Kulak agrisi

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Arkadaslar gecenlerde birkac gun ust uste havuza girdim. Ve ben ne zaman havuza girsem kulagim tikanir. Her sene de gider yikatirim. Bu sene cok agri yapti sabah dra gittim temizlenmesi gerek dedi. Gliserin verdi. Ama ben yikatmak istemiyorum. Kendi kendine gecsin istiyorum. Ancak ağrısından duramiyorum. Napmam gerek?

1 cay kasigi zeytin yaginda bir dış sarimsagi 3 5 kere cewir kokusu cikinca ocağı kapat ilikken kullagina 1 damla damlat..yatarken olursa daha iyi sonuc verir

Aslında kulaginizin içi basincli sudan dolayi icindeki sivi kuruyunca oluşan kulak agrisi..kulak içini nemli tutmaniz lazım oyuzden gliserin vermiş. .zeytin yağını ilik olarakda damlatsaniz günde 3 kere...yada en masumu anne sütü de olabilir yada ılık sogan suyu sadece 1 damla..bunlar koca kari ilacı da olsa çoğu yan etkisi yüksek ilaçtan bin kat etkili ve güvenlidir. ..bu arada dediklerim denenmis test edilip onaylanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…