Merhaba. Ayni sorunu sag kulagimda 3 aydir yasiyorum. Gun icinde dis etkenlerden pek hissetniyorum ama gece olup ortam sessizlesince yastiga basimi koyunca kafayi yiyorum. Sag kulak ve basimin sag kısmında nabiz seklinde hic durmadan atiyor. Bu aksam yine internette arastirma yaparken bu sayfayi buldum. Gecen hafta kbb gittim. Kulak mr ve isitme testi yapıldı. Herşey normal. Kulak.mr soran arkadaş icin cevap vereyim evet ilacli cekildi. damarlarin renginin kontrastini artirmak içinmiş. Mrin daha doğru okunabilmesi icin. 15 ya da 20 dk surdu. Yarisinda damardan ilac verildi. Oncesinde kagit imzaliyorsun. Nefes darligin astimin varmi falan gibi sorular var. Panik atagi olan biri olarak mr girip.de bitene kadar mahvoldum. Ama olan bisey yok tabi yasadigim hep.psikolojik. neyse netucede mr temiz. Yuksek tansiyon olabilir dedi doktor. Cinlama icin bir ilac verdi yolladi. Bayramdan sonra norolojiye gidecegim sanirim. Uyuyamiyorum deliricem. Boyun fitigim ve boyun duzlesmem var daha onceden teshis kondu. Hatta burun kemik egriliği de var. Korkumdan ameliyat olmuyorum. Ustune de panik bozukluk. Daha once yazilan yorumlara istinaden yazayim. Yani bu sikayete neden olabilecek her seye sahibim masallah. Etrafimdaki herkes psikolojik diyor. Ama ben hala bu zonklamadan uyuyamiyorum.