorum ama her konusmamızda bunu acınca kacmak ıcın yer arıyorum.bunları soyledım dıye kımbılır neler dusunuyo sımdı.bı de ustune trıp atıyor. poff. ben hıc dogum yapmadım o da bunu fırsat bılıp gordugu bıldıgı herseyı anlatıyor.canım senin kuzen
kendisi normal yapamamış diye kimse yapamasın istiyor gibi...
başka bir açıklamasını bulamadım
var böyle insanlar..
İnsanların kendi doğum şeklini başkalarına dayatma çabası nedir anlamıyorum.Ben hep sezeryan düşündüm çünkü normal doğum yapabileceğime inanmıyorum zaten plasentanın konumundan dolayı şu an zorunlu sezeryan.Ama normal doğum yapmak isteyenleri de hep desteklerim olayın doğası bu diye.Senin kuzen bence de kendi normal yapamadı diye kıskanıyo heralde.Herkesin ağrı eşiği farklı.Herkesin doğum hikayesi farklı.20 saat sancı çekip doğuran arkadaşım da var son kontrolünde hastaneden çıkmadan önce bi tuvalete girip öyle gideyim derken nerdeyse tuvalette doğuracak olup doğumhaneye zor yetiştirilen arkadaşım da.Sen en doğrusunu yapmışsın.Bence kendisinin psikolojisi çok normal değil ki bi hamilenin üstüne bu kadar geliyo.Bu doğum konusunda bence anneden başka kimsenin karar vermeye hakkı yok tabii ki doktor dışında.Eşlerin bile.Kaldı ki kuzenin karışmaya hiç hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?